Boğa Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Boğa burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Koşullar o kadar da harika görünmese bile, genel olarak harika hissediyorsunuz. Bir nedenden dolayı, bir süre önce gelen o iyi enerjiyle hala temas halindesiniz – o gitmeyecek.


18 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir durumda güçsüz olmak, sizi o konuda umutsuz hissettirmek zorunda değildir.


18 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, içgüdülerinize güvenin ve bu sabah açık bir kalple liderlik etmeye çalışın, çünkü Venüs, yükselen Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bununla birlikte, etkileşimleriniz sırasında sağlıklı bir ayırt etmeyi sürdürerek kırmızı bayraklar veya düzensiz davranışlar için de gözlerinizi dört açın. İyileşme, Ay ve Neptün arasındaki destekleyici bir açı sayesinde, akşam yuvarlanırken sosyal alışverişler şeklinde gelecek. Bununla birlikte, gün sona erdiğinde ve Luna Plüton’a bir öpücük göndererek sizi öteden gelen cesaretlendirmeye açarak sessiz meditasyon veya ruhsal uygulamalar yoluyla gerçek güçlenme gelecektir.


18 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün dünya sihir, güzellik ve ihtişamla dolu olacak. Aslında, bu, tüm yılın en sevdiğiniz dönemlerinden biri olabilir. Gezegen hükümdarınız, aşk ve ilişkilerin tanrıçası tatlı Venüs, mucizeler ve kutsamalar veren Jüpiter ile dans edecek. Bugün kişisel ve romantik yaşamınızı nasıl geliştireceğiniz konusunda ani bir önseziye veya duygusal bir içgüdüye sahip olabilirsiniz, bu yüzden onu dinleyin ve kalbinizin sesini dinleyin. Bu, tek başınıza yakınlaşmak veya gözünüze çarpan biriyle bir randevu ayarlamak için harika bir zaman.


18 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güzel bir çalışma alanı geliştir, Boğa! İş için ne yaparsanız yapın, Aslan burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter retrosu yaptığında güzelleştirebileceğiniz bir alanınız olabilir. Bu ateşli üçlü sırasında odağınızı daraltma zamanı. İdeal çalışma alanınıza sahip olmak için ne yaratabilirsiniz? Belki yeni bir kat boya, birkaç bitki veya başka süslemeler, bölgenizi güzelleştirmek için ihtiyacınız olan şeydir. Hatta çalışmak için bir yer kiralarsanız yeni bir yere bakabilirsiniz. Bu üçlünün size mutlu bir çalışma ortamı yaratmanız için ilham vermesine izin verin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.