Boğa Burç Yorumları 19 Ağustos 2022

Boğa burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Ağustos 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her şeyi mükemmele daha yakın hale getirmek için birkaç küçük değişikliğe aldırış etmeseniz bile, her şey hemen hemen doğru geliyor. Arkadaşlarla takılmaktan veya evde kendi işinizi yapmaktan memnunsunuz.


19 Ağustos 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkası ne derse desin, şu anda acele etmek için bir sebep yok.


19 Ağustos 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Ay İkizler burcuna ve ikinci güneş evinize girerken, kendinizi merkezlenmiş ve çevrenizin kontrolünde hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, size etrafınızdaki dünyayı yeni bir ışık altında anlama şansı vererek, kucağınıza düşebilecek her türlü görev veya engelin üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Bu aydınlatıcı yerleşim, duyusal yönünüzü de harekete geçirerek size görme, işitme, koku alma, tatma ve dokunma yoluyla öğrenme fırsatı verir. Gün sona ererken ve Luna, uğurlu Jüpiter’e bir öpücük gönderirken, sıralamak ve bilinçaltınıza iyimserlik getirmek için eşsiz bir fırsatınız olacak.


19 Ağustos 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Temmuz ayının başlangıcından beri, tüm hızıyla kükreyerek ilerliyorsun, Boğa. Gökyüzünün yüksekliklerine tırmanırken ana iskeleden fırlayan bir hız treni gibiydin. Siz de son haftalarda güçlü cinsel çekicilik ve libidodan keyif aldınız. Ancak, yakında size bu kadar yerçekimi veren gezegen olan güçlü Mars, başka bir burç işaretine geçecek ve iki yıl boyunca geri dönmeyecek. Kişisel veya romantik yaşamınızda takip etmek istediğiniz son bir hedefiniz varsa veya en azından treni doğru yönde hareket ettirirseniz, bugün tam anı yakalamalısınız. utangaç olma. Cesur ol.


19 Ağustos 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl geliştirebilirsin, Boğa? Burcunuzdaki son çeyrek ay boyunca herhangi bir profesyonel ortamda en iyi benliğiniz olarak görünme zamanı. Ancak bu, profesyonel olmayan kıyafetler veya isimsiz bir ilk izlenim gibi sizi profesyonel olarak geride bırakan her şeyi bırakmak anlamına gelecektir. Profesyonel mükemmelliğe adım atmak için konfor bölgenizden çıkın. Gün geçtikçe, ay sonunda İkizler’e girecek. Gelirinizi çeşitlendirmek için fırsatları değerlendirirken zihninizin bu zihinsel lunaparkta yarışmasını bekleyin. Fikirleriniz hakkında mali danışmanınızla konuşun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.