Balık Haftalık Burç Yorumları (22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası)

Balık burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası neler bekliyor? Balık burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı heyecanı hüküm sürüyor. Yaklaşan parti hafta sonu hakkında iyi hislerle dolusunuz ve insanların sizi tuhaf anlarda kıkırdarken yakalamaması için kaçamak oynamak zorunda kalabilirsiniz. Halkınız haftanın ilerleyen saatlerinde sürünen sızlanmalarla aşağı inecek, ancak acılarını hafifletmeye bile çalışmayın (bunu böyle yakalarsınız). Kendinizi güzel zamanlara hazırlamak için birkaç dakika ayırın – buna ihtiyacınız olacak. Hafta sonu boyunca etrafınızı kesinlikle iyi insanlarla çevrelemelisiniz, bu yüzden akşam ve sonrasında ilgilenebileceğiniz bir ekip olduğundan emin olun.


Balık Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve ilişkiler evinizin Neptün’ün Balık burcunda olmasıyla başlıyor. Başkalarına enerji veriyorsunuz ve ondan sonra giderek daha fazla enerji veriyorsunuz Balık ve vermekle o kadar meşgulsünüz ki almıyorsunuz. Bu dengesiz. Bunu fark etmenin ve dengeyi bulup bulamayacağınızı görmenin zamanı geldi.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve sizin topluluk eviniz ile üçgen açı yapacak. Artık çevrenizdekilere yansıyan kendinizi daha iyi görebilir ve anlayabilirsiniz. Başka bir deyişle, arkadaşınızın saf olduğunu düşünüyorsanız, nasıl kandırıldığınıza bakabilirsiniz. Arkadaşınızın paspas olduğunu düşünüyorsanız, kendi sınırlarınıza bakabilirsiniz. Bugün ruhsal bir atılım yaşayabilirsiniz.


Balık Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta arkadaş grubunuzda huzuru sağlamak sizin elinizde olabilir. Yüzeye çıkan tüm çatışmalar arasında yardımsever doğanızın ön sıralarda yer almasına izin verin. İnsanların aşırı tepki verdiğini ve dillerinin tutulduğunu, duygularını sözlü olarak ifade etmelerine yardımcı olduğunu fark edeceksiniz. Her zamankinden daha fazla déjà vu hissedebilirsiniz, bu nedenle sahip olabileceğiniz önemli indirmeleri veya gerçekleşmeleri kaydetmek için yanınızda bir günlük taşıyın.

Geçen yıl hayatınıza daha fazla özgürlük getirmek için yolunuzu temizlemiş olabilirsiniz ve şimdi ne kadar iş yaptığınızı görmenin zamanı geldi. Bununla birlikte, özellikle mali durumunuzda hala yapılacak işler var. Rutininizi düşünün ve zaman yönetiminizin uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu olduğundan emin olun. Bu aynı zamanda sevdiklerinizle derin sohbetler yapmak veya eşinizle yeni bir beceri öğrenmek için harika bir hafta. Uzun duşları, köpük banyolarını, saunaları ve ayak masajlarını düşünün.


Balık Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Taahhütlerinize odaklanın, Balık.

22 Ağustos Pazartesi günü güneş Başak burcuna geçtiğinde profesyonel düzenlemeler, yükümlülükler ve ortaklıklar ana odak noktanız olabilir. Aşırı odaklı Başak enerjisi taahhütlerinizin her detayı üzerinde çalışmaya hazır olduğundan, bileşenlerinize ve sorumluluklarınıza daha uyumlu hissedebilirsiniz. . Müzakerelerinizi düzenlemek istiyorsanız, düzenlemelerinizi ince dişli bir tarakla gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Ancak, 24 Ağustos Çarşamba günü Uranüs istasyonları Boğa burcunda geri hareket ettiğinde, yeni fikirlerinizi ve içgörülerinizi iletmek beklenmedik sürprizlere yol açabilir. Şu andan itibaren Ocak 2023’e kadar, mümkün olduğunca açık olmaya çalışmalısınız, böylece sizin açınızdan gelecek değişiklikleri tahmin edebilirsiniz. Uranüs retrosu sırasındaki konuşmalar. Sarsmak istediğiniz bir şey varsa, bu gücü iş yerinde ilerlemek için bile kullanabilirsiniz. Merkür ertesi gün Terazi burcuna geçtiği için teraziyi eşitleme fırsatı mümkün. Terazi’deki Merkür, mali açıdan bağlayıcı ortaklıklarınızda sizin ve başkalarının paylaştığı gücü dengelemenize yardımcı olabilir. Haftanın sonunda, Başak burcundaki yeni ay sırasında profesyonel taahhütlerinizde yeni bir döngü başlıyor. Yeni çalışma ilişkileri ve fırsatları tezahür ettirin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.