Başak Burç Yorumları 11 Ağustos 2022

Başak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 11 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Akıllı sisteminiz sayesinde ihtiyacınız olan her şeyi birkaç dakika içinde bulabilseniz de, arkadaşlar ve flörtlerin bir araya gelmesiyle sonsuza kadar beklemeniz gerekiyor. En azından düşünmek için zaman verir.


11 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hızlı hareket etmek yüksek üretkenlik sağlamaz. Yavaşlamalısın.


11 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, önümüzdeki haftalarda, tatlı Venüs Aslan’a ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girerken, evren sizden kendinize daha fazla şefkat göstermenizi isteyecek. Bu gezegensel yerleşim size psişenizden kaçma izni vermese de, şifa ve lütfu kucaklamanız için size bir fırsat sağlayacaktır. Bu akşam Kova dolunayının gece gökyüzünde belirip sağlığınızı olumsuz etkileyen tüm alışkanlıklarınızı bırakmanızı istediği atmosfer yoğun hissedilecek. Bu süre zarfında vücudunuzu kontrol edin, böylece herhangi bir fiziksel stres belirtisini kabul edip serbest bırakabilirsiniz.


11 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojide az bilinen gerçeklerden biri, dünya burçlarının zodyakın en şehvetli unsurlarından bazıları olan Başak olmasıdır. Bu kesinlikle sizi de kapsıyor çünkü şehvetli, elle tutulur sevişmeyi arzuluyorsunuz. Partnerinizi memnun ettiğiniz için çok mutlusunuz. Bu, seks, tutku ve güvenin kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, bir at gibi geceye doğru ilerlerken ve güneş ortaklığınızın yedinci evinde sizden gökyüzünde görkemli Neptün ile bağlantı kurduğundan, bugün özellikle doğru olacaktır. Bu, gevşemek ve erotik arzularınızın birinci önceliğe sahip olmasına izin vermek için beş yıldızlı bir gün.


11 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değişim geliyor Başak! Kova burcundaki dolunay sırasında günlük iş hayatınızda bir şeyler meyvelerini verecek. Özenle çalıştığınız bir iş fırsatı veya proje hakkında haberler olabilir. Bir değişime hazırsanız, verimsiz çalışma alışkanlıklarınızı, rutinlerinizi ve hatta mevcut mesleğinizi bırakmak için ay enerjisini kullanabilirsiniz! Dolunay açılırken Venüs de Aslan burcuna girecek. Bu Venüs döngüsü sırasında kapalı kapılar ardındaki yaratıcı arayışlarınıza odaklanmak için bir adım geri atın. Bazı projeleri sır olarak saklamak en iyisi olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.