Boğa Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

Boğa burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir diğer tarafta olan biriyle iletişime geçin ve arkadaş olun. Bu tuhaf ittifak sana bazı ilginç yeni arkadaşlar ve fırsatlar kazandıracak, o yüzden şimdi başla.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, gerçek saklanamayacak kadar açıktır. Küçük sırrınız artık bir sır değil!


22 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Yengeç burcu genişleyen Jüpiter açısındayken kendinizi sessiz ve serebral bir tepe boşluğunda bulabilirsiniz. Psişenizi ayırmaya başlarsanız, sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmaya çalışın ve büyük resminizde önemli bir rol oynamayan küçük sorunlar üzerinde durmaktan kaçının. Merkür ve Pluto arasındaki tatlı bir bağlantı, yaratıcılık veya maneviyat yoluyla güçlenmenize yardımcı olabilir, bu yüzden tuhaf woo tarafınızın dışına çıkmaktan korkmayın. Bu gece ilerleyen saatlerde, güneş verimli Başak burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kişisel projelerinizde organize olmanız için size ilham veren bir değişim fark edeceksiniz.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünya burçları bugün yetenekli güç, bilgelik ve hakimiyet olacak, Boğa. Bunun nedeni, gerçek aşk, romantizm ve tutkudan oluşan beşinci güneş evinizdeki kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün, şu anda Oğlak burcunun son derecelerinde yörüngede dönen dönüşüm tanrısı olan güç merkezi Pluto ile görkemli bir şekilde bağlantı kuracak olmasıdır. Bu, tek veya sıradan sevgilinizle derin, derin konuşmalar yapabilmenizi sağlar. Birini baştan çıkarmak veya manyetik olarak kendi yolunuza çekmek istiyorsanız, onları entelektüel olarak meşgul eden bir hikaye ve fantezi örmek için kelimelerinizi kullanmaya odaklanın. Yakında ellerinizde macun gibi olabilirler.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir sonraki profesyonel maceranız için hazırlanın, Boğa. Şimdi bir oyun planı oluşturmanın zamanıdır, böylece Merkür Başak’ta Plüton’u Oğlak’ta geri giderken, profesyonel gelişiminizin bir sonraki aşamasına girerken hazırlanırsınız. Bir beceriyi daha da geliştirmek veya bir fırsata yaslanmak istiyorsanız seçeneklerinizi keşfedin. Güneş bugün Başak burcuna girerken, yaratıcı gelişiminize her şeyi dahil etmek doğal olarak gelecektir. Hırsınız ve egonuz, iş alanınızdaki tutku projelerinizin gidişatı ile uyumludur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.