Boğa Burç Yorumları 30 Ağustos 2022

Boğa burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 30 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayır, bazı şeyleri görmüyorsun — peki, belki birazcık. Bilinçaltınız dünyaya bakışınızı biraz renklendiriyor. Bir rüyada yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sorun değil — bu değişmiş gerçekliğin tadını çıkarın.


30 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Düşmanlarınıza arkadaşlarınızdan daha fazla dikkat etmeyin – kıskançlık baş gösterecek.


30 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya gelirken, kendinizi parçalara ayırma cazibesi gerçek olacak. Hayatın daha hafif tarafına eğilirken kendinize şefkat göstermeyi seçerek, sizi şu anda bulan olumsuz düşünce kalıplarına boyun eğmemeye çalışın. İşe odaklanmak, gününüzü karartmakla tehdit edebilecek her türlü rahatsız edici düşüncenin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir ve bu akşam Luna ve Satürn arasında faydalı bir bağlantı, çabalarınız için ödüller getirecektir. Ayın tatlı Venüs ile açı yaptığı bu gece evinizin rahatlığında bedeninizi ve ruhunuzu beslemek için biraz zaman ayırın.


30 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz zihinsel Merkür şu anda gölge öncesi evresi olan Boğa’da. Eylül ayının çoğunu gizleyecek bir gerilemeye doğru adım atarken, şu anda yavaşlayan veya raydan çıkan şeylere dikkat etmek önemlidir. Bu yaklaşan dönem en çok solar altıncı çalışma evinizi ve üretkenliğinizi etkileyecek olsa da, bu aslında iyi bir şey çünkü programınız kişisel veya romantik hayatınız için daha fazla zaman ayıracak. Küçük şeyler için stres yapmayın. İşler kaçınılmaz olarak çatlaklardan düştüğünde, zevk peşinde koşmak için önceden plan yapın.


30 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Temel güvensizliklerini bırak, Boğa. İş gününüzde manevra yapmaya çalışırken cildinizin altında biri veya bir şey olabilir. Biriken sıkıntılarınız varsa, görevlerinizi tamamlamak sıkıcı olabilir. Terazi’deki büyüleyici ay, bugün Koç’ta geri giden Kayron’a karşı olduğundan, hayal kırıklıklarınızla yüzleşirken içsel sabrınızı bulmak için derinlere inmeniz gerekebilir. Bu şifalı muhalefet sırasında şikayetlerinizi veya endişelerinizi dile getirmekten korkmayın. Havayı temizlemek için nadir bir fırsatınız var!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.