Boğa Haftalık Burç Yorumları (29 Ağustos – 4 Eylül Haftası)

Boğa burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta kesinlikle bazı silkinmelere ihtiyacınız var, ancak işinize her zamanki gibi devam edemeyecek kadar çılgınca bir şey yok. Yaklaşan bazı önemli kararlar var ve o zamana kadar tüm kişisel gelişiminizin bitmiş olması güzel olurdu. Çarşamba günü, yeni bir şey yerine oturduğu için ilgi odağı olabilirsiniz ve herkes sizinle iyi geçinmeye çalışırken kendini kaybeder. Hafta sonu boyunca cimri olun. Yapmanız gerekenden fazlasını harcamayın, aksi takdirde kredi kartı ekstrenizi kontrol ettiğinizde hoş olmayan bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.


Boğa Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yaz sıcağı neredeyse geride kalırken, hafta başında kendinize biraz zaman ayırmalı ve sağlığınızı kontrol etmelisiniz. Terazi ayı, haritanızın günlük rutinleri ve fiziksel esenliği yöneten sektöründe kamp kuracak ve yılın bu zamanının getirdiği kaostan sonra dengeyi yeniden sağlamanızı isteyecek. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir baş boşluğuna geri getirmek, yeni yılda romantizm için hazırlanmanıza yardımcı olabilir. Akrep ayı, şu anda burcunuzda olan Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğunda gerginliğe dikkat edin.

Bu titreşimler, kişisel, profesyonel ve romantik hayatınızdaki şeyleri sarsacak ve beraberinde yoğun bir enerji getirecek. Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine sakin bir sabahı ve huzurlu bir günü kucaklamaya çalışın. Tutku havada asılı kalacak ve sizi kendinize yeni bir romantik fetih bulma havasına sokacak. Saçınızı serbest bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacaklar ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Boğa Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, kariyerinde ilerlemeye nasıl devam edebilirsin?

28 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki Venüs Kova burcunda geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde iş-yaşam dengenizi ayarlayın. Bu iki gezegen arasındaki sabit enerji muazzamdır ancak revize edilmesi imkansız değildir. Satürn retrosu, kariyer yolunuzun özelliklerini kolayca gözden geçirmektir; bu, Venüs’ün gücünü yeni ve iyileştirilmiş bir iş-yaşam dengesine iyimser bir şekilde bağlanmak için kullanabileceğiniz anlamına gelir. Bu muhalefetin bir “Debby Downer” etkisi olsa bile, sürdürmeye değer bir kariyer ve sosyal yaşam yaratmak için iyimser determinizmine yaslanabilirsiniz. Hafta boyunca iş ve yaşam alanınızda değer verdiğiniz şeyleri onurlandırın, özellikle Mars İkizler’de altmışlık açıyla Jüpiter Koç’ta geri giderken. Altmışlık, özellikle para kazanırken ne istediğinizi anlamanız gerektiğini önerir. Önünüze geleni takip etmeden önce, finansal ve profesyonel olarak güvenli fırsatlarda neye değer verdiğinizi düşünmek için bir adım geri atın. 2 Eylül Cuma günü Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde işinizden neye ihtiyacınız olduğunu bile konuşabilirsiniz.


Boğa Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, faaliyetlerinizde daha derin anlamlar buluyorsunuz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve aile evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Bugün, ailenizle eğlenceli aktiviteler yapmak yerine zamanınızı kariyeriniz üzerinde çalışarak geçirebilirsiniz. Boğa, ekonomideki mevcut dalgalanmalarla kurdun kapıda olduğunu hissedebilirsin, bu yüzden senin eğilimin çalışmak. Ancak, bugün iş ve oyun arasında bir denge bulmak iyi olurdu.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve sizin romantizm eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bir nedenden dolayı müsait olmayan birine romantik bir ilgi duyabilirsiniz. Boğa, bir ilişki içinde olmaları veya başka bir ülkede yaşıyor olmaları mümkündür. Belki de onları sadece uzaktan gördünüz. Bugün, hayal gücünüz, hayali düşünceler ve çılgın umutlarla çılgına dönebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.