Boğa Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Boğa burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kötü olduğu kadar iyi olması da muhtemel olsa da, bugün ruh halinizin kölesisiniz. Yorgunsanız, dikkatinizi dağıtmanın yollarını bulmaya çalışın – egzersiz ve sanat iyi başlangıçlardır.


28 Ağustos 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sonunda o kişiye onlar hakkında ne düşündüğünüzü söylemek için çok iyi bir zaman. Dökül!


28 Ağustos 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Başak ayı devrimci Uranüs’ü öperken, kozmos sizi bugün estetiğinizle eğlenmeye teşvik edecek. Bu kozmik iklimi, yalnızca sizin yapabileceğiniz renk, aksesuar ve stil seçimleriyle oynayarak alışılmadık şekillerde kendinizi ifade etme fırsatı olarak kullanın. Ne yazık ki, Venüs ve Satürn arasındaki sert bir karşıtlık, özellikle Pazartesi günü işe geri dönme fikrinden korkuyorsanız, malzeme toplarına karşı kapalı veya büyülenmiş hissetmenize neden olabilir. Şans eseri, bu gece Luna derin Plüton’a bir öpücük gönderdiğinde minnettarlığınızla yeniden bağlantı kurma fırsatınız olacak.


28 Ağustos 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha çalkantılı kozmik hava bugün radarda, Boğa. Ne yazık ki, göz kamaştırıcı ve tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, Büyük Görev Yöneticisi güçlü Satürn’ün tüm ışığını çaldığı için ağlayan bir büyüye düştü. Bu, ilişkilerde üzüntü ve yalnızlığın hayatta ortaya çıkacağından emin olduğu anlamına gelir. Bu, başkalarıyla bağlantı kurmak için en iyi zaman değil. Bekar veya bağlı olmanıza bakılmaksızın, aslında biraz yalnız zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Bu zamanda, özellikle aile, ev içi ve profesyonel konular arasında hayatın stresli olduğunu hissedebilirsiniz. Bu nedenle, mümkünse dinlenmek ve şarj olmak için iyi bir dönem olabilir.


28 Ağustos 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şu anda uyduğunuz iş-yaşam dengesini seviyor musunuz, Boğa? Aslan’daki Venüs Kova’daki geri giden Satürn’e karşı çıkarken, sosyal hayatınıza, ailenize, evinize ve kariyer yolunuza olan bağlılığınızı yeniden şekillendirmek için nadir bir fırsatınız var. Bununla birlikte, yakalama, sizin gibi sabit bir işarete kolayca gelmeyebilecek değişim konusunda rahat olmaktır. Değişim korkutucu olsa da, bu muhalefeti iş-yaşam dengenizi mevcut arzularınıza göre yeniden yapılandırmak için bir şans olarak görmelisiniz. Çekici ama ciddi bir şekilde çekimleri yapmak için iç otoritenizi varsayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.