Balık Burç Yorumları 31 Ağustos 2022

Balık burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ağustos 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaş grubunuzdan biri yine sorun çıkarıyor ama her şeyi üslupla halledebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, onları görmezden gelmeyin – iyi bitirmelerini istiyorsanız, işlerin yakında ilerlemesi gerekir.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir sırrı paylaştığınız zaman, bunun ateşleyebileceği duygusal kargaşayı önceden tahmin edin.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, tatlı Venüs puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, kalple ilgili konular sizi bugünkü görevlerinizden uzaklaştırabilir. Bu titreşimler, işinizin kalitesini sorgulamanıza da neden olabilir, ancak kendinizi bir nit toplama döngüsüne kaptırmamaya çalışın. Neyse ki, yıldızlar, ay Akrep burcuna girdiğinde, maneviyatı yöneten harita sektörünüzü harekete geçirerek, sabah ortasına kadar size barış ve destek getirmek için hizalanacak. Bu akşam Mars’ın uğurlu Jüpiter’e bir öpücük göndererek öz-değer ve kişisel değer duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olduğu zaman iyi hisler akmaya devam edecek.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En hassas ve sevecen burçlardan birisin, Balık. Bu hassasiyet sizin süper güçlerinizden biridir. Bugün, kutsanmış ay, solar sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin derinliklerinden parlarken, birleşme dürtüsünü hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu enerji, evrendeki tüm ilişki ve ortaklık enerjisini güçlendirecek ve tek başınıza daha fazla kırılganlık ve güç bulmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı, korkularınızı, umutlarınızı ve arzularınızı tartışmaya açık olun. Bu, ruhlarınızın hiç olmadığı kadar yakınlaştığını hissetmenizi sağlayacaktır.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç günü düşünün Balık. Özellikle mali durumunuza ve kontrol duygunuza baktığınızda, ay istasyonları bu sabah elbette geçersiz olduğundan, özellikle içe dönük hissedebilirsiniz. Bu yansımalar üzerinde harekete geçme zamanı, öğleden sonra Ay sulu Akrep burcuna girdiğinde biraz daha geç gelecek. Daha sonra, Akrep burcundaki ay burcunuza üçgen açı yapacak ve gözünüze çarpan bir yatırımı daha da geliştirerek profesyonel yolculuğunuzun bir sonraki ayağını stabilize etme şansı verecek. Bugün daha sonra bir girişimde bulunmaktan korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.