Haftalık Burç Yorumları (29 Ağustos – 4 Eylül Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 29 Ağustos – 4 Eylül Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ayarlamalar yapmak başarıyı getiriyor.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs’ün Aslan’da ve duygusal ifade evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Yapmak istediğin şeyi yapma ya da yapman gerekeni yapma seçeneğiyle karşı karşıyasın. Koç, bu zorunluluk bir arkadaşa bağlı olabilir. Birinin buzdolabını taşımasına veya çocuğunun keman resitalini izlemesine yardım edebilirsiniz. İçinizdeki çocuk oyun oynamak istiyor ama yetişkin tarafınız bu arkadaşlığın önemli olduğunu biliyor. Bugün, seçimlerinizi tartıyorsunuz.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve iş ve rutin eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bir iş arkadaşınızın bir hatayı düzeltmesine yardımcı olabilirsiniz. Koç, bu, şirketi veya en azından departmanınızı etkileyebilecek maliyetli bir hata olabilir. Muhtemelen iş arkadaşınızın endişelerini yatıştırmaya çalışıyorsunuz, ancak aynı zamanda bu sorunu çözmeye odaklanıyorsunuz. Çok yoğun bir gün olabilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, faaliyetlerinizde daha derin anlamlar buluyorsunuz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve aile evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Bugün, ailenizle eğlenceli aktiviteler yapmak yerine zamanınızı kariyeriniz üzerinde çalışarak geçirebilirsiniz. Boğa, ekonomideki mevcut dalgalanmalarla kurdun kapıda olduğunu hissedebilirsin, bu yüzden senin eğilimin çalışmak. Ancak, bugün iş ve oyun arasında bir denge bulmak iyi olurdu.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve sizin romantizm eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bir nedenden dolayı müsait olmayan birine romantik bir ilgi duyabilirsiniz. Boğa, bir ilişki içinde olmaları veya başka bir ülkede yaşıyor olmaları mümkündür. Belki de onları sadece uzaktan gördünüz. Bugün, hayal gücünüz, hayali düşünceler ve çılgın umutlarla çılgına dönebilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşka giden dolambaçlı bir yolda olabilirsiniz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve iletişim evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Bugün sesinizin duyulmasını istiyorsunuz. Kurallara uymak, kibar olmak veya geri durmak istemezsiniz. İkizler, şartlar gerektirdiği için hala diplomatik olabilirsiniz; sadece istemiyorsun. Kısıtlamalarınız azaldıkça, odayı şok eden bir şey söyleyebilirsiniz.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Abartma, bu yönün ayırt edici özelliklerinden biridir, bu nedenle size söylenen bir şey doğru olmayabilir. Bu, sıhhi tesisat onarımları için bir tahmini, kablo görevlisinin ne kadar sürede geleceğini veya gencinizin ne zaman evde olacağını içerebilir. Bugün, herkes sizi memnun etmek için abartıyor gibi görünüyor.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şey seçimlerle ilgili.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve para evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Bugün, bir şey sizi alışveriş yapmaktan alıkoyabilir. Evinize baktığınızda, yeterince eşyanız varmış gibi hissedebilirsiniz. Öte yandan, gerçekten yeni bir şey almak istersiniz. Yengeç, parmakların “şimdi satın al” düğmesinin üzerinde geziniyor olabilir, ama güçlü bir parçan gerçekten yapmaman gerektiğini söylüyor.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve iletişim eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, iş projelerinin ne kadar zaman alacağını tahmin etmek zor olacak. Yengeç, bir otorite figürü sizi bir tarih ve saate sabitlemeye çalışabilir. Onlara doğru bir tahminde bulunmaya çalışırken kendinizi bir köşeye sıkıştırmayın. Güvenli tarafta olmak istiyorsanız, kendinize çok fazla zaman verin. Ürünü erken teslim ettiğinizde bir kahraman gibi görüneceksiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru teklifi beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, kendi burcunuzdaki Aslan burcunda Venüs’ün Kova’daki Satürn ile karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Bugün birileri önünüzde duruyor olabilir (belki de kelimenin tam anlamıyla) ve onların etrafından dolaşmak için ayarlamalar yapmanız gerekir. Leo, inatçı olabilirsin. Bir kez karar verdikten sonra, ayar yapmaktan hoşlanmazsınız. Bugün, yolunuzdaki engellere bakın, çünkü Evren bir rota değişikliği öneriyor.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve para eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bugün alışveriş yaparken aşırıya kaçmak çok kolay olurdu. Başa çıkabileceğinizden daha büyük bir ödeme alabilirsiniz (bu nedenle ev avcılığı bugün kesinlikle hayır). Leo, iyi bir fiyata bir şey bulabilirsin, ama hepsi paraya mal olan birkaç aksesuara ihtiyacı var. Bütçede kalmak istiyorsanız, hiçbir şey satın almak istemeyebilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dengeye geri dönüyorsunuz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs’ün Aslan’da ve kaçış evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Başak, bir şeyi yapmaktan kurtulacağını düşünmüş olabilirsin, ama şimdi çok açık ki yetkili birisi bunun senin sorumluluğun olduğunu düşünüyor. Bunun doğru olup olmadığını anlamak iyi olur (bu kişi oldukça ısrarcı olacaktır). İlerlemeden önce gerçekleri öğrenmeye çalışın.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!), Koç burcundaki Jüpiter ve kaynak eviniz ile 150’lik açı yapıyor. İdeal olarak, vermek ve almak arasında bir denge olmalıdır. Her zaman veriyorsanız, almak zordur. Bugün Başak, kendinizi almayı hayal etmek faydalıdır (bu para, aşk, fırsatlar vb. olabilir). Boş ellerinize bakın ve gelen fırsatları kucaklamak için kollarınızı iki yana açın. Bunun gibi basit bir meditasyon, bazı ruhsal dengeleri geri getirebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta doğru fırsatı bekliyorsunuz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve topluluk evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Terazi, bir gruba üyeliğinizden memnun olmayabilirsiniz. Bu bir topluluk örgütü veya siyasi parti gibi daha büyük bir şey olabilir. Liderlikten memnun olmasanız bile, bunun kişisel hayatınızı etkileyip etkilemediğini düşünmelisiniz. Eğer bulursanız, başka bir grup aramanız gerekebilir.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve sırlar eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ve ilişkiler eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Bir sır ortaya çıkabilir. Terazi, sosyal medyada bir şey açığa çıkabilir (bu, gönderi paylaşıyorsanız çok dikkatli olun, böylece kendi sırlarınızı ifşa etmeyin). Daha da iyisi, sırlarınızı kucaklayın. Bu şekilde, eğer bilgi dışarı çıkarsa, sizi çok fazla rahatsız etmeyecektir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne istediğinizi müzakere etme fırsatınız var.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve kariyer evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Akrep, daha fazlasını isteme zamanı. Yetenekleriniz ve yetenekleriniz var ve muhtemelen düşük maaş alıyorsunuz, fazla çalışıyorsunuz veya sıkıcı bir işte çalışıyorsunuz. Ailen tamamen farklı bir iş bulmanı önermiş olabilir ve şimdi kendini atlamaya hazır hissediyorsun.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve dostluk eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, sana yardım etmeye söz veren bir arkadaşın gelmedi ya da en azından çok geç kaldı. Akrep, bu kişiyi iyi tanıyorsunuz ve uzun süredir aşırı taahhütte bulunduğunu ve söz verdiğini gördünüz. Nasıl hissettiğinizi açıklamak için onları oturmadan önce, kendi sınırlarınızı ve nerede aşırı taahhütte bulunduğunuzu düşünün. Bu, Evrenden bir mesaj olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neye ihtiyacınız olduğunu ve ne istediğinizi açıkladığınızda avantajlar gelir.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve eğitim evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Okula geri dönüyorsan, Yay, hemen kapının önünde bazı ödevler alabilirsin. Okula geri dönen çocuklarınız varsa, eve getirdikleri ödev miktarı onları bunaltabilir.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve kariyer eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Şu anda, işinizin birkaç bölümünün eğlenceli olduğunu hissedebilirsiniz. Yay, doğuştan yaratıcısın, yeni şeyler denemeyi seviyorsun ve maceraya hazırsın. Sıradan bir işi heyecan verici bir şeye dönüştürebilecek biri varsa, o da sensin. Ve gerçekten yapamıyorsanız, daha yeşil meralar aramanın zamanı gelmiş olabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, cevaplar arıyorsunuz.

28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve yatırım eviniz Satürn’ün Kova’da olmasıyla hafta başlıyor. Borsa için volatil bir dönem oldu. Dolar maliyeti ortalaması gibi bir strateji kullanıyorsanız, kararlılığınız test edilebilir (bu, uzun vadede en muhafazakar stratejilerden biri olarak kabul edilse de). Tasarruf hedefleriniz ve emeklilik planlamanız söz konusu olduğunda kursta kalmak zor olabilir.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve eğitim eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Belki bir iş ve ev yükümlülükleri arasında hokkabazlık yaparken okula geri dönüyorsunuz. Ya da çocuklarınız okula döndü ve ev sessiz. Oğlak, sen ve ailen yeni programlara ve önünüzdeki daha yoğun zamanlara uyum sağlıyorsunuz.


Kova Burcu

Kova Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gerçek ortaya çıkıyor.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs’ün Aslan’da ve ilişkiler evinizin Satürn’ün Kova’da olmasıyla başlıyor. Uzun vadeli bir bağlantının faydalarını ve birbirinizi nasıl destekleyebileceğinizi muhtemelen göreceksiniz. Aynı zamanda, gerçekten buluşmaktan nefret ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla tanışmaktan ve kimin iyi kimin deli olduğunu anlamaya çalışmaktan rahatsız olabilirsiniz. Ve çevrimiçi buluşmayı gerçekten sevmeyebilirsiniz. Bu bir engel çünkü yeni insanlarla tanışmak bir ilişkiye başlamak için çok önemli bir adım.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve yatırım eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Yeni bir yatırımla çoğunluğa atlamaya hazır olabilirsiniz. Belki de yeni bir kripto para birimi veya yükselmeye hazır olduğunu düşündüğünüz bir emtiadır. Kova, bugün aşırıya kaçabilirsin. Ne yapmayı düşünüyorsanız, geri çevirmeyi düşünebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neyin gerçek olduğunu görüyorsunuz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve günlük rutinler eviniz Satürn’ün Kova’da olmasıyla başlıyor. Balıklar, yeni bir sağlık rutinine başladığınızda bedava dondurmalı pasta kazanırsınız. Ya da erken kalkmaya karar verdiğinizde çalar saatiniz bozulur. Evren sana karşı komplo kuruyor gibi görünüyor, ama durum böyle değil. Bunlar üstesinden gelmeniz gereken zorluklar. Sadece yeni bir çalar saat al.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Yeni bir iş arkadaşı veya akıl hocası ile tanışabilirsiniz, ancak zamanlama pek doğru değil. Bunun hemen gerçekleşmesi için zorlamayın. Bunun yerine bağlantıyı kurun, kartvizitlerini alın (eğer uygunsa) ve Evrene bırakın. Balık, kaderin yoluna girmesine izin ver.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.