Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Eylül 2022

Boğa burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok yaratıcı

Güneş, 22 Eylül Boğa’ya kadar Başak ve boş zaman bölgenizde yolculuk eder ve size bir tatmin duygusu getirecek el sanatları ve hobilere katılmanız için ilham verir. Bu, yeni bir beceri öğrenmek veya zaten sahip olduğunuz bir beceriyi geliştirmek için iyi bir zamandır. Aynı zamanda, girişimci yönünüzü oynaması ve ne kadar parlak iş fikirleri bulabileceğinizi görmesi için bir şans. Ve işinizi halka sergilemek istiyorsanız, şimdi tam zamanı.

Dördüncü gün, tatlı Venüs zevk bölgenize girer, romantizm şansınızı artırır ve sizi dışarı çıkıp hayattan zevk almaya teşvik eder. Buradaki varlığı yaratıcı ilhamı artırabilir, bu yüzden bu sizin için çok verimli bir zaman olabilir.

Chatty Mercury, 9 Eylül’de yaşam tarzı sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve bu da bazı gecikmelere neden olabilir. İletişim kesilebilir, gadget’lar bozulabilir ve işlerin ilerlemesi daha uzun sürebilir. İşin püf noktası, tüm olasılıklara hazırlıklı olmaya çalışmaktır.

Onuncu ayda Balık burcunda güçlü bir dolunay, bir olayla veya büyük bir olayla aynı zamana denk gelebilir veya sıradan bir geziyi veya tarihi çok özel bir şeye dönüştürebilir. Bir karşılaşma veya beklenmedik bir tesadüf, size düşünmek için çok fazla yiyecek verdiğinde şaşırmaya hazır olun.

22 Eylül’de, dört haftalık bir konaklama için güneş Terazi’ye kayarken yaşam tarzı bölgeniz daha da vurgulanacak. İş/yaşam programınızdaki herhangi bir dengesizliği gidermek ve her yerde daha mutlu ve daha tatmin edici bir yaşam yaratmak için bir fırsattır. Sağlığınızla ilgili kestirmeler yapıyorsanız ve çok fazla fast food yiyorsanız, bu, tekrar yola çıkmak için harika bir fırsat.

Son olarak, yirmi beşinde bu sektörde yeni alışkanlıklar başlatmak ve bunlara bağlı kalmak için mükemmel olan yeni bir ay var. Bu, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.


Boğa Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş, yeni bir ay başlarken pratik dünya burcu Başak’ta ve sevgi dolu lideriniz Venüs 4 Eylül’de bu çok temelli, sade partiye katılıyor. aşık değilsin demek Sadece daha bastırılmış, daha az romantik bir şekilde gösterin.

Onuncu ayda duygusal Balık burcundaki dolunay, duyguları bir adım öteye taşır, ancak bu puslu ay tutulması sırasında önemli kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Aşkla ilgili bir konuda sağlam bir seçim yapmak için yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız, bir süre bekleyin. Rüyalarınız canlı, ancak çok fazla özel romantik içgörü sunmuyorlar.

19 Eylül’de kendinden emin bir Venüs-Uranüs dünya üçgeni içsel gücünüzü ortaya çıkarır ve açık fikirli olursanız neler yapabileceğinizi gösterir. Dışarıdan gelen, geleneksel olmayan romantik kavramları, teorileri ve fırsatları kabul etmeye başladığınızda çok şey başarabilirsiniz.

Müzakere becerileriniz, yirmi beşinci Terazi yeni ayında iyi bir antrenman alır ve inatçılığınız bir kenara çekilirken, uzlaşma isteğiniz gelir. Nerede yenir veya hangi film izlenir gibi küçük şeyleri tartışmamak çok zaman kazandırır!


Boğa Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Asgari ile yetinecek biri değilsin, Boğa. Bu, dünyaya verdiğiniz iş söz konusu olduğunda yüksek standartlara sahip olduğunuz anlamına gelir.

Bu ay size karışık enerjiler getiriyor. Vizyonunuzu hayata geçirmenin pratik ve yaratıcı yollarına odaklanacaksınız ve 4 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girmesi yaratıcı enerjinizi harekete geçiriyor.

Ancak, başkalarının çabalarınız için size yeterince kredi ve saygı göstermediğini hissedebilirsiniz. Bu, özellikle onuncu aydaki dolunay Balık’ın derinliklerine daldığında profesyonel ilişkilerinizi etkileyebilir. Duygularınızın bilinmesi için kelimeleri toplamanız birkaç gününüzü alabilir, ancak hasat dolunayı vizyonunuzda nasıl ilerleyeceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir.

Almak istediğiniz yolu değerlendirirseniz, 22 Eylül’de güneş Terazi burcuna geçtiğinde kariyerinizin biraz hızlandığını hissedebilirsiniz. Bu, profesyonel bir zirvede ve tamamen farklı bir liste ile yeni bir sezona geçmenize yardımcı olabilir. hedefler ve talepler. En önemlisi, kendinize uyguladığınız baskı hafifleyebilir, bu da korkularınızdan çok yaratıcılığınıza ve yeteneklerinize odaklanabileceğiniz anlamına gelir.


Boğa Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde Eylül ayına romantik bir notla başlayın. Romantizm için birçok fırsat var, Boğa, özellikle elma toplama ve yaramaz saman gezintileri sırasında. Baygınlık!

Flört hayatınız harikayken, dokuzuncu günü Merkür Terazi’de geri gittiğinde hayatınızın geri kalanı cehenneme gidebilir. Şu anda aşık (veya şehvetli) olabilirsiniz, ancak tüm sorumluluklarınızı unutmayın. Neyse ki, ertesi gün Balık burcunda dolunay sırasında rüya gibi bir randevu gecesi yaşayabilirsiniz. İyi eğlenceler (ılımlılıkla)!

Neyse ki, 22 Eylül’deki ekinoks, güneş Terazi’ye girerken dengeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Hayatınız kargaşa içindeyse sağlıklı bir ilişkiniz olamaz. Ne yazık ki, bu, Merkür ertesi gün Başak’a geri döndüğünde bazı iletişim sorunlarına yol açabilir. Sevgilinize onu uzaklaştırmadan biraz alan vermeye çalışın. Yirmi beşinci Terazi yeni ayında bazı sağlıklı flört alışkanlıkları geliştirin.

29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçtiğinde flört dengeleyici bir harekete dönüşür. Bir ayı birlikte geçirdikten sonra, ilişkinizin sürecek kadar istikrarlı olup olmadığını veya sadece bir kaçamak olup olmadığını keşfedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.