Boğa Burç Yorumları 29 Ağustos 2022

Boğa burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İletişime müdahale eden tuhaf bir enerji sayesinde insanlar bugün talepte bulunmaya başladığında üzülmek kolaydır. Paylaşmak zorlaşıyor ama bu durum uzun sürmeyecek.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Romantik hayatınız hareketli olsun ya da olmasın, bugün aklınızda evlilik olacak.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay Terazi burcuna ve haritanızın sağlığı yöneten sektörüne girerken zihniniz ve bedeniniz birlikte iyi çalışacak. Luna ve Merkür arasındaki kozmik bir ittifak, bu kavramları güçlendirecek ve size sabah ortaya çıkarken hızlı ve verimli çalışma fırsatı verecek. Ne yazık ki, güney ay düğümü ile Kayron arasındaki dengesiz bir açı sizi bir döngüye sokabilir ve unutmayı tercih ettiğiniz ilişki geçmişini tozlamakla tehdit edebilir. Ay, Jüpiter’le sert bir karşıtlık oluşturduğunda, bu akşam küçük ayrıntılara takılmamaya çalışın, yoksa kendinizi minutia ile bunaltabilirsiniz.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, yakın zamanda güneş beşinci evinizi geride bıraktı ve yeni bölgeye, Boğa’ya giriş yapmak için aşka girdi. Merkür güneş altıncı evinizde konuşkan hale geldikçe, işte daha fazla proje ve sorumluluk üstleneceğinizden emin olun, bu nedenle diğer önemli kişiyi yoğun bir sezona gireceğiniz konusunda uyardığınızdan emin olun. Bununla birlikte, Merkür mantıklı bir gezegen olduğundan ve şu anda bir hava burcunda yer aldığından, iş-yaşam dengenizi değerlendirmek ve zevk için zaman ayırmak için daha metodik ve tutarlı bir yaklaşımınız olabilir.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, iş hayatında nasıl ahenk yaratabilirsin? Artık Ay Venüs Terazisinde olduğuna göre, iş gününüze devam ederken son derece dengeli hissedebilirsiniz. Ancak iş gününüzün olabildiğince sorunsuz geçmesini sağlamak için aktif olarak çok çalışmanız gerektiğinden, denge terazileri hassastır. Ay, Terazi’de Merkür ile kavuşum yaptığından, etkili ve zamanında iletişimin iş hayatınızdaki huzuru önemli ölçüde etkileyebileceğini görebilirsiniz. Luna’nın Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğunu göz önünde bulundurursak, herhangi bir endişeyi veya sorunu ele almanın zihinsel stresi de aktif olarak azalttığını fark edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.