Boğa Burç Yorumları 16 Ağustos 2022

Boğa burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 16 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün güvenli oynamıyorsunuz – havalı olana doğru çılgınca acelenizin size o kadar pahalıya mal olmadığını anlamalısınız. Bir yuvarlanıyorsun ve dışarıda dikkat etmesi gereken en az bir kişi var.


16 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bulduğunuz mutluluğunuz bugün birçok insana neşe getirebilir. Yay.


16 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Koç ayı ve Aslan güneşi arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah dinlenmiş ve duygusal olarak huzur içinde uyanmalısınız. Ne yazık ki, öğleden sonra yerleştikten sonra atmosfer biraz gerginleşebilir ve Luna yoğun Pluto ile kareye girer, bu da sizi çevreleyen enerjiye karşı aşırı hassas hissetmenize neden olabilir. Bununla birlikte, Merkür ve Uranüs arasındaki destekleyici bir açı, sizi bulan her türlü bozuk titreşimin üstesinden gelerek gücünüzle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, bu gece ay burcunuza girdiğinde kendiniz gibi daha topraklanmış hissetmeye başlayacaksınız.


16 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2018’den beri elektrikli Uranüs, burcunuz Boğa’da yükseliyor. Bu, kaderinizde her türlü bükülmeyi ve dönüşü getirdi ve sizi kesinlikle gerçeğinizi söylemeye ve başkalarının ne düşündüğü önemli değil, daha fazla özgünlüğü kucaklamaya itti. Bugün Uranüs, gökyüzündeki kozmik habercimizle buluşacak ve el sıkışacak. Bu, sizin de birdenbire romantik seçeneklerle uyarıcı sürpriz karşılaşmalar yaşayabilmenizi sağlar. İster bakkalda yeni biriyle tanışıyor, ister bir flört uygulamasıyla potansiyel bir ilgiyle komik bir sohbete başlıyor olun, geri adım atmayın!


16 Ağustos 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değişim geliyor ama bu kötü bir şey değil Boğa. Artık ay burcunuzda yüceldiğine göre, kendinizi profesyonel bir ortamda nasıl sunduğunuz konusunda daha vicdanlı hissedebilirsiniz. Bu sosyal bilince sahip olmak harikadır, çünkü Merkür Başak burcundayken Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yaptığında bunu kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Fikirlerinizi veya tutku projelerinizi gündeme getirmek için bir fırsat varsa, onu almalısınız! Diğer profesyonellerle bu konuşma konusunu ihlal etmek için doğru zamanın ne zaman olduğunu düşünmek için sezginizi kullanın. Yeniliğinizle tanınabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.