Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Ağustos 2022

15 Ağustos Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 15 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugün duygularınızı kontrol etmek için güçlü bir istek getirecek. Bunun nedeni, tatlı ayın burcunuzda – güneş ilk kimlik eviniz – ateşlenecek olmasıdır. Gökyüzünde dans ederken, içgüdüleriniz ve kişisel ve romantik hayatınızın kontrolünü nasıl ele almak istediğiniz hakkında size önemli mesajlar gönderecek. Kendinizi biraz duygusal hissetseniz bile, oldukça spontane, enerjik ve yeni bir yola öncülük etmeye hazır hissedebilirsiniz. Ruhunun sana ne söylediğini dinle çünkü paranın hakkını vereceksin.


Boğa Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün rüyalarını, bilinçaltını ve sezgilerini dinle. Ay gökyüzünde dönerken, solar on ikinci eviniz olan Koç’a hücum edecek. Bir yandan, bugün gerçeklikten biraz kopuk hissedebilirsiniz, ancak Luna’nın kişisel ve romantik hayatınız hakkında önemli mesajlar fısıldıyor olması da muhtemeldir. Sorumluluğu almak için bir arzu hissedebilirsiniz, ancak daha sonra yine sessiz kalma ve bölgenizi değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aldığınız indirmelerle ilgili düşüncelerinizi günlüğe kaydedin, çünkü bunlar üzerinde düşünmek için iyi bir ayna olacaktır.


İkizler Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ay gökyüzünde parıldarken, bugün İkizler burcunda Koç’ta dönecek. Gökyüzünün bu sektörü, arkadaşlıkların, toplulukların ve özlemlerin güneş onbirinci eviniz olarak bilinir. Şimdi, özellikle arkadaşlarınızın kişisel ve romantik yaşamınızı ne kadar destekleyici veya nazik oldukları konusunda, duygularınızı ve içgüdülerinizi kontrol etmek için önemli bir dönem. Birinin ruhunuzla titreşmediğini düşünüyorsanız, odadaki filden kaçınmak yerine her birinizin nerede durduğunu tartışmak için kalpten kalbe sahip olmanın zamanı gelmiş olabilir.


Yengeç Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, tatlı ay göklerde dans ederken, başarıların onuncu evi olan Yengeç’te süzülecek. Bu, dikkatinizi halkın tanınmasına ve ilişkinizi dünyaya nasıl sunduğunuza çevirecektir. Sevgilinizi gururla ödül olarak sergiliyorsanız veya bunun yerine kiminle olduğunuz konusunda halka açık olmaktan utanıyorsanız, bu size nerede olduğunuz ve içinde bulunduğunuz ilişki türü hakkında çok şey söyleyecektir. Bekarsanız, bir sevgili ararken kariyer ve profesyonel uğraşları sezgisel olarak nasıl dengeleyebileceğinizi düşünmek için iyi bir an.


Aslan Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ay bugün bir ateş burcuna dönüşüyor, taze bir başlangıç ​​yapmak ve yeni yönlere doğru ilerlemek için arzularınızla temas halinde hissetmeniz için mükemmel bir enerji, Leo. Ayın ışığı bize derin bir duygusal anlayış duygusu verir; Nereden transit geçerse geçsin, enerjiyi hissedebiliriz. Bir anlamda, yeni bir kıyafet ve stil seti deniyor gibi. Koç burcunda, özellikle ruhunuzun kişisel veya romantik yaşamınız hakkında söyledikleri konusunda, dürtülerinizde güçlü olmanızı teşvik ediyor.


Başak Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Luna’mız – ay – bugün Koç, Başak üzerinden yolculuğuna devam ederken tutkuyla alevleniyor. Bu, arzularınızı ve kişisel ilişkilerinizi derinlemesine incelemeye teşvik edecektir. Işığını ve enerjisini güneş enerjisi sekizinci evinize getirirken, yakınlık, cinsellik veya bir ortaklıkta yerine getirilmesini istediğiniz ihtiyaçlar etrafında keşfedilmeyi bekleyen sezgisel bir kaşıntıya sahip olacaksınız. Çiftler için bu, arzularınızı ve planlarınızı tartışırken ve birlikte keşfetmek istediğiniz şey hakkında kalpten kalbe konuşurken fizikselleşmek için iyi bir dönemdir.


Terazi Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Görkemli ayımız, bugün tatlı dairesel şekli Terazi üzerinde dans ederken kırmızı alevlerle renklenecek. Bunun nedeni, güneş yedinci ilişkiler eviniz olan Koç’ta sizden gökyüzünde dönecek olmasıdır. Ortaklıkla ilgili içgüdülerinizi gerçekten dinlemek için bu dönemi kullanın. Bir ekip olarak diğer önemli arkadaşlarınızla çalışmak için kovulmuş hissedebilirsiniz. Bunun yerine, biraz daha sevimli ve duygusal hissedebilir, ruhlarınız sezgisel konuşmayı yaparken kanepeye sokulmaya ve bir dizi izlemeye hazır olabilirsiniz.


Akrep Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Koç ile bir jig yapacak, Akrep. Bu, kendinizi öne çıkarmaya istekli olacağınız, aynı zamanda kişisel veya romantik yaşamınızda istediğiniz her şeyi elde etmek için daha enerjik, spontane ve hevesli hissedeceğiniz bir dönem olacak. Bekarlar için, dünyaya adım atma ve yeni bir şeye başlama, belki de ilk buluşmada atılım yapma veya egzotik ve maceracı bir yönü olan birine ulaşma dürtüsü hissedebilirsiniz. Libidonuzu ifade etmek için aşırı enerji hissediyorsanız, bunu iddialı bir şekilde yapın, ancak herkesin aynı takımda olduğundan emin olun.


Yay Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ruhunuzu, duygularınızı ve kalp meseleleriyle ilgili sezgilerinizi dinlemek için özellikle önemli bir gün, Yay. Bunun nedeni, tatlı ayımızın gerçek aşk, romantizm ve zevkle dolu beşinci güneş evinizi süsleyecek, sizi arzularınızı ifade etmeye ve kendiliğinden harekete geçmeye teşvik edecek olmasıdır. Peşinde olduğunuz şeyi elde etmek söz konusu olduğunda, kendinizi oldukça patavatsız ve dürtüsel hissedeceksiniz. Çiftler için, bu ateş gücünü köpürüp küle dönüşmesine izin vermek yerine fiziksel aktiviteye yönlendirirseniz, bugünün enerjisi mükemmel olacaktır. Bu sizi hem tetikte hem de meşgul tutacaktır.


Oğlak Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ve muhteşem ay, bugün Koç burcunda, Oğlak burcunda geçiş yapacak. Bu, duyarlılığını ve yumuşak enerjisini eviniz, aileniz ve eviniz olan dördüncü güneş evinize getirdiği anlamına gelir. Bu, tek başınıza duygularınızın derinliklerine inmek veya yaşam alanınızın zevk, bağlantı ve eğlenceyi nasıl desteklediğini değerlendirmek için en mükemmel dönemdir. Birleşirse, önceden uyarmadan sevgilinizi çiçeklerle ve ev yapımı bir yemekle veya paket servisle şaşırtın. Evinizde yankılanan büyüleyici bir enerji hissedeceksiniz. Çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız varsa, ortamı paylaşırlar.


Kova Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzla muhteşem bir altmışlık açı oluşturuyor, Kova. Bunun nedeni, sevgili Luna’mızın şimdi Koç tarafından sembolize edilen ateş işareti olan Koç’un yörüngesinde heyecanla dönmesidir. Bu enerji, duygularınız ve arzularınızı nasıl takip ettiğiniz konusunda sizi oldukça dürtüsel yapacaktır. Onun güneş üçüncü fikir ve iletişim evinizi şarj etmesiyle, düşüncelerinizi ve bakış açınızı kişisel veya romantik yaşamınız hakkında başkalarına duyurmak için bile istekli hissedebilirsiniz. Sadece tamamen kendi kendine hizmet eden ve diğer insanların bakış açılarına bakmadan hiçbir şey söyleme!


Balık Burcu

15 Ağustos 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parıldayan ay, maliye ve mülkle ilgili ikinci güneş evinizde parıldarken, Balık, sevdiğiniz şeyleri veya eviniz için satın almak için inanılmaz bir dürtü duyabilirsiniz. Bununla birlikte, bu kendiliğinden enerji, bunun yerine başka planlar için para biriktirdiyseniz, tek başınıza aklınızı karıştırabilir. İki kez düşünmek yerine hızlı eylemlerde bulunmaktan kaçındığınızı hissedebilirsiniz, sadece anında sonuç almak için istekli olabilirsiniz. Partnerinize danışılmazsa, onu başlarını sallarken, kollarını kavuştururken ve patavatsız hareketler karşısında şaşkına dönmüş halde bulabilirsiniz. Bu enerjiyi dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve en azından onlara konuşma şansı verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.