Boğa Burç Yorumları 17 Ağustos 2022

Boğa burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dürtüsel davranışlarınla ​​bir şekilde başa çıkmalısın – belki gün boyunca sana göz kulak olacak akıllı bir arkadaş bulabilirsin. Başını çok fazla belaya sokmayacak, ama neden başın belaya girsin ki?


17 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir sonraki seviyeye yeni bir çaba getirin. Bilsen de bilmesen de hazırsın.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor tatlı boğa, istek ve ihtiyaçlarınıza öncelik vererek kendi hızınızda hareket etmenize izin veriyor. Bu aydınlatma yerleşimi ayrıca sizi muhteşem bir enerjiyle kutsayacak. Bununla birlikte, sabahları Luna ve Venüs arasındaki sert bir bağlantı, özellikle kendinizi ilişki sorunlarının veya duygusal çalkantıların ortasında bulursanız, geçici olarak sizi korkutabilir. Neyse ki, bu dengesiz titreşimler akşama kadar dağılacak ve Venüs ile Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı, bilinçaltınızı rahatsız eden yaraları iyileştirmenize yardımcı olacak.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başka hiçbir burç, 2018’den beri sahip olduğunuz kadar radikal bir şekilde gelişmedi, Boğa. Uranüs – Büyük Uyandırıcı – güneşi dolaşmak için seksen dört yıl sürdüğü için, bu engin evrim, yaşamınız boyunca sadece bir kez bu şekilde gerçekleşecek. Oldukça uzun yaşayacak olanlar için, yine de çok farklı bir döngü yaşayacaklar. Şimdilik, özellikle kişisel ve romantik hayatınız açısından, muhtemelen kendinizin en özgün ve asi versiyonunu benimsiyorsunuz. Şimdi anlaşma zamanı değil. Şimşek gibi yaşamanın zamanı geldi.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başardıklarının tadını çıkar, Boğa. Ay burcunuzda yüceldikçe, profesyonel olarak kim olduğunuz ve profesyonel bir ortamda nasıl davrandığınız konusunda şaşırtıcı derecede istikrarlı hissedebilirsiniz. Bu özgüven duygusu, bugün Ay, Aslan burcundaki Venüs ile kare açı yaptığında, üstesinden gelmeniz gereken herhangi bir ev işi veya sosyal sorumluluk üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Bu sabit kare biraz gergin olsa da, stres, hareket etmek ve kanal açmak için ihtiyacınız olan şey olabilir! Yapılacaklar listenize başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.