Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Ağustos 2022

14 Ağustos Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 14 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, etrafınızdaki ve içinizdeki her yerde tutuşacak tutkuya hazır olun. Gezegensel yöneticiniz, kızıl gezegen Mars, güç merkezi Pluto ile gökyüzünde zahmetsizce bağlantı kurarken, gücünüz ateşlenecek. Bu, kişisel ve romantik hayatınızdaki etkinizi, başkalarının arzularınıza hizmet etmeyi memnuniyetle kabul edeceği şekillerde kullanmak için beş yıldızlı bir gün. Gezegensel cetveliniz çok enerjikken, avınızı arayan bir Sibirya kaplanı gibi olacaksınız. Bekarlar kendilerini göstermek için bu hakimiyeti ve güveni kullanmalı, çiftler ise baştan çıkarmak için bu eğlenceli aracı kullanmalıdır.


Boğa Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateş gücünün akışını ruhunuz, damarlarınız ve belinizde hissedin, Boğa. Seks ve sürüşün kızıl gezegeni güçlü Mars, burcunuz (güneşin ilk kimlik eviniz) üzerinden pankartlar ve trompetlerle geçit töreni yapmaya devam ederken, aynı zamanda başka bir dünyada yörüngede dönen güç merkezi Pluto’nun içinde bir silah yoldaşı bulacaktır. işaret. Bu, bugün istediğiniz şekilde yolunuzu kontrol etmek için size muazzam bir güven ve etki verecektir. Bekarsanız, gücünüzü akıllıca kullanın. Neredeyse herkes ayaklarınızın önünde eğilecek. Çiftseniz, sevgilinize, boğucu cihazlara hazır olduğunuzu söyleyen o yaramaz gülümsemeyi gönderin.


İkizler Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihniniz bugün cinsel düşünceler ve fantezilerle meşgul olacak, İkizler. Şehvet ve yaramaz hayaller için sıklıkla aktif bir zihniniz olsa da, bugünün vizyonları listelerin dışında olacak. Bunun nedeni, şehvet ve enerji gezegeni olan kudretli Mars’ın, güneş mahremiyet ve rüyalarla ilgili on ikinci evinizi tutuşturuyor olması ve gökyüzündeki eşit derecede yoğun bir gezegenle – güneş enerjisi yakınlık evinizdeki sekizinci güç santrali Plüton ile bağlantı kuracak olmasıdır. Bu, bir sevgiliniz varsa, bazı tutkularınızı kapalı kapılar ardında gerçekleştirmeyi talep etmenizi sağlar, bu yüzden bu yakıtın boşa gitmesine izin vermeyin.


Yengeç Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaşlarınızdan, tanıdıklarınızdan ve hatta eski sevgililerinizden biri bugün sizi baştan çıkarmaya çalışıyor olabilir, özellikle de bekarsanız! Bunun nedeni, tutku, seks ve enerji gezegeni olan güçlü Mars’ın güneş enerjisi on birinci evinizde gökyüzünde bir tren gibi fırlamasıdır. Güneşin yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde yörüngede olmayan son derece yoğun Plüton’a kibirli bir şekilde çekici bir bakış gönderecek. Bu kişi sadece alevler içinde dans etmek istemeyebilir, aynı zamanda sizi bir arkadaştan bir partnere dönüştürmek için de istekli olabilir!


Aslan Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bırak gökyüzündeki kozmik ateş seni ele geçirsin Leo, ama bu sefer bir trajedi olmayacak! Şehvet ve dürtünün kızıl gezegeni Mighty Mars, gökyüzüne doğru ateş edecek ve kolunu Pluto’nun güç merkezine uzatacak. Bu, şu anda tüm cinsel ilişkilere inanılmaz bir yoğunluk getirecek. Bekarsanız, sadece gözünüze baktığınız herkesi utangaç bir gülümseme ve göz kırpma ile zahmetsizce baştan çıkarabilirsiniz. “Buraya gel” bakışını at, herkes bir köpek gibi nefes nefese, tadına bakmak için yalvaracak.


Başak Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünya işaretleri bugün şehvet için muhteşem fırsatlar görecek, Başak. En tuhaf burçlardan biri olarak – kesinlikle bunu kimsenin bilmesine izin vermeyecek olsanız da – yıldızlarda yazılmış şekere, baharata, yaramaz ve hoş şeylere bayılacaksınız! Boğa burcundaki güçlü Mars, Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton ile – gerçek aşk, romantizm ve zevkin beşinci güneş eviniz – bağlantı kurarken, kişisel veya romantik yaşamınızda ne isterseniz onu tezahür ettirmek için inanılmaz bir güven dalgası hissedeceksiniz. Yine de size gelmesini beklemeyin. Kendini oraya koy, uzan ve al.


Terazi Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün cennetten meleklerin barışçıl bir ilahi olan Terazi’de dans ettiği yumuşak, romantik bir aşk günü olmayacak. Bugün şehvet ve ölümsüz bir tutku olacak! Seks ve sürüşün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yakınlık evinizde dans ederken, şimdi güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinizdeki ve ev ortamınızdaki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracaktır. Bu, tek ve tek kişinizle spontane, her şeyi tüketen bir boğuşma arzusuna sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Yangın sizi o kadar çok yakalayabilir ki yatak odasına bile gidemeyebilirsiniz!


Akrep Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seks ve tutku söz konusu olduğunda, oyunun kaptanı sizsiniz, Akrep. Konu daha zor, daha derin veya daha hızlı olmak olduğunda herkesi eğitebilirsiniz. Aslında, cinsel çekiciliğinizin gücüyle ve elbette becerilerinizle büyük gurur duyuyorsunuz. Her iki gezegen yöneticiniz de gökyüzünde cızırtılı bir dansta hizalanırken, Mars ve Pluto birleştiğinde, eşsiz bir çekici güçle ışınlanmanızı sağlayacak. Bunu akıllıca kullanın ve özellikle uzun süredir fethetme peşindeyseniz, şehvet duyduğunuz veya açlığınız ne olursa olsun sizin olacaktır.


Yay Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmos bugün vaatlerle dolup taşıyor, Yay. Bir ham ateş gezegeni olan güçlü Mars, bir yanardağa çok benzeyen bir gezegen olan güç merkezi Pluto ile bağlantı kurarken, cinsel dürtünüzü patlamanın eşiğinde hissedeceksiniz. Aslında, bütün gün o kadar tahrik olabilirsin ki doğru dürüst düşünemezsin bile! Bu gezegenler çok nadiren buluşuyor. Böylece, onlarla birlikte çalışarak, içinizdeki tutkunun derinliklerini – ve bir başkasıyla – pratik olarak dönüştürücü bir şekilde keşfedebilirsiniz. Bunun boşa gitmesine izin verme. Bekarsanız ve acil bir seçeneğiniz yoksa bile, vücudunuzu keşfetmenin yollarını bulun.


Oğlak Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yıldızlarda yazılmış kozmik bir aşk hikayesinde dönüyor olabilirsiniz, Oğlak. Bununla birlikte, bekarsa, bu, cinsel keşif için akıllara durgunluk veren fırsatlarla ölümcül cazibe gibi bile olabilir. Şehvet ve arzunun kızıl gezegeni kudretli Mars, şimdi güneş beşinci flört ve zevk evinizden süper şarj olurken, doğrudan gözlerinizin içine bakacak ve güçlü Plüton’u burcunuzdaki – güneş ilk kimlik eviniz – kışkırtacak. Bu, libidonuzun gök yüksek olmasını sağlar. Bu ezici tutkunun boşa gitmesine izin vermeyin.


Kova Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde baharatlı yıldızlar cızırdadı, Kova. Seks ve tutkunun kızıl gezegeni güçlü Mars, güç merkezi Plüton’a sinsice gülümsemek için başını geri çevirirken, herkes arzularının hafızanın ötesinde ısıtıldığını hissedecek. Şans eseri bu, çoğu insan için, özellikle de sizin için en iyi sonucu verir, eğer kendinizi öne çıkaracak ve gücünüzü akıllıca kullanacaksanız. İlk olarak, sezginizin size ne söylediğini ve onlara aç olduğunuzu yalnızca sizin memnun edebileceğiniz şekillerde göstermenin en iyi yolunun ne olduğunu düşünün. Bu onların şevklerini uyandırdığı için oldukça etki bırakacaktır.


Balık Burcu

14 Ağustos 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arzularınızı kucaklamanın zamanı geldi, Balık. Ateş gücünün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, üçüncü güneş iletişim evinizi beslerken, bakışlarını, arkadaşlıklar, tanıdıklar ve çevrimiçi randevulardan oluşan güneş on birinci evinizde tutkuyla titreşen güç merkezi Plüton’a çevirecek. Bu, asma aracılığıyla tanıdığınız birinden parlak bir davetiye veya metin alacağınız anlamına gelir. Bununla birlikte, özellikle birinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dürtüyü ütü sıcakken vurmak için kullanın ve onlara nasıl hissettiğinizi söyleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.