Boğa Burç Yorumları 9 Ağustos 2022

Boğa burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 9 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınızla yaşıyorsanız, muhtemelen hepiniz faturalar, temizlik veya bazı flört sorunları üzerinde tartışıyorsunuzdur. Rahatınız için geri adım atmayın – bunu kazanın. Gururunuz tehlikede.


9 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün devam eden güç mücadeleleri, dahil olmanız gereken türden değil.


9 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay Oğlak burcunda ve güneş dokuzuncu evinizden yolculuğuna devam ederken, evren sizi şu anda desteklemenin ve yönlendirmenin yollarını arayacak. Ne yazık ki, Luna ve şifalı asteroit Chiron arasındaki sert bir bağlantı, sizi çevreleyen nimetleri gözden kaçırmanıza neden olabilir ve kendinizi karamsar bir tepe boşluğuna girdiğinizi hissederseniz minnettarlığınızdan yararlanmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, akşam dönerken ve Luna kuzey ve güney düğümlerine yön verirken, beklenmedik gelişmeler ve kaderin cilvelerini sizin yolunuza getirerek enerji daha hafif ve daha heyecan verici hale gelecek.


9 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugünden itibaren Mersin Balığı’nın enerjisi gelmeye başlayacak. Bunun nedeni, dolunayların iki gün öncesinden her zaman hissedilebilmesi ve daha sonra kreşendolarına ulaştıktan sonraki günlerde yavaş yavaş azalmaya başlamasıdır. Sizin için, bu ay güneşi onuncu başarı evinizi vurguluyor, bu da romantik partnerinizle bağlantı kurmak yerine hırslarınıza ve uzun vadeli planlarınıza daha fazla odaklanabileceğiniz anlamına geliyor. Gerginlik de bu hafta oldukça yoğun olabilir. Bu nedenle, iş yerinde baskı hissediyorsanız, ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla sosyalleşirken olsun, rahatlamak ve fişi çekmek için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


9 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını aç, Boğa. Sizin gibi inatçı bir burç, farklı bir bakış açısı ve hatta tavsiye almakta zorlanabilir. Bununla birlikte, Yengeç burcundaki Venüs, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıktığında, profesyonel yolunuz hakkında yeni bir ışıkta bir şeyler görmek daha kolay olabilir. Kariyerinizin gelişimi hakkında sohbeti eğlendirin. Arkadaşlarınızı, ailenizi, iş arkadaşlarınızı ve daha fazlasını açıkça dinlemeye çalışın. Başlangıçta aynı fikirde olmasanız bile, profesyonel gelişiminizi ve gidişatınızı olumlu yönde etkileyebilecek yeni bir şeyler alabilirsiniz. Başkalarının söyleyeceklerini duyun, sonra oradan gidin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.