Boğa Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Boğa burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sorumlulukları bir kenara bırakıp sadece eğlenmek ya da tamamen size odaklanmış bir şey yapmak için mükemmel bir gün. İster tüm gününüzü yoga yaparak, ister video oyunu canavarlarını öldürerek geçiriyor olun, harikasınız.


25 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınız her zaman eğlenmekle ilgili olamaz. Ama şimdi yaptığınız işin karşılığını alacaksınız.


25 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay Aslan’da yolculuğuna devam ederken, kaderin düğümleri ve Uranüs ile sert bağlantılar kurarken, egonuz her zamankinden daha kolay çürüyebilir. Neyse ki, Chiron’dan gelen destekleyici bir enerji, arkadaşlık çevrenizde destek bulmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden biraz moralinizi yükseltmek için sevdiğiniz birine ulaşmanız gerekiyorsa çekinmeyin. Merkür bu akşam Terazi ile yolculuğuna başlıyor, pragmatik ve organizasyonel yönünüzü ortaya çıkararak, önümüzdeki birkaç hafta boyunca hedeflerinize daha yüksek bir verimlilikle çalışmanıza yardımcı olacak, ancak zihinsel sağlığınıza da öncelik vermek için adımlar atmalısınız.


25 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki günlerde bir cehennemin ortasında olduğunuzu hissedeceksiniz, Boğa. Alev alev yanan güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde yükselirken, güneş enerjisi ikinci gelir evinizde öfkeli bir Mars ile şiddetle çarpışacak. Bu, siz ve romantik bir talibin harcamalar, harcamalar ve kimin kime borçlu olduğu konusunda anlaşmazlığa düşebileceğiniz anlamına gelir. Öfke, kızgınlık ve yoğunluk önümüzdeki iki gün boyunca artmaya devam edecek. Kendinizi bu savaşın ortasında bulursanız, biriken gerilimi tutkulu seks yoluyla ya da kendinize biraz yalnız zevk vererek serbest bırakmaya çalışın.


25 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Terazi’ye girdiğinde, iş yerinde konuşma yoluyla uyum kolayca kolaylaştırılır. İş arkadaşlarınızla konuşmak bu geçiş sırasında kolayca gelir. Boğa, dengeyi korumak için bu büyüleyici Mercurial enerjisini kullanabilirsiniz. Bazı görevler ne kadar stresli olursa olsun veya bazı insanlar ne kadar sinir bozucu olursa olsun, Merkür Terazi’de size yardımcı olacaktır. Hatta kendinizi anlaşmazlıkları çözmekle başa çıkabileceğiniz bir rol üstlenirken bulabilirsiniz. Ancak Merkür’ün Terazi’de sizi gereksiz iş dramalarına dahil olduğunuz bir duruma sokmasına izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.