Balık Burç Yorumları 29 Ağustos 2022

Balık burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ağustos 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir şeye evet demeden önce – yeni bir randevu, büyük bir olay ya da her neyse – her şeyi son bir kez düşündüğünüzden emin olun. Büyük olasılıkla yine de evet diyeceksiniz, ancak açık gözlerle gireceksiniz.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tabağın çok dolu — bir şeyin gitmesi gerekiyor ve bugün gitmesi gerekiyor!


29 Ağustos 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Ay Terazi burcuna ve güneş enerjisi sekizinci evinize doğru hareket ederken, olumsuz titreşimleri, durumları veya insanları bırakmakta zorlanacaksınız. Bu arada, Luna ve Merkür arasındaki kozmik bir ittifak sizi derin bir netlik duygusuyla kutsayacak, dönüşümü ve sık sık onunla birlikte gelen yıkımı kucaklarken kişisel gücünüzden yararlanmanıza yardımcı olacak. Bu öğleden sonra Ay Mars’la birleştiğinde, duygularınıza ham ve filtresiz bir şekilde dokunmanızı istediğinde, kendinizi tutkuyla beslemeye izin verin. Günün erken saatlerinden gelen yoğun enerjiyi atmak için yatmadan önce bir temizleme banyosuna girmeye çalışın.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalar boyunca, zihinsel Merkür sizden güneş yedinci eviniz Balık aracılığıyla gökyüzünde yükseldi. Ancak sadece birkaç gün önce, yakınlık, varlıklar ve yatırımlardan oluşan solar sekizinci evinize doğru dans etti. Bu sizin için harika, çünkü sizin ve diğer önemli kişileriniz için müzakere etme – veya yeniden müzakere etme – şansı veriliyor. Bir takım olarak servetinizi arttırmayı denemek isterseniz, şansınız da oldukça yüksek. Mevcut mali planlarınıza bakın ve ikinizin sadece şimdiki zamanda değil, gelecek yıllarda da neler yapabileceğini tartışmak için bir muhasebeci veya yatırım yöneticisi ile görüşün.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İç gücünüzü onurlandırın, Balık. Ay bugün Terazi’ye girerken, şaşırtıcı bir şekilde otorite duygunuza uyum sağlamış hissedebilirsiniz. Bunun bir kısmı, özellikle Ay’ın Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkmasıyla, en önemli olana odaklanmak olabilir. Gereksiz gürültüyü ortadan kaldırarak güç duygunuzu artırabileceğiniz için, paranıza, güvenliğinize ve rahatınıza odaklanmak için ölçeği küçültmek bir zorunluluktur. Mali açıdan dengeli hissetmek için kötü para alışkanlıklarından veya anlamsız harcamalardan vazgeçin. Kendinizi güvence altına alma gücünüz var!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.