Boğa Haftalık Burç Yorumları (22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası)

Boğa burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta çılgınca bir şeyler yapın, ne kadar erken olursa o kadar iyi. Normalde utangaçsanız ve emekliyseniz, eğlenceli bir oyun oynayın; Eğer genellikle sert biriysen, tatlı bir gülümseme dene. Her zamankinden daha fazla topraklanmış hissedeceksiniz, bu yüzden serbest bırakmak güvenlidir. Haftanın ilerleyen saatlerinde en yakın arkadaşlarınızla ne söylediğinize dikkat edin. Hafta sona ererken, kimseyi hiçbir yere götürmeyecek bir iç çatışma riski var ve hiçbir partiyi bozmak istemiyorsunuz. Bunun en kötüsünden kaçınırsanız, harika bir zaman geçirmeli ve önünüzde harika bir hafta geçirmelisiniz.


Boğa Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, içte ve dışta değişiyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü, Merkür Başak’ta ve zevk eviniz Balık’ta Neptün ile karşı karşıya gelecek şekilde başlıyor. Bugün, tesadüfen tanıştığınız birine aşık olabilirsiniz. Boğa, romantik düşünce ve duygulara kapılmak çok kolaydır. Bu kişinin size mesaj attığını düşününce tüm vücudunuz heyecandan sızlıyor olabilir. Ama dikkatli ol, çok yüksekten uçma. Güneş kanatlarınızı eritebilir ve dünyaya geri dönersiniz.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Şimdi enerji hırsa, güç arzusuna ve başkalarının sizin yolunuzu görmesini sağlama yeteneğine doğru kayıyor. Bu, bir iş görüşmesi için harika bir gün çünkü kendinden emin ve hakim biri olarak görüneceksiniz. Veya mevcut işinizde kalıyorsanız, terfi fırsatları ve zam hakkında amirinizle konuşmayı düşünün. Boğa, bu pozitif enerjiyi boşa harcama.


Boğa Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Geçmişten bazı hayaletler bu hafta geri gelebilir, geçmiş sorunlar hakkında konuşmak ve çitleri onarmak isteyebilir. Eski sevgilinize veya eski sevgilinize cevap vermeyi seçip seçmediğinize bakılmaksızın, tüm dramaya değip değmediğini düşünün. Geçmişte, seni hayal kırıklığına uğrattılar. Sınırlarınıza saygı duymayı öğrenirlerse ve onlarsız güçlü bir insan olduğunuzu anlarlarsa, onlarla ekmek kırabilir ve geçmiş hakkında konuşabilirsiniz.

Şu anda bir ilişkiniz varsa, tartışmaların çıkmasını önlemek için eşinize eski sevgilinizle buluşacağınızı söylemek isteyebilirsiniz. Duygularını incitmek istemeseniz de, yolun aşağısındaki başka bir kaynaktan öğrenmektense sizden öğrenmeleri daha iyidir. Diğer önemli kişiye karşı açık ve dürüst olmak bu hafta en önemli diğer şey.


Boğa Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İşinizle nasıl görünmek istersiniz, Boğa?

Haftanın başında güneş Başak burcuna girdiğinde tutku projelerinizi düzenlerken ve ince ayarlar yaparken işiniz yoluyla kendinizi ifade etmeniz giderek daha önemli hale gelecektir. Yaratıcı oluğunuzu bulmak, araştırma ve analiz yoluyla gelecektir. Ancak yaratıcı süreçlerinizi ve fikirlerinizi aşırı derecede eleştirmemeye çalışın. Bir profesyonel olarak kimlik duygunuz, 24 Ağustos Çarşamba günü burcunuzda geri hareket eden Uranüs istasyonlarıyla sarsılmak üzere. Şu andan Ocak 2023’e kadar, şaşırtıcı derecede içsel bir yeniden değerlendirme sürecinden geçeceksiniz. Görünümünüzü, ilk izleniminizi veya kendinizi profesyonel bir ortamda nasıl taşıdığınızı değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Değişim geliyor, bu yüzden direnmek yerine bu yeni akışa yaslanmak en iyisidir. Ardından, Merkür ertesi gün Terazi’ye girecek ve iş gününüz boyunca uyumlu bir iletişim akışı önerecektir. Bu sosyal enerji uyumlu olmasına rağmen, Terazi’deki Merkür, işle ilgili konuları nasıl ele almak istediğiniz konusunda kararsız kalmanıza neden olabilir. Haftanın sonunda, 27 Ağustos Cumartesi günü Başak burcundaki yeni ay sırasında yeni bir yaratıcı bölüm açılıyor. İş yerinde yeni, heyecan verici fırsatları kucaklayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.