Boğa Haftalık Burç Yorumları (8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası)

Boğa burcunun 8 Ağustos – 14 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 8 Ağustos – 14 Ağustos haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Ağustos – 14 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Ağustos – 14 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Ağustos – 14 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta tamamen seninle ilgili. Uzun zamandır kendinizi başkalarının yerine koyuyor ve olaylara onların bakış açısından bakmaya çalışıyorsunuz, ancak Salı günü kendi botlarınızı giyiyor ve kendi büyük, harika gözlerinizle bakıyor olacaksınız. Neden ilginç biri bir süredir gözlerinizi fark etmedi? Çarşamba günü aklınızdaki asıl soru bu. Bu haftanın ilerleyen saatlerinde aşk konusunda özellikle şanssız hissediyorsanız, iyi bir arkadaştan tavsiye alın. Neşelenme seansı için çok geç kaldınız. Ve özellikle hafta sonlarında neden bu kadar harika olduğunla ilgili her şeyi duymayı hak ediyorsun.


Boğa Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tanıdık bağların heyecanının muhakemenizi gölgelemesine izin vermediğinize dikkat edin. Venüs geriye doğru hareket ederken aşkta hata yapmak kolaydır ve ilk seferinde sizin için pek iyi gitmeyen bir yolculuğa geri dönmek istemeyeceksiniz. Romantik bağlarınız inanılmaz derecede yoğun hissedeceğinden bu duygulara özellikle dikkat edin ve kendinizi hızlandırmazsanız yeni bir ilişkide kendinizi kaybetmek kolay olacaktır.

Bu yoğun haftadan sağ çıkabilmek için, kendinizi yeni bir romantizmin içinde bulursanız işleri ağırdan almayı unutmayın. Birinin içindeki iyiliği görebilseniz bile kırmızı bayrakları da göz ardı etmemeye dikkat edin ve her şeyden önce kendinizi ilk sıraya koyun! Bu, gezegenler sizden kimliğinizi kucaklarken kişisel gücünüzü hatırlamanızı isterken hatırlamak özellikle önemli olacaktır.


Boğa Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzu gözden geçirme zamanı, Boğa.

İstediğinin peşinden nasıl gidebilirsin? Mars, 7 Ağustos Pazar günü Kova burcunda geri giden Satürn burcunuzda kare açı yaptığında bu soruyu düşünün. Kariyer yolunuzun yapısını ayarlamak biraz rahatsız edici olabilir, ancak bunu yapmak kendinizi daha iyi ifade etmenize ve inanılmaz derecede başarılı olma yeteneğinize izin verebilir. Bu ilk gerilim, Aslan burcundaki güneşin Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığı, Venüs’ün Aslan burcuna geçtiği ve 11 Ağustos Perşembe günü Kova burcundaki dolunay boyunca ortaya çıktığı haftanın ilerleyen saatlerinde ortaya çıkabilir. İş-yaşam dengenizin istikrarını etkileyebilecek hayatınızın ne kadar düzensiz olabileceğiyle ilgili. Ancak bu inişler ve çıkışlar, Venüs Aslan’a girdiğinde aracılık edilebilir. İş-yaşam dengeniz değişmeye devam ederken, çatışmadan kaçınmak için hayal kırıklığı anlarında arkadaşlarınızı ve ailenizi cezbedin. Umarım, dolunay sırasında kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak profesyonel bir başarı veya dönüm noktası için bir tür takdir alırsınız!


Boğa Burcu 8 Ağustos – 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tünelin ucunda ışık var.

Hafta, 7 Ağustos Pazar günü, Mars’ın kendi burcunuzdaki Boğa burcunda Satürn’ü Kova’da ve kariyer evinizde karesiyle başlıyor. Şirketinizde veya sektörünüzde bazı istikrarsızlıklar olabilir. Ne yazık ki, bu şeyler kontrolünüz dışında. Kontrolünüzde olan şey, iş arkadaşlarınızla ve yöneticilerle iyi çalışarak kendinizi şirket için değerli bir varlık haline getirmektir. Bu, belirsiz zamanlarda size yardımcı olabilir.

8 Ağustos Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton ile iletişim eviniz karşı çıkıyor. Boğa, bazı belirsiz haberler alabilir ve bu oldukça belirsiz iletişimin olası sonuçlarını değerlendirmek için önemli ölçüde zaman harcayabilirsiniz. Başkalarına ne düşündüklerini sorabilirsiniz. İpuçları arıyorsunuz, ancak tüm cevaplarınız daha sonra gelecek. Şimdi sabır gerekiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.