Boğa Burç Yorumları 31 Ağustos 2022

Boğa burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün sadece dedikodu yapıp hava durumu hakkında konuşmadığınızdan emin olun – ancak fırsat verildiğinde kendinizi derinlere inmekten alıkoymak zor olacaktır. O akıllı seksi etkileyin.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kendinize zaman ayırmak zor – popülariteniz rekor seviyede.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün sosyal çevrenizdeki aldatıcı davranışlara dikkat edin, çünkü Venüs puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturur. Gün gelişmeye devam ederken ve ay Akrep’e girerken, kalp meselelerini yöneten sektörü veya haritanızı harekete geçirerek bir değişim fark edeceksiniz. Bu aydınlatıcı yerleştirme, önümüzdeki iki buçuk gün boyunca sizi anlamlı etkileşimler için havaya sokacak ve özel birine yatırım yapmak için harika bir zaman olacak. Ancak, iş gelişen ilişkiler söz konusu olduğunda kendinizi hızlandırmak isteyeceksiniz. Aksi takdirde, bağlılık arzunuz yoğun, sahiplenici veya muhtaç olarak ortaya çıkabilir.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük armatürümüz Ay Boğa ile çok özel ve güzel bir ilişkiniz var. Bunun nedeni, burcunuzda yüce olması ve sizi tatlı zevk ve bağlantı peşinde koşmaya teşvik etmesidir. Bugün, yaşamın kaosunda huzuru bulmanızı teşvik edecek başka bir Venüs tarafından yönetilen burç olan Terazi’yi ziyaret edecek. Güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizi vurguladığı için muhtemelen işle meşgul olacaksınız, ancak muhtemelen aileniz ve diğer önemli kişilerle evde rahatlatıcı ve tatlı bir gece geçirme fırsatına sahip olacaksınız. Keyifli bir yemek yapın ve en sevdiğiniz şovu veya diziyi ayarlayın.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonlarının elbette geçersiz olduğu bu sabah rulonuzu yavaşlatın. Sabahınız geciktiğinde, herhangi bir işi tamamlamak veya herhangi bir sorumluluğunuzu yerine getirmek için doğuştan gelen bir aciliyet duygusu hissetmeyebilirsiniz. Boğa, rahat bir hilalin tadını çıkar, çünkü bu öğleden sonra ay karşı burcunuz olan Akrep’e girdiğinde sahipleniciliğiniz devreye girebilir. Akrep burcundaki ayın yoğunluğu sizi profesyonel ilişkilerine daha da yakınlaştıracak, hatta belki de çok yakınlaştıracak! Bağlılığınızı profesyonel bir şekilde pekiştirirken sınırlarınızı koruyun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.