Balık Burç Yorumları 26 Ağustos 2022

Balık burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 26 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ağustos 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda yardımsever bir ruh halindesiniz – arkadaşlarınızın veya ev arkadaşlarınızın bir şeye ihtiyacı olursa yardım edebilmelisiniz. Birkaç puan daha toplayın ve sizi ateşli kuzenleriyle kurmaya başlayacaklar.


26 Ağustos 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün başkalarını çok eleştirmek akıllıca değil – geri bildirimde aşırıya kaçmayın.


26 Ağustos 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, güneş, Mars, Venüs ve Uranüs’ün hepsi gökyüzünde bir dizi sert açı oluşturduğundan, çatışmaları, aşırı uyarılmayı ve yanlış iletişimi tetiklediğinden, bugün kendinizi yoğun bir enerjiye hazırlayın. Yanlış anlaşılma korkusu şu anda kesinlikle devreye girebilse de, eğiliminizi aşırı açıklamamaya çalışın, aksi takdirde kendinizi ve çevrenizdeki insanları bunaltmaya başlayabilirsiniz. Bir sinirlilik de gün boyunca sizi bulabilir ve fırsatınız olduğunda size kozmik yeşil ışık verebilir. Neyse ki, bu akşam Ay Başak burcuna ve güneş yedinci evinize girdiğinde daha uyumlu bir enerji devreye girecek.


26 Ağustos 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, bugün ve yarın kendinizi oldukça heyecanlı ve dürtüsel hissedeceksiniz. Bunun nedeni, bizim Küçük Faydamız olan tatlı Venüs’ün, gökyüzünde Büyük Uyandırıcı olan elektrikli Uranüs ile büyülenmesidir. Konfor alanınızdan çıkmak ve yeni biriyle veya uzun süredir birlikte olduğunuz biriyle bir eğlence, macera ve romantizm fırtınası yaşamak istiyorsanız, normal rutininizin dışında bir şeyler yapmak için bu kozmik titreşimi kullanın. Akışa bırakın, programı kontrol etmeyin ve evrenin neler sakladığını görün. Ancak, biriniz kısıtlanmış hissediyorsa ve özgür olmak istiyorsa, bunu ayrıntılı olarak tartışmaya hazırlanın.


26 Ağustos 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol, seni meşgul arı! Balıklar, iş-yaşam dengenizi korumak için yükümlülüklerinizi, sorumluluklarınızı ve daha fazlasını ele aldığınız için son birkaç gündür çılgına dönmüş olabilirsiniz. Dinlenmek için bir günü hak ettiğiniz için sıkı çalışmanızın karşılığını aldınız. Ay istasyonları, sizi harekete geçmeye teşvik eden başka bir uygun geçiş olmadan elbette geçersiz olduğundan, bu, dinlenmek için mükemmel bir gün olabilir. Rahat bir programa yaslanmak, son birkaç günden sonra yerleşmenize yardımcı olabilir. Uykulu ay enerjisinin tadını çıkarmaya odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.