Balık Haftalık Burç Yorumları (15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası)

Balık burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası neler bekliyor? Balık burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir süredir bu tomurcuklanan romantizm yavaş da olsa güzelce gelişiyordu, ancak Pazartesi günü her şey pencereden atıldı ve neler olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok. Açıkçası, yıldızların bununla bir ilgisi var. Herkesin kendi işini halletmeye çalıştığı bir zamanda işleri düzeltmeye çalışmak yerine, neden bu kişiye Çarşamba veya Perşembe günü bir mesaj yazıp göndermiyorsunuz? O zaman kendinizi olabildiğince içten ifade ettiğinizi bilerek biraz huzur yaşayabilirsiniz.


Balık Burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle yatakta kucaklaşarak evinize sığınmayı tercih ettiğinizi fark ediyorsunuz. Zamanınızı anlamsız konulara yatırmak istemezsiniz. Bunun yerine, bire bir şekilde bağlanmayı tercih ediyorsunuz. Bu, dünyadan kopmak ve sadece önünüzdeki kişiye odaklanmak anlamına gelir. Arkadaşlarınız şirketinizi özleyebilir, ancak ilişkinize öncelik verdiğinizi anlayacak ve önümüzdeki yıl boyunca büyüyüp gelişebileceğini umacaktır. Bazen kendinizi feda ediyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak enerjinizi aşık olduğunuz kişiyle güzel ve büyülü bir şey yaratmak için harcadığınızı unutmayın.

Bekarsanız ve birine karşı bir şeyler hissetmeye başladıysanız, duygularınızı onlardan saklamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. İçten gelen duygularınızı susturmayın. Onlara karşı hisleriniz olduğunu ve bir ilişki sürdürmekle ilgilendiğinizi göstermek için sosyal medya aracılığıyla meme yoluyla onlara tatlı bir metin veya flört göndererek konuşmanıza ve duyulmanıza izin verin.


Balık Burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta doğru yoldasın.

Hafta, 14 Ağustos Pazar günü, güneşin Aslan’da ve sağlık ve esenlik evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlar. Aynı gün Boğa burcundaki Mars, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Balıklar, kendinizi sağlıklı yaşam yoluna sokmak için her zamankinden daha kararlısınız. Bu, bir egzersiz programına başladığınız, bir parça egzersiz ekipmanı satın aldığınız veya arkadaşlarınızla yürümek için erken kalktığınız anlamına gelebilir. doğru yoldasın Her seferinde bir gün al.

16 Ağustos Salı günü Merkür Başak burcunda ve ilişkiler eviniz Uranüs Boğa burcunda ve iletişim eviniz ile üçgen açı yapıyor. Balık, bugün flört ederken eğlenebilirsiniz. Bu, birlikte çalıştığınız biriyle olabilir. Cinsel gerilim artıyor ve onlar da sizi daha iyi tanımakla ilgileniyorlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.