Balık Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Balık burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyi tanımadığınız insanlarla uğraşırken, dikkat ettiğinizden emin olun. Sizi kandırmaya çalışıyor gibi değiller ama kendi taraflarında biraz daha fazla çalışıyor olabilirler.


28 Ağustos 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hızlı akıl yürütmeniz bugün sizin ve iş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınız için kurtarmaya gelecek.


28 Ağustos 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah bir günlük kaydı oturumu almaya çalış, çünkü Başak ayı ustaca Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, güzel zihninizde yatan potansiyeli açığa çıkaracak ve her şeyi açığa çıkarmanıza yardımcı olacak bir çıkışla ilişki kurmanızı önemli hale getirecek. Gerçekçi olmayan beklentiler veya aşırı kritik düşünce süreçleri sizi karanlık bir yere sürükleyebilecek olsa da, öz-sevgi de sizin için önemli bir tema olacaktır. Kendinizi zorlamadan günü kolayca geçirmek için kendinize izin verin ve moralinizi yükselten olumlu insanlara veya etkinliklere yöneldiğinizden emin olun.


28 Ağustos 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Genellikle yanardöner ruhunuzda yaşayan o neşeli iyimserliğe tutunmaya çalışın, Balık. Ancak, bugünün kozmik havası bunu yapmayı son derece zorlaştırabilir. Bunun nedeni, daha az yararlı olan ve romantizm ve sevgi tanrıçası olan yumuşak ve şehvetli Venüs’ün, şimdi güneş on ikinci sırlar, gizli düşmanlar ve bilinçdışı evinizde yörüngede dönen vahşi bir Satürn tarafından kuşatılacak olmasıdır. Kaygınız, kişisel ve romantik yaşamınız hakkındaki tabloların dışında olabilir. Daha da kötüsü, sizin veya bir sevgilinizin sakladığı bir sır varsa, bu yıkıcı ve yürek parçalayıcı bir şekilde ortaya çıkabilir. Akışına bırak.


28 Ağustos 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini özgür bırak, Balık! Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde gizli benliğinizi kucaklarken işinizin tadını çıkarabilirsiniz. Bu iki gök cismi birbirine göz kamaştırırken, gerçek sizi bilselerdi iş yerinize sığıp sığmayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Gizli yeteneklerinizi, içsel tuhaflığınızı ve daha fazlasını ortaya çıkarmak her zaman biraz korkutucudur, çünkü özgün olmak güvenlik açığı gerektirir. Bununla birlikte, Venüs’ün etkisi, samimi bir ortamda olduğunuzu veya benzersiz profesyonelliğinizi destekleyecek sadık arkadaşlarla çevrili olduğunuzu gösterir. Yaptığınız işi gösterin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.