Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Ağustos 2022

11 Ağustos Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 11 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrende inlemek için kesinlikle cızırtılı bir enerjiye hazırlanın, Koç. Bu zamanda hala kayalık kozmik yoğunluğun bir kısmını hissedecek olsanız da, tutkulu, şehvetli keşifler için bir şansınız olacak. Gezegen hükümdarınız ve seks, sürüş ve güven gezegeni Mighty Mars, ruh eşlerinin gezegeni olan görkemli Neptün ile muhteşem bir dansta bağlantı kuracak. Bu, erotik arzularınızın alevleneceği ve onu romantizm için kesinlikle muhteşem bir zaman haline getireceği anlamına gelir. İster tek ister takılı olsun, çarşafların altında ısınmak için biraz zaman harcamaya karar verin. Tamamen karşı konulmaz olacaksınız.


Boğa Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Havada yankılanan bazı kozmik sürtünmelerle uğraşırken, Boğa bugün kullanabileceğiniz oldukça erotik bir enerji vaat ediyor. Seksin, tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni Mighty Mars, burcunuz (güneşin ilk kimlik eviniz) üzerinden yarışmaya devam ediyor ve gizemli Neptün ile bağlantı kurarak, güneş toplulukları ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan on birinci evinizde dönüyor. Bekarsanız, çevrimiçi biriyle eşleşmek ve bir randevuya çıkmak için harika bir zaman. Kıvılcımlar varsa – ve çok iyi olabilir – yakında çarşafların altında iki sırtlı canavar olabilirsiniz! Çiftler bunu son derece erotik veya tantrik sevişmek için kullanabilir.


İkizler Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bugün seni bunaltacak cinsel dürtüye hazır ol. Seks, tutku ve dürtü gezegeni Mighty Mars, mistik Neptün ile muhteşem bir dansta buluşacak. Bu, şehvetli arzularınızın onuncu seviyede olmasını ve romantizm peşinde koşmanız için ideal bir zaman olabileceğini garanti eder. Başkalarını auranızla büyüleyebilecek kesinlikle karşı konulmaz bir cazibeye sahip olacaksınız. Bu, çoğu zaman, bir ruh eşi bulmak için kendilerini ortaya koymaya istekli bekarlara izin veren kozmik bağlantı bile olabilir. Sadece kendinizi iddia etmekle kalmaz, aynı zamanda insanların size güvenmesini sağlayan yüksek bir duyarlılığa da sahip olursunuz.


Yengeç Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın karmaşasından kesinlikle yaralarınızı yalıyor olsanız da, bugünün kozmik enerjisi sizi biraz rahatlatabilir, Yengeç. Güneş enerjisiyle ilgili on birinci evinizi ve çevrimiçi flörtünüzü ısıtan Mighty Mars, şimdi güneş dokuzuncu evinizin derinliklerinden parıldayan gizemli Neptün’ü beşlik çakacak. Bekarsanız, ağınızdan biriyle veya normal “türünüzün” biraz dışında olan bir uygulamayla buluşmayı düşünün. Size onların aslında ruh eşlerinizden biri olduğunu gösteren kesinlikle manyetik bir çekiciliğe sahip olabilirsiniz. Yeni ufukları kucaklamak için mistik cazibenizi kullanın.


Aslan Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seks hayatın için cıvıl cıvıl bir gün geldi Leo. Hafta boyunca hala daha yoğun ve rahatsız edici astrolojik enerjiyle uğraşacağınız doğru olsa da, bugün en hassas kısımlarınızı keşfetme şansınız olacak. Seks, tutku ve sürüşün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, güneş sekizinci yakınlık evinizde görkemli Neptün ile el ele tutuşurken, tek başınıza kükrediğinizi ve inlediğinizi fark edebilirsiniz. Parıldayan şehvetli zevki keşfetmek için haftanın dramasından ayrılın ve kısa sürede daha huzurlu hissedeceksiniz.


Başak Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojide az bilinen gerçeklerden biri, dünya burçlarının zodyakın en şehvetli unsurlarından bazıları olan Başak olmasıdır. Bu kesinlikle sizi de kapsıyor çünkü şehvetli, elle tutulur sevişmeyi arzuluyorsunuz. Partnerinizi memnun ettiğiniz için çok mutlusunuz. Bu, seks, tutku ve güvenin kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, bir at gibi geceye doğru ilerlerken ve güneş ortaklığınızın yedinci evinde sizden gökyüzünde görkemli Neptün ile bağlantı kurduğundan, bugün özellikle doğru olacaktır. Bu, gevşemek ve erotik arzularınızın birinci önceliğe sahip olmasına izin vermek için beş yıldızlı bir gün.


Terazi Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nasıl aşk yıldızlara yazılabilirse, seks de öyle yazılabilir, Terazi. Bu haftanın tamamı potansiyel olarak değişken ve zorlu haberler getirse de, diğer burçlardan daha fazla esnek kalma ve yumruklarla yuvarlanma yeteneğine sahipsiniz. Neyse ki, bugünün kozmik dalga boyu, belinizdeki şehveti destekliyor. Bu yüzden ateşleneceğinizden emin olun. Seks, sürüş ve tutkunun kızıl gezegeni Mighty Mars, güneş sekizinci yakınlık evinize coo’ları ve ağır sevişmeyi getiriyor ve bugün, gökyüzündeki görkemli Neptün’den bir sırt masajı alıyor. Bu titreşim sizi şehvetli sevişmeye teşvik edecek. Bu enerjinin boşa gitmesine izin verme.


Akrep Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şehvet dolu bir hayat yaşamak tam da senin istediğin gibi, Akrep. Gezegensel eş yöneticiniz ve seks, dürtü ve tutku gezegeni Mighty Mars, ilişkilerle ilgili güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde cızırdayarak ilerliyor. Bugün, gerçek aşk, flört ve romantizmden oluşan beşinci güneş evinizde dönen görkemli Neptün’e ulaşacak. Bu, kesinlikle çekici olacağınız ve ruh eşinizi bulma konusunda diğer burçlardan daha yüksek bir olasılığınız olduğu anlamına gelir – sizi her düzeyde tatmin eden ve daha fazlası için geri gelmenizi sağlayan biri. Dolaşmaya hazırsan kendini ortaya koy.


Yay Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu hafta size biraz yumurta kabuğu üzerinde yürüyormuş gibi gelse de, bugünün kozmik enerjisi dikkatinizi şehvetli zevke çevirmenize izin verecek, Yay. Seks, tutku ve sürüşün kızıl gezegeni güçlü Mars köşeyi dönerken, gökyüzündeki büyülü Neptün ile mükemmel bir bağlantı kuracak. Bu bağlantı genellikle bir ruh eşi bağlantısının hemen köşede olabileceğini tahmin edebilen bir bağlantıdır, bu nedenle eğer bekarsanız, tüm gün işte kalmadığınızdan emin olun, böylece aklınızı meşgul eden biriyle bir randevu ayarlayabilirsiniz. beden ve ruh. Eğer kararlıysanız, tek ve tek kişinizle yatakta çırılçıplak uyun.


Oğlak Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En şehvetli zodyak işaretleri söz konusu olduğunda, her zaman boynuzlu olan Oğlak burcudur. Bu, Deniz Keçisi olarak, kendinizi birine açtığınızda vahşi tutku nöbetlerine yatkın olduğunuz anlamına gelir. Bu hafta boyunca bazı ağır haberlerle uğraşacak olsanız da, tutku, seks ve sürüşün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, gerçek aşk, flört, güneş enerjisi beşinci evinizde cızırdarken, şanslısınız ki bugün harika bir kozmik hizalanmaya sahip olacaksınız. ve romantizm. O şimdi, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizdeki görkemli Neptün ile bağlantı kuracak. Bu, uzaktan baktığınız bir ve tek veya ateşli biriyle aniden yaramaz bir mesajlaşma sohbetine çekilebileceğiniz anlamına gelir.


Kova Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, cinselliğe ve yakınlığa daha entelektüel ve araştırmacı bir bakış açısıyla yaklaşma eğilimindesiniz. Ancak bugünün cıvıl cıvıl kozmik enerjisi sizi her zamankinden daha şehvetli ve cinsel hissettirecek! Dolunay ve diğer kozmik hizalanmalardan bazı ağır haberlerle uğraşırken, tutku ve sürüş gezegeni güçlü Mars, görkemli Neptün ile bağlantı kuracak. Bu, libidonuzun çok yüksek olmasını sağlar ve belinizin patlamasına izin vermeye hazır olursunuz! İster tek ister bağlı olun, zevkin coşkusunu keşfederken vücudunuza biraz TLC uygulayın.


Balık Burcu

11 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolunayın kaotik enerjisi kesinlikle endişenizin tavan yapmasına neden olurken, şanslısınız ki bugün lehinize çalışan mükemmel bir kozmik enerjiye sahip olacaksınız, Balıklar. Seks, tutku ve sürüşün kızıl gezegeni Mighty Mars, gökyüzünde iz bırakmaya devam edecek. O, şimdi kimlikle ilgili ilk güneş evinizde yörüngede dönen görkemli Neptün’e gülümserken, kalbiniz, zihniniz ve belinizin alev aldığını hissedeceksiniz! Ormanda sadece bir boğuşma olsa bile, sevgilinizle hızlı bir kasırga yolculuğuna çıkmak için bu alıngan enerjiyi kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.