Boğa Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Boğa burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Haklı olduğunuzdan o kadar eminsiniz ki, diğer insanların bakış açılarını dikkate almak zor – ama bugün gibi bir günde bunun bir önemi olmayabilir. Doğru yönde tam hızda ilerlemelisiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal çevreniz şu anda bir geçiş döneminden geçiyor. Sıkı tutun.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah uyandığınızda bir değişim fark edeceksiniz, tutkulu Mars, beyin İkizleri’ne ve ikinci güneş evinize girerken. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki aylarda eylemler ve jestler yoluyla iletişim kurmanız için size ilham verecek. Ancak, duygusal durumunuzu da yakından takip etmek isteyeceksiniz, çünkü daha kolay öfkelenebilirsiniz. Bu öğleden sonra Luna, Şiron’a bir öpücük gönderip sizden şifayı derin ve duygusal bir düzeyde kucaklamanızı istediğinde kendinizi daha sessiz bir ruh halinde bulabilirsiniz. Gün gelişmeye devam ederken çevrenizde olabilecek çılgın düşmanlardan uzak durun, aksi takdirde güvensizliklerle boğuşabilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, yepyeni bir transit geçişin eşiğinde ve bu, Mart 2023’e kadar sürecek. Önünüzde ne kadar uzun bir dönem var! Güçlü Mars, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinize girerken, hedonistik neşenizi besleyen şeylere bir ton para harcıyor olacaksınız. Çiftler için, bir ev satın almak veya seyahate çıkmak gibi hayalini kurduğunuz büyük planlar için yeni temeller atıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, bekarlar kendilerine yatırım yapma dürtüsünü hissedecekler ve gelecekteki talipleri veya partnerleri gösterilecek paraya sahip olduklarını bilmeleri için parlayacaklar. Sadece yuva yumurtanızı çok fazla yemediğinizden emin olun!


20 Ağustos 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para kazanma fırsatlarının peşinden git Boğa! Bugün Mars İkizler’e girdiğinde üzerinde düşünülecek ve konuşulacak çok şey olacak. İkizler’deki Mars her seçeneği keşfetmeye hazır olduğundan, zihniniz yeni fikirler ve olasılıklarla yarışmaya başlayabilir. Mars’ın İkizler’deki dualitesi mevcut olduğundan, uğraşacak birkaç yeni yol olabilir. Ekstra para kazanmak için farklı pozisyonlarda veya yan işlerde çalışırken daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Para meseleleri aklınızda olacak, bu nedenle seçenekleriniz hakkında konuşmak için bir finansal danışmanla bağlantı kurmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.