Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Eylül 2022

Balık burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Balık burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

İşbirliği

Balık, Eylül ayına girerken, güneş Başak ve ilişki sektörünüzde yolculuğuna devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda başkalarının arkadaşlığına ve desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olabilir. Havuz deneyimi ve kaynakları, tek başınıza yapabileceğinizden çok daha fazlasını başardığınızı görebilir.

Tatlı Venüs, 4 Eylül’den 29 Eylül’e kadar Başak burcunda ilerlerken, varlığı ortaklığınızı güçlendirebilir ve birbirinizle daha fazla zaman geçirmenizi teşvik edebilir. Son zamanlarda randevu gecelerini kaçırdıysanız, daha sık dışarı çıkmaya özen gösterin, böylece birbirinize yetişebilir ve birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Quicksilver Mercury dokuzunda finans ve iş sektörünüzde retro hareket yapacak ve 2 Ekim’e kadar da bu şekilde kalacak. Herhangi bir büyük bilet satın almayı düşünüyorsanız, makbuzları sakladığınızdan emin olun.

10 Eylül’de burcunuzdaki dolunay duygusal olabilir. Yüksek gelgitte denizde olduğunuzu hissedebilirsiniz ve yapabileceğiniz en iyi şey akıntılara teslim olmaktır. Mümkünse gününüzü basitleştirmek akıllıca olacaktır. Ve dinlenmek ve kendinizi şımartmak için zaman ayırabilirseniz, bu daha da iyi olur.

Yirmi saniyede güneş, derinden duygusal bir sektör olan Terazi’ye kayar ve odak daha yoğun bir bölgeye kayar. Önümüzdeki dört hafta, artık işe yaramayan her şeyi bırakmak için mükemmel. Durumlar veya insanlar sizi engelliyorsa, ilerlemek ve yeni fırsatları kucaklamak için bu tür konularla ilgilenmek için iyi bir zaman.

Son olarak, 25 Eylül’de Terazi’deki yeni ay yeni başlangıçlar için harikadır. İster bir iş kuruyor olun, ister mevcut işinizde şubeleşiyor olun, harekete geçme şansınız bu.


Balık Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Pallas asteroit havadar İkizler’den çıkıp 6 Eylül’de Yengeç burcuna geçtiği için romantik etkileşimlerinizden bilgelik arıyorsunuz. Bu besleyici geçiş sırasında noktayı eve götürün.

Onuncu aydaki sanatsal, yaratıcı burcunuzda dolunay sırasında yaratıcılığınız yükselir ve yıldızlara ulaşmanıza izin verir. Mevcut aşk yaklaşımınız işe yaramıyorsa, yeni bir fikir, her şeyi epik seviyelere atlayabilir. Büyük hayal et!

16 Eylül’de, kendi hassas burcunuzda Başak güneşi ile lideriniz Neptün arasındaki bir karşıtlık, gereksiz dramalara neden olabilir ve sizi enerjinizden ve umutlu bakış açınızdan uzaklaştırabilir. Bu ezici duygudan kurtulmak için bu zaman için tarihleri ​​​​iptal etmek veya yeniden planlamak ya da yalnız bir zamanda kurşun kalemle yazmak isteyebilirsiniz.

Yirmi dokuzunda başlayan güzel Venüs ve Terazi çifti zariftir ve sizin barışsever havanızla uyumludur. Bu uyumlu enerji etrafınızı sardığı sürece, hayatınızdaki özel kişiyle tartışmayı hayal etmek zor. Bekarsanız, hayatınızda en kısa sürede nazik, güzel bir Terazi’ye ihtiyacınız var!


Balık Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

10 Eylül’deki dolunay, sözleşmelerinizi ve ilişkilerinizi düzene sokmanız için sizi teşvik ediyor. Birlikte ve birlikte çalıştığınız birçok insanla görüşmeyeli uzun zaman oldu. Önümüzdeki sezon için hedeflerinizin aynı sayfada olduğundan ve sözleşmelerinizin önümüzdeki birkaç ay için uygun olduğundan emin olmak için iyi bir zaman. İşvereninizle mevcut bir sözleşmeyi yeniden değerlendirmek için de iyi bir zaman olabilir.

Bütün bunlar, gerçekleşmesi gereken çok sayıda müzakere olduğu anlamına gelir ve dolunay, bu değişiklikleri gerçekleştirmenin anahtarıdır. Bu zamanı kendi yararına kullan. Dolunay, hayatınızı daha iyi hale getirebilecek finansal bir destek veya terfi getirebilir. Profesyonel olarak sizin için harika bir yeni başlangıç, bu yüzden adım atın. Tüm gözler üzerinizde olacak, bu nedenle olumlu bir imaj yansıtın ve arzu ettiğiniz şeye ulaşın.

22 Eylül’de Terazi’ye giren güneş sizin için güçlü ve etkili bir zaman. Profesyonel ortamda arzu ettiğiniz her şey yolunuza çıkabilir. Olmazsa, önümüzdeki birkaç ay için hedeflerinizi ve planlarınızı güncellemenin zamanı geldi. Biraz çaba ve sihirle her şey mümkün.


Balık Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aya, 4 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girdiği ve sizi aşık olmaya teşvik ettiği güzel bir randevu gecesi ile başlayın. Bekarsanız, Balık, ayın sonunda olmayabilirsiniz. Mükemmel eşleşmenizi bulabilirsiniz.

Bununla birlikte, sevginin çiçek açmasını istiyorsanız, dokuzunda Merkür Terazi’de geri gittiğinde geçmiş ilişkileri bırakmanız gerekecek. Bu, eski sevgilinize mesaj atmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelir. Neyse ki, ertesi gün burcunuzdaki dolunay, en iyi benliğinize geçmenize yardımcı olabilir.

22 Eylül’de güneş Terazi burcuna geçtiğinde partnerinizle yeni bir bağ geliştirirken flört hayatınız yakınlaşıyor. Ancak, çok hızlı hareket etmek ilişkinizi değiştirebilir ve daha iyisi için değil. Özellikle Merkür ertesi gün Başak’a döndüğünde bazı ilişki tartışmalarıyla uğraşırken. Yirmi beşinci Terazi burcundaki yeni ay sırasında partnerinizle samimi bir konuşma yapmaktan korkmayın. İlerlemenize yardımcı olacaktır.

Yapraklar değişiyor ve Venüs 29 Eylül’de Terazi’ye girdiğinde ilişkiniz de öyle. Romantizmi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olduğunuzda aşk daha derin bir yakınlık kazanır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.