Haftalık Burç Yorumları (8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 8 Ağustos – 14 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 8 Ağustos – 14 Ağustos haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dörtnala ilerlerken dizginleri zar zor tutuyorsunuz.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve para evinizin Satürn’ün Kova’da ve geleceğin evinin karesiyle başlamasıyla başlıyor. Koç, büyük bir satın alma için para biriktirdiğin için harcamalarını kısıtlayabilir veya geleceğin normalden daha belirsiz olduğunu görebilirsin. Bu enerji ile dikkatli ilerlemekte fayda var. “Şimdi satın al” düğmesine basmadan önce kendinize 48 saatlik bir bekleme süresi vermek isteyebilirsiniz.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve ev ve aile eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a karşı çıkıyor. Bir aile meselesiyle ilgili yoğunluk on bire kadar çevrilebilir. Koç, kenarda kalmak isteyebilirsin, ama buna çekildin ve bir taraf seçmen istendi. Çabuk harekete geçmeyi ve işleri bitirmeyi seviyorsunuz, ancak ailedeki bazı kişiler şikayetlerini ayrıntılı olarak gözden geçirmek istiyor.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tünelin ucunda ışık var.

Hafta, 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın kendi burcunuzdaki Boğa burcunda Satürn’ü Kova’da ve kariyer evinizde karesiyle başlıyor. Şirketinizde veya sektörünüzde bazı istikrarsızlıklar olabilir. Ne yazık ki, bu şeyler kontrolünüz dışında. Kontrolünüzde olan şey, iş arkadaşlarınızla ve yöneticilerle iyi çalışarak kendinizi şirket için değerli bir varlık haline getirmektir. Bu, belirsiz zamanlarda size yardımcı olabilir.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton ile iletişim eviniz karşı çıkıyor. Boğa, bazı belirsiz haberler alabilir ve bu oldukça belirsiz iletişimin olası sonuçlarını değerlendirmek için önemli ölçüde zaman harcayabilirsiniz. Başkalarına ne düşündüklerini sorabilirsiniz. İpuçları arıyorsunuz, ancak tüm cevaplarınız daha sonra gelecek. Şimdi sabır gerekiyor.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yavaş başlıyor ama bir patlama ile bitiyor.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve dinlenme ve iyileşme evinizin Kova’da Satürn’e kare yapmasıyla başlıyor. Bugün planlarınız olsa bile, kalbiniz bunda değil. Bunun yerine bunu bir pijama günü yapın ve tüm günü dinlenerek geçirin. İkizler, işlediğiniz tüm bilgileri yakalamak için bir güne ihtiyacınız var. Kendinizi bir fincan bitki çayı ile şımartmak, havuzda yüzmek veya bir süre jakuzide yüzmek iyi olacaktır.

8 Ağustos Pazartesi günü, Venüs Yengeç burcunda ve para eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a karşı. Satın almak istediğiniz bir şeyin fiyatı artmış olabilir, ancak hala ona takıntılısınız ve yine de satın almayı düşünüyorsunuz. İkizler, işlemi tamamlamadan önce daha ucuz olabilecek başka alternatifler aramayı düşünün.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayal kırıklığı başarıya dönüşebilir.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve dostluk evinizin Satürn’ün Kova’da ve sizin hakikat evinizin karesinde olmasıyla başlıyor. Kanser, size yakın birinin size karşı tamamen dürüst olmadığını keşfettiğinizde hayal kırıklığına uğrayabilir ve hatta incinebilirsiniz. Elbette hafifletici sebepler vardı ve size tüm hikayeyi anlatacak durumda değillerdi. Ama bu kişiye çok şey verdiğiniz için biraz hayal kırıklığına uğramamak zor. Bugün pişmanlık duyabilirler, ancak yine de duygularınızı korumanız gerekecek.

8 Ağustos Pazartesi günü, kendi Yengeç burcunuzdaki Venüs, Oğlak burcundaki Plüton’a ve ilişkiler evinize karşı çıkıyor. Yengeç, tanıdığınız biri hakkında takıntılı romantik hisleriniz olabilir. Sanki kafanızda bir aşk romanı dönüyor. Başka hiçbir şey düşünmeyebilirsin. Ve sonra, sürpriz bir şekilde, bu kişi size ulaşır ve sizinle iletişim kurar. Sanki psişik olarak bağlısın.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta küçük bir aksiliğin ardından büyük bir kazanç geliyor.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve kariyer evinizin Kova’daki Satürn’ü ve ortaklık evinizin karesini almasıyla başlıyor. Bugün bazı zorluklar var. Leo, iyimser kalmak önemlidir. Bazen, bir dağa tırmanırken tekrar başarıya doğru ilerlemeden önce birkaç metre geriye kayarsınız.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve dinlenme ve iyileşme eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a ve çalışma evinize karşı çıkıyor. Leo, bir projeyi bitirmeye o kadar takıntılı olabilirsin ki, birden fazla kez geç yatabilirsin. Bu sizi uykusuz bırakabilir. Bu enerjiyi dengelemek akıllıca olacaktır. İyice dinlenmiş olduğunuzda çözümlerin daha kolay geleceğini kabul edin.


Başak Burcu

Başak Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta zorlu zamanlar yerini bir atılıma bırakıyor.

Hafta, 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve seyahat evinizin Kova’daki Satürn’ü ve rutin evinizi karelerle karesiyle başlar. Başak, yolda olabilir ve bu nedenle hemen hemen her şeyi biraz zor bulabilirsin. Ama aynı zamanda neye ihtiyacınız olduğuna, nerede uyuyacağınıza ve günlük işlerinizi nasıl yaptığınıza dikkat ettiğiniz için kendinizi çok canlı hissedersiniz. Şu anda seyahat etmiyorsanız, günlük rutinler sıradan ve rahatsız edici görünebilir. Şimdi seyahat ettiğinizde işler daha iyi olabilir.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve dostluk eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a ve romantizm evinize karşı çıkıyor. Bir arkadaşınız sizinle romantik bir şekilde ilgileniyor olabilir. Ve biriniz veya ikiniz hala bir ilişki içindeyseniz, bu hem cesaret verici hem de karmaşık olabilir. Başak, yüzünüze güzel gözlerle ve hoş bir gülümsemeyle bakan bir ayartma var. İşler oldukça ilginçleşebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendi başarılı olma yeteneğinizi öğreniyorsunuz.

Hafta, 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da olması ve kaynaklar evinizin Kova’daki Satürn’e ve risk evinize kare yapmasıyla başlıyor. Terazi, daha fazla para kazanmanız için bir fırsat olabilir. Bu, konfor alanınızın dışında olan bir iş bağlantısını içerebilir. Risk toleransınızla şansları tartıyorsunuz. Bu bir finansal yatırımla ilgiliyse, duraklamak isteyebilirsiniz, ancak bu bir iş bağlantısıyla ilgiliyse ilerlemeyi düşünün.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton’un karşısında itibar eviniz. Bir anlık içgörüyle, diğer insanların fikirlerinin kararlarınızı ne kadar etkilediğini fark edebilirsiniz. Bu farkındalık daha iyi seçimler yapmanıza yardımcı olabilir. Terazi, artık kendi inançlarınızı, düşüncelerinizi ve size neşe getirecek yolu izlemekte özgürsünüz. Bu kolay olacak demek değil. Birçok insanın fikirlerini yayınladığı bir toplumda yaşıyorsunuz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz çaba sizi daha güçlü kılıyor.

Hafta, 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve ilişkiler evinizin Kova’da Satürn’ün karesi ve temeller eviniz ile başlıyor. Akrep, daha iyi bir temelde kişisel bir ilişki kurmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu tabii ki ortak bir çaba ama birinizin biraz daha çabalaması gerekiyor (ve bu yön sizi etkilediği için sorumluluk size düşüyor.) Bugün, partnerinizi mutlu etmek için kendi yolunuzdan çıkmayı düşünün ve bu ilişkiyi beslemeye yardımcı olacaktır.

8 Ağustos Pazartesi günü, Venüs Yengeç burcunda ve seyahat eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile karşı karşıya. Seyahat planlarında kesintiler olsa da gideceğiniz yere varmakta kararlısınız. Trafiğin nasıl olduğu veya uçuşunuzun rötar yapmış olması önemli değil. Bir yol bulacaksınız. Akrep, bu bugün üzerinde çalıştığınız her şey için geçerli. Kalıcılığınız listelerin dışında.


Yay Burcu

Yay Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayal kırıklığı heyecana dönüşüyor.

Hafta, 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve sağlık ve zindelik evinizin, Kova’daki Satürn’ün karesiyle ve bilgi evinizin olmasıyla başlıyor. Bugün, oradaki tüm çelişkili sağlık bilgileri sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yay, kahve içip içmeyeceğinizi veya kafeinden vazgeçeceğinizi bilmiyorsunuz. Daha fazla araştırma yapmak için duraklamanız gerekebilir. Tek bir alışkanlığı bile geliştirmeye bakın, faydasını göreceksiniz.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton ile yatırım ve pasif gelir kaynakları eviniz karşı çıkıyor. Yay, yeni bir yatırım türüyle çok ilgilenebilirsiniz. Aslında, tüm gününüzü çalışarak, çizelgelere bakarak ve başkalarının başarıları hakkında konuşmalarını dinleyerek geçirebilirsiniz. Bu yön, takıntıyı sınırlayabilir ve bu nedenle aklınızda para kazanmaktan başka bir şey olmayabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, harcadığınız çabanın karşılığını alacaksınız.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve romantizm evinizin Kova’da Satürn’ün karesiyle ve değerler evinizin olmasıyla başlıyor. Oğlak, sahip olmaya değer bir ilişki, üzerinde çalışmaya değer bir ilişkidir, ancak yetiştirilme tarzınız veya haketmeme duygunuz nedeniyle zorluklar olabilir. Bugün, şefkatli bir öz bakım ve eşinize özen göstererek bu engellerin bazılarını aşmak için çalışabilirsiniz. Bu, sevgilinizi mutlu edebilir ve ikinizin de daha neşeli olmasına neden olabilir.

8 Ağustos Pazartesi günü, Venüs Yengeç burcunda ve ilişkiler eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile karşı karşıya. Dün tüm çabalarınızdan sonra, eşinizin sizi memnun etme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bugün takıntılı olmak ve çubuğun kısa ucunu alıyormuş gibi hissetmek çok kolay. Bunun yerine, ikiye katlayın ve daha da iyi bir ortak olun. Bu, aşk hayatınızda iyileşme görmenize yardımcı olacaktır. Aşkı arıyorsanız, takıntınıza layık birini bulabilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük tahrişler büyük değişikliklere yol açabilir.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın Boğa’da ve evinizin ve ailenizin evinizin Satürn’ü kendi Kova burcunuzda karelemesi ile başlıyor. Evde biraz çekişme olabilir. Birisi kötü bir ruh halinde olabilir ve siz farkına varmadan bir tartışma başlıyor. Kova, bu enerjiyi daha iyi kullanmak için bir çekiç, testere ve çivi ile bir şeyler inşa etmek olacaktır.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a karşı. Bugün yeni bir egzersiz programına, aralıklı oruca veya kurmak istediğiniz sağlık rutinine başlama günü. Kova, kendinize günlük kontrol listeleri oluşturabilir veya kişisel bir antrenör kiralayabilirsiniz. Kararlılığınız ve iyi bir plan sizi hedefinize ulaştırabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, artık kapalı bir kapı açılıyor gibi görünüyor.

Hafta 7 Ağustos Pazar günü, Mars Boğa’da ve iletişim eviniz Kova’da Satürn’ün karesiyle başlıyor. İletişim bugün özellikle zor olabilir. İnsanlar sizi kasten yanlış anlıyor gibi görünüyor. E-postalarınız spam klasörlerine gidiyor. Kimse senin metinlerine cevap vermiyor gibi görünüyor. Balık, bu iletişim için zorlu bir gün. İnsanlarla farklı bir günde iletişim kurmayı düşünün.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve eğlence ve romantizm eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile karşı karşıya. Balık, bugün aşk duygularına takıntılı olabilirsiniz. Bu kişiyle çıkmaya yeni başlamış olabilirsiniz. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, birbiriniz için ne kadar önemli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu, günün ilerleyen saatlerinde mutlu bir sevişme ile duygularınızı göstermek için iyi bir zaman olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.