Boğa Burç Yorumları 1 Eylül 2022

Boğa burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün idealleriniz için ayağa kalkın — aslında düşündüğünüzden çok daha kolay! İyi enerji akışınız, insanların sizi duymak istemesini sağlıyor ve tam olarak doğru kelimeleri bulmalısınız.


1 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm işaretler olumlu bir yolculuğa çıkacağınızı gösteriyor. Kendinizi ayrıcalıklara hazırlayın.


1 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah uzun zaman önce yaptığınız eylemlerin ödüllerini, Mars ve hayırlı Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde görmeye başlayabilirsiniz. Bu kozmik iklim, sizi öngörülemeyen fırsatlarla da kutsayabilir, bu nedenle aşağı inmek için yeni yollar için gözlerinizi dört açın. Bu gece Akrep ayı, şu anda burcunuzda kamp kurmuş olan, öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, aşk hayatınızdaki sarsıcı titreşimlere dikkat edin. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay Satürn’le kare açı yaptığında, kişisel alan ihtiyacını tetikleyebilecek korumalar koymak ve yavaşlamak için kendinize izin verin.


1 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün içsel tutkularınızın ateşlendiğini hissetmeye hazırlanın. Seks ve sürüş gezegeni Mighty Mars, büyük iyiliksever Jüpiter ile bir yangın kasırgasının ortasında dans edecek ve size perdenin ötesinden muhteşem kutsamalar gönderecek. Bugün, şimdiye kadar hayal ettiğiniz en muhteşem ve vahşi aşk hikayesini nasıl kurabileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapmak için mükemmel bir gün. Geçmişinizle veya başkalarının sahip olmanız gerektiğini düşündükleri ile sınırlı kalmayın. Ateşe verilmiş bir tren gibi ilerleyin, karanlığa karşı gecenin kalbini deler. Dileklerinizi varoluşa söyleyin.


1 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri bir ruh halidir, Boğa. Aklınıza bir şey koyduğunuzda, her şey olabilir, özellikle de Mars İkizler’de altmışlık Jüpiter Koç’ta geri giderken. Jüpiter gerilemesi sırasında içeri girerken, büyümenizi ve bolluğunuzu engelleyebilecek birkaç temel algının üstesinden gelmiş olabilirsiniz. Neyse ki, bu altmışlık, tesadüfi fırsatlarla liderliği ele geçirmek için yeni keşfettiğiniz pozitifliğinizden yararlanarak, sahip olduklarınızdan en iyi şekilde yararlanma fırsatı sunuyor. Yeteneklerinize güvendiğinizde, kendi şansınızı yaratma gücüne sahipsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.