Balık Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Balık burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendini iyi hissediyorsun ama her şey her zaman daha iyi olabilirdi, değil mi? Aşk hayatınız veya konut durumunuz hakkında neler yapabileceğinizi öğrenin. Düşündüğünden çok daha kolay.


25 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Analitik becerilerinizi iş için saklayın. Aşk söz konusu olduğunda, kalbini kullan.


25 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, bu sabah size ekstra üretken enerji verecek, sevgili Balık, günün ilk bölümünde yelken açmanıza yardımcı olacak. Ne yazık ki, öğleden sonra yerleşirken hava biraz sertleşecek ve Luna, kaderin düğümleri ve öngörülemeyen Uranüs ile sert yönler oluşturarak oluğunuzu bozmakla tehdit edecek. Neyse ki, ay ve Venüs arasındaki tatlı bir ittifak, özellikle vücudunuz stresin fiziksel belirtilerini göstermeye başladıysa, ihtiyaçlarınızı öncelik sırasına koyarken bir adım geri atmanıza izin verecektir. Bu gece ilerleyen saatlerde Merkür Terazi’ye girerek önümüzdeki birkaç hafta boyunca kişisel gücünüzden yararlanmanıza yardımcı olacak.


25 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tepelere koş ya da saklan, Balık. Sıcaklık ve yoğunluk bugün artmaya başlayacak ve günlerce artacak. Bunun nedeni, gökyüzünde kozmik bir savaşa hazırlanıyor olmamızdır. Büyük armatürümüz güneş, aynı zamanda öfke ve savaşın hükümdarı olan kızıl gezegen Mars’tan bomba tehditleri alacak. Birbirleriyle alay ederken, herkes her fırsatta zorluklarla, kalp kırıklıklarıyla veya hayal kırıklıklarıyla yüzleşerek savaşa hazır olacak. Başkaları tarafından saldırıya uğradığınızı hissediyorsanız, katılmamak en iyisidir. Patlamaya hazır olan sizseniz, bu enerjiyi serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


25 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kitapları dengele, Balık. Merkür Terazi’ye girerken ortak varlıklarınız, paylaşılan finansmanlarınız, yatırımlarınız ve borçlarınız konusunda biraz daha proaktif olmanın zamanı gelebilir. Venüs tarafından yönetilen ve ana burçta bulunan Merkür, finansal kararlarınızın artılarını ve eksilerini tartmanıza yardımcı olabilir. Terazi “biz”in işareti olduğundan, bu geçiş başka birini düşünmeniz gerekebileceğini ima eder. Bir karar vermeden önce görüşmeniz gereken bir eş, mali müşavir veya iş ortağı olabilir. Bu diğer tarafa sahip olmak, finansal uyum yaratırken bile yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.