Haftalık Burç Yorumları (22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok seçeneğiniz var.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve sağlık ve esenlik eviniz Neptün’ün Balık’ta karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Koç, mükemmel bir sağlık ve zindelik rutinine sahip olabilirsin ama bunu bugün yapmak istemiyorsun. Yapmak istediğiniz şey, yaratıcı ve yaratıcı olmak ve biraz zihinsel huzur bulmak. Bugün zihninizi susturmanın bir yolunu bulabilirseniz, biraz denge bulacaksınız. Meditasyon yap. Bir yoga Savasana yapın. Havuz kenarında oturun ve sadece nefes alın. Bugün bundan daha zorlu bir şey için enerjiniz olmayabilir.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve kariyer evinizde üçgen açı yapıyor ve şimdi enerji değişiyor. Koç, gerçeği bulmak için veri yığınlarına odaklanma ve kazma yeteneğine sahipsin. Daha da önemlisi, size raporu veren kişinin motivasyonlarını anlarsınız. Bu, geçmiş zevkleri ve sahte gülümsemeleri görmenizi sağlar. Bugün, bir insan yalan dedektörüsün.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, içte ve dışta değişiyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve zevk eviniz Balık’ta Neptün ile karşı karşıya gelecek şekilde başlıyor. Bugün, tesadüfen tanıştığınız birine aşık olabilirsiniz. Boğa, romantik düşünce ve duygulara kapılmak çok kolaydır. Bu kişinin size mesaj attığını düşününce tüm vücudunuz heyecandan sızlıyor olabilir. Ama dikkatli ol, çok yüksekten uçma. Güneş kanatlarınızı eritebilir ve dünyaya geri dönersiniz.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Şimdi enerji hırsa, güç arzusuna ve başkalarının sizin yolunuzu görmesini sağlama yeteneğine doğru kayıyor. Bu, bir iş görüşmesi için harika bir gün çünkü kendinden emin ve hakim biri olarak görüneceksiniz. Veya mevcut işinizde kalıyorsanız, terfi fırsatları ve zam hakkında amirinizle konuşmayı düşünün. Boğa, bu pozitif enerjiyi boşa harcama.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hızlı kararlar veriyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve evinizin ve ailenizin evinizin Neptün’ün Balık’ta karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Bugün, başarmak istediğiniz şeyler olabilir, ancak eve gelip kanepeye oturduğunuz anda tüm hırslarınız uçup gidiyor. İkizler, bu savaşması zor bir enerji olacak. Bir TV şovunu aşırı derecede izlemek çok daha kolay olacak, bu yüzden kendini yargılamayı bırak ve uzaktan kumandayı al.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ve yatırım eviniz ile üçgen açı yapacak. Şimdi zihinsel kapasiteniz oldukça güçlü. Sanki dünkü molanız sizi tazelemiş ve karmaşık hesaplamaları analiz etmeye ve tüm flaş ve yutturmacaların ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya hazırsınız. İkizler, bu bir prospektüse bakmak, kendi kar-zarar tablonuzu oluşturmak veya 401(k) fonunuzu tahsis etmek için iyi bir zaman. Bugün, iyi para kararları verebilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ruhsal olarak gelişiyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve yazı ve iletişim evinizin Neptün’ün Balık’ta karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Bu enerji kurgu yazmak, şiir bestelemek veya şarkı yazmak için çok iyidir. Yengeç, bir fantezi dünyasına girebilir, büyülü karakterlerle iletişim kurabilir ve yaratıcılığınızla zihninize, kalbinize ve ruhunuza dair fikir edinebilirsiniz. İster birinin çalışmasını okuyor olun ister kendi eserinizi yazıyor olun, bugün yaratıcı bir gün.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ve ilişkiler eviniz ile üçgen açı yapacak. Bugün herkes sana sırlarını itiraf ediyor gibi görünüyor. Kanser, sormana bile gerek yok. Diğerleri size neyi yanlış yaptıklarını, neyi sakladıklarını ve cesetleri nereye gömdüklerini söyler (umarım mecazi olanlar). Çıkıyorsanız, bunu, kişinin içsel motivasyonları ve gerçekte kim oldukları hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir fırsat olarak değerlendirin. Bu bilgiyi göz ardı etmeyin.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılımın eşiğindesiniz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve para eviniz Balık’ta Neptün’ün karşısında olacak şekilde başlıyor. Bugün, aktif olarak bütçenize karşı hareket etmiyorsunuz. Daha çok bir bütçeniz olduğunu hatırlamıyorsunuz. Aniden para harcanıyor, siparişler veriliyor ve çevrimiçi “iptal” düğmesi çalışmıyor. Leo, bu enerjiyle yapılacak en iyi şey kendini affetmek ve yoluna devam etmek.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile alışkanlıklar ve rutinler eviniz ile üçgen açı yapacak. Artık harcama alışkanlıklarınızı ve muhtemelen iş ve sağlık alışkanlıklarınızı değiştirme konusunda oldukça kararlısınız. Leo, kendini dönüştürebilirsin. İşe yaramayan şeyleri atıyorsunuz ve artımlı değişikliklerin güçlü bir listesini benimsiyorsunuz. Bu yön yılda sadece birkaç kez ortaya çıkar, bu yüzden gününüzün küçük bir yönünü değiştirmek için bu fırsatı kullanın ve tüm hayatınız birkaç ay içinde değişebilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunu buluyorsun.

21 Ağustos Pazar günü, kendi burcunuzdaki Başak burcundaki Merkür ile Balık burcundaki Neptün karşıtlığı ile başlıyor. Bugün, kolayca meditatif bir duruma kayabilirsiniz (ne yapıyor olursanız olun veya nasıl anda kalmaya çalışırsanız çalışın). Başak, beyniniz hayatınızın son on iki ayını işliyor. Yüksek benliğiniz bilincinizi çekiyor ve bugün şimdiki ana odaklanmayı zor buluyorsunuz.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve duygusal ifade ve yaratıcılık eviniz ile üçgen açı yapacak. Şimdi gelecek için planlara odaklandınız. Zihniniz ve ruhunuz fırsatlar yaratmaya hazır. Başak, bir mermi günlüğü hazırlayabilir veya bir hayal panosu hazırlayabilirsin. Bugün, çevrenizdeki potansiyelden ilham alabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha iyi bir yaşam için adımlar atıyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve kaçış eviniz Balık’ta Neptün’ün karşısında olacak şekilde başlıyor. Terazi, ev işleri listenizi başka bir gün için bir kenara koyabilirsiniz. Bir molaya ihtiyacın var. Bugün hafif bir fıskiyenin yanında oturmak ve suyun havada uçuşmasını izlemek için güzel bir gün. Ya da bir havuzun ortasındaki bir şamandıranın üzerine uzanın ve öylece sürüklenin. Bu, rahatlamak ve bırakmak için iyi bir gün.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile ev ve aile eviniz ile üçgen açı yapacak. Şimdi enerji önemli ölçüde değişiyor ve kendinizi net bir şekilde görebilirsiniz. Terazi, artık çalışan bir boğa dedektörünüz var ve bir aile ilişkisi veya arkadaşlık hakkındaki gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün sadece kendinize karşı dürüst olmakla kalmaz, aynı zamanda başkalarının motivasyonlarını ve onlar hakkındaki gerçekleri de görebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyi sorular sormayı öğreniyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve dostluk evinizin Neptün’ün Balık burcunda olmasıyla başlıyor. Bugün, büyük olasılıkla, ev işleri, sıkı çalışma veya hoş olmayan faaliyetler içeren planları rafa kaldıracaksınız. Bu gün, oturup filmlerden bahsetmek ve yayınlanacak harika bir şov bulmak için iyi bir gün. Kendinize karşı nazik olun ve bugün zor aktiviteler yapmak için kendinizi zorlamaya çalışmayın.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve iletişim eviniz, gerçekler ve rakamlarla üçgen açı yapıyor ve enerji önemli ölçüde değişiyor. Akrep, sanki dün verdiğin mola sana bugün esintiler verecek yakıt ve enerji veriyor. Karmaşık iletişimler oluşturabilir, e-posta gelen kutunuzu temizleyebilir ve sözleşmeleri güvenle inceleyebilirsiniz. Bu, elektronik tablolar oluşturmak, net değerinizi hesaplamak veya bir krediyi itfa etmek (kafanızda, hesap makinesi olmadan) için iyi bir özelliktir.


Yay Burcu

Yay Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başkaları sizi fark ediyor.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve kariyer evinizin Neptün’ün Balık’ta karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Yay burcu, bugün işe gitmeye hiç ilginiz olmayabilir, ancak bu iş ile ilgili olmayabilir. Bugün, enerji herhangi bir şey üzerinde çalışmak için uyumlu değil. Günü çıkarmaya çalışın.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile para evinizi üçgen açı yapacak. Şimdi her şey farklı. Dün verdiğiniz mola size olağanüstü bir şey yapmak için yeterli enerji verdi. Yay, yeni bir para kaynağı arayın. Bu, bir iş kurmak, büyük bir satışa çıkmak veya size borcu olan kişinin kapısını çalıp onu tahsil etmeye çalışmak anlamına gelebilir. Bu aynı zamanda mali durumunuzu düzene sokmak için de iyi bir zaman (gerçek bir elektronik tablo üzerinde). Bugün, kendinizi refah yoluna koyabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir yerlere gidiyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve eğitim eviniz Balık’ta Neptün’ün karşısında olacak şekilde başlıyor. Oğlak, “okula dönüş” ve bunun gerektirdiği her şeyi düşünüyor olabilirsiniz, ancak bugün bu proje üzerinde çalışmak için enerjiniz yok. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, piknik alanına gitmek, yakındaki bir göle gitmek veya sonunda okyanusa gidip vücut sörfü yapmaktır. Kanca oynamak için güzel bir gün.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u kendi Oğlak burcunuzda ve güven evinizde üçgen açı yapacak. Dünkü oyun gününden sonra, yeniden enerji kazandınız. Oğlak burcu, zihniniz açık ve başkalarının iç motivasyonlarını görebilirsiniz. Bu, profesyonel bir sınava girmek veya derinlemesine analiz yapmak için iyi bir zamandır. Gerçekleri ve rakamları bir araya getirebilir ve fantezi uçuşlarına dayanmayan iyi, sağlam kararlar verebilirsiniz. Bugün kararlar verebilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ihtiyacınız olanı alacaksınız.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve yakınlık eviniz Balık’ta Neptün’ün karşısında olacak şekilde başlıyor. Kova, bu çok romantik bir kombinasyon. Hayal gücünüz çılgına dönmüş olabilir. Partnerinizle tantrik meditasyon yoluyla bağlantı kurabilir ve yeni bir yakınlık düzeyine ulaşabilirsiniz. Sanki ruhunuzu birbirinize ifşa ediyorsunuz. Ya da yatakta gerçekten seksi bir roman okuyor olabilirsiniz.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve perde arkasındaki çalışma evinizi üçgen yapıyor. Bugün, davranış kalıplarını ve hayatınızın sizi bu yere nasıl getirdiğini görebilirsiniz. Kova burcu, bu bilgiyle hayatınızı ileriye doğru yönlendirebilirsiniz. Bu, gerçekten gitmek istediğiniz yöne doğru gidip gitmediğinizi görmek için hayatınızın zaman çizelgesine kuş bakışı bakmak için harika bir zamandır.


Balık Burcu

Balık Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve ilişkiler evinizin Neptün’ün Balık burcunda olmasıyla başlıyor. Başkalarına enerji veriyorsunuz ve ondan sonra giderek daha fazla enerji veriyorsunuz Balık ve vermekle o kadar meşgulsünüz ki almıyorsunuz. Bu dengesiz. Bunu fark etmenin ve dengeyi bulup bulamayacağınızı görmenin zamanı geldi.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve sizin topluluk eviniz ile üçgen açı yapacak. Artık çevrenizdekilere yansıyan kendinizi daha iyi görebilir ve anlayabilirsiniz. Başka bir deyişle, arkadaşınızın saf olduğunu düşünüyorsanız, nasıl kandırıldığınıza bakabilirsiniz. Arkadaşınızın paspas olduğunu düşünüyorsanız, kendi sınırlarınıza bakabilirsiniz. Bugün ruhsal bir atılım yaşayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.