Boğa Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

Boğa burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarına nasıl hissettiğini göster, daha iyisi, o tatlı kıza yaklaşmak istediğini söyle. Şaşırtıcı derecede iyi enerjiniz, mesajı salak gibi görünmeden iletmenize yardımcı olmalıdır.


23 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınızın bugün içinde bulunduğu tatsız ruh haline karşı hoşgörülü olun – eninde sonunda geçecek!


23 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Yengeç ayı Kuzey Düğüm ve Uranüs ile bağlantı kurduğunda beklediğiniz haberler aniden ortaya çıkabilir. Evren sizi aydınlatmaya ve size rehberlik etmeye istekli olacağından, şu anda sizi çevreleyen ince işaretlere ve eşzamanlılıklara dikkat edin. Bu akşam Luna, vizyon sahibi Neptün’e bir öpücük göndererek, haritanızın ruhsal olarak yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde, mistik yanınız ortaya çıkacak. Bu kozmik iklimi, seçtiğiniz dini veya meditatif uygulamaları benimsemek için kullanın, çünkü diğer tarafla bağlantı kurmak daha akıcı bir şekilde gerçekleşecektir.


23 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk, romantizm ve tutkunun en bereketli dönemlerinden biri sizin için geldi, Boğa. Bunun nedeni, dün, eğlence, flört ve zevkle ilgili beşinci güneş eviniz olan Başak’ın tarlalarında güçlü güneşin cızırdamasıdır. Gelecek ay, tuhaf bir zaman geçireceksiniz ve bekarların kendilerini ortaya koyup yeni biriyle tanışmaları için yılın en önemli anlarından biri. Muhtemel taliplerle randevuları ayarlayın, gözlerinizi kamaştırın ve yeni biriyle bağlantı kurmak için kalbinizi, zihninizi ve bedeninizi açın.


23 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini bile şaşırtabilirsin, Boğa. Genellikle, herhangi bir sosyal veya profesyonel ortamda kaya sizsiniz, çünkü diğerleri her zaman size geldiğinde ne bekleyeceklerini bilirler. Bununla birlikte, bugün Yengeç burcundaki ev hem Uranüs hem de Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yaptığında, karakteristik olmayan davranışlarda bulunabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla sohbet etmek sizi şaşırtıcı derecede reaktif yapabilir. Sakin kalmak yerine, alışılmadık bir fikirle, yenilikçi bir fikirle veya özgünlüğünüze hitap eden yeni bir yaklaşımla beklenmedik bir şekilde sohbete katılabilirsiniz. Bireyselliğinizi sohbet yoluyla kucaklamak, yeni konfor alanınız olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.