Balık Haftalık Burç Yorumları (29 Ağustos – 4 Eylül Haftası)

Balık burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası neler bekliyor? Balık burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Geçen hafta en yakın ilişkilerinizden biri için zor muydu? Haftanın ilk kısmı herkesi tekrar mutlu etmek için mükemmel. İnsanlara baskı uygulamayın ama onlara nazikçe bağlı kalın, eve döndüğünüzü bilsinler. Hafta ortası, sizi bazı garip kararlara itebilecek büyük bir enerji dalgası getiriyor. Henüz hayatınıza imza atmamaya çalışın. Cuma veya Cumartesi hiçbir sır seninle güvende olmayacak, bu yüzden sessiz kalman gerekiyorsa kimseyi arama. Pazar, yeni birinden gelen sürpriz mesajla serin olacak.


Balık Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda flört etmeye başladıysanız, haftanın başında her şey daha gerçekçi olabilir. Terazi ayı, haritanızın yoğun bağları yöneten bölümünü harekete geçirecek ve havada çok fazla sevgi varken, daha derin bir şeye düşmemek zor olurdu. Romantik bir umudun ortasında değilseniz, bu titreşimleri biraz radikal öz-sevgi uygulamak için kullanın, böylece yeni yıla güvenle ve dolu bir kalple girebilirsiniz.

Akrep ayı kişisel felsefeler evinizde seyahat ederken, hafta ortası sezgisel ve ruhsal yönlerinizi yeniden etkinleştirecek. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda rehberlik için evren olarak, eski bir kalp yarasından hala devam eden herhangi bir acıyı serbest bıraktığınızdan emin olun. Yay burcu, hafta sonu için tam zamanında, otuzunda başlayarak bolca neşe getirecek. Bazı meslektaşlarınıza, gitmeye değer herhangi bir etkinlik olup olmadığını görmek için ulaşın ve iyi zamanları kutlarken küçük bir ağ veya ekip oluşturmaya katılın.


Balık Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta ne yapmayı seçerseniz seçin, Balık.

28 Ağustos Pazar günü Kova burcunda geri giden Satürn Aslan burcundaki Venüs ile karşı karşıya gelirken, devam eden korkuları veya şüpheleri bir kenara bırakın. Bu muhalefeti, kendinizi işyerinde pozitiflikle çevrelemek için nadir bir fırsat olarak kullanın. Altta yatan stres faktörleri yerine arkadaşlarınıza, tutkularınıza ve yeteneklerinize odaklanın. Bunu yaparak, iş hayatınız hakkında oldukça farklı bir görüşe sahip olacaksınız; bu, işinizden eskisinden daha fazla keyif almak için bir fırsat bekliyorsanız mükemmel bir şeydir. Bu iyimserliğin hafta boyunca sizi takip etmesine izin verin, özellikle Mars İkizler’de altmışlık Jüpiter Koç’ta geri giderken kendinizi güvence altına alırken. Olumlu bir tutum, işinizin güvenli olduğunu veya daha fazla para kazanma olasılığını göstererek yeni güvenlik araçlarını çekebilir. Yeni girişimlerin peşinden giderken kendinizi daha da güvende hissedebilirsiniz! Bu, 2 Eylül Cuma günü Terazi’deki Merkür’ün Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu zamana kadar özellikle güçlenmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Kimsenin otoritenizi sarsmasına izin vermeyin!


Balık Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neyin gerçek olduğunu görüyorsunuz.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve günlük rutinler eviniz Satürn’ün Kova’da olmasıyla başlıyor. Balıklar, yeni bir sağlık rutinine başladığınızda bedava dondurmalı pasta kazanırsınız. Ya da erken kalkmaya karar verdiğinizde çalar saatiniz bozulur. Evren sana karşı komplo kuruyor gibi görünüyor, ama durum böyle değil. Bunlar üstesinden gelmeniz gereken zorluklar. Sadece yeni bir çalar saat al.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Yeni bir iş arkadaşı veya akıl hocası ile tanışabilirsiniz, ancak zamanlama pek doğru değil. Bunun hemen gerçekleşmesi için zorlamayın. Bunun yerine bağlantıyı kurun, kartvizitlerini alın (eğer uygunsa) ve Evrene bırakın. Balık, kaderin yoluna girmesine izin ver.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.