Eylül Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Eylül

Yılın 9. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 9. ayı olan Eylül ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Eylül ayı nasıl geçecek? Eylül Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Meşgul Zaman

Koç, bu ay fiziksel ve zihinsel olarak meşgul olacaksın gibi görünüyor, ama sadece bunun iyiliği için çalışmaya gerek yok. Programınızı basitleştirebilirseniz, daha az stresli olursunuz. Mars, İkizler’de devam ederken, merak ettiğiniz her şeyle ilgilenerek kendinize daha fazla iş vermeye meraklı ve istekli olacaksınız. Öncelik verirseniz, bu kadar bunalmayacaksınız.

Yirmi saniyeye kadar Başak’ta güneş, işlerinizi düzene sokmak ve günlerinizi en iyi şekilde geçirebilmeniz için rutinlerinizi yeniden düzenlemek için bir çağrı olabilir. Gerçekleştirmeye hevesli olduğunuz hedefleriniz varsa, zaman kaybettiren faaliyetleri azaltmak, onları başarılı bir sonuca ulaştırmanıza yardımcı olacaktır.

Bununla birlikte, konuşkan Merkür 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar geri harekette olacak ve bu da en iyi planlarınızda gecikmelere neden olabilir. İşin püf noktası, yapılması gereken acil bir şey varsa, önceden iyi hazırlanmaktır.

Onuncu ayda Balık burcundaki dolunay, elektrik Uranüs ile her şeyi değiştiren bir kavrayışla örtüşebilecek pozitif bir açı oluşturur. Açık olmayan şeyler gün ışığına çıkarak daha akıllıca seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Güneş Terazi’ye ve ilişki sektörünüze yaklaşırken odakta bir kayma var, bu da önümüzdeki dört haftayı işbirliği ve ekip çalışması için bir zaman haline getiriyor. Başkalarının enerjisinden, desteğinden ve arkadaşlığından yararlanacaksınız ve onlar da şirketinizden keyif alacaklar.

25 Eylül’de Terazi’deki yeni ay, grup planlarını başlatmak ve tomurcuklanan bir romantizm veya uzun vadeli bir ortaklık içinde işleri ilerletmek için yardımcı olabilir. Siz ve başka biri işbirliği yapmaya hazırsanız, şimdi bir başlangıç ​​yapın.

Sonunda, büyüleyici Venüs yirmi dokuzunda Terazi burcuna geçiyor. Bu diplomatik ve iyileştirici etki, herhangi bir ilişki sorununu çözme şansı verir. Müzakere etmek ve grup olarak ilerlemenin en iyi yolunu bulmak için harikadır.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok yaratıcı

Güneş, 22 Eylül Boğa’ya kadar Başak ve boş zaman bölgenizde yolculuk eder ve size bir tatmin duygusu getirecek el sanatları ve hobilere katılmanız için ilham verir. Bu, yeni bir beceri öğrenmek veya zaten sahip olduğunuz bir beceriyi geliştirmek için iyi bir zamandır. Aynı zamanda, girişimci yönünüzü oynaması ve ne kadar parlak iş fikirleri bulabileceğinizi görmesi için bir şans. Ve işinizi halka sergilemek istiyorsanız, şimdi tam zamanı.

Dördüncü gün, tatlı Venüs zevk bölgenize girer, romantizm şansınızı artırır ve sizi dışarı çıkıp hayattan zevk almaya teşvik eder. Buradaki varlığı yaratıcı ilhamı artırabilir, bu yüzden bu sizin için çok verimli bir zaman olabilir.

Chatty Mercury, 9 Eylül’de yaşam tarzı sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve bu da bazı gecikmelere neden olabilir. İletişim kesilebilir, gadget’lar bozulabilir ve işlerin ilerlemesi daha uzun sürebilir. İşin püf noktası, tüm olasılıklara hazırlıklı olmaya çalışmaktır.

Onuncu ayda Balık burcunda güçlü bir dolunay, bir olayla veya büyük bir olayla aynı zamana denk gelebilir veya sıradan bir geziyi veya tarihi çok özel bir şeye dönüştürebilir. Bir karşılaşma veya beklenmedik bir tesadüf, size düşünmek için çok fazla yiyecek verdiğinde şaşırmaya hazır olun.

22 Eylül’de, dört haftalık bir konaklama için güneş Terazi’ye kayarken yaşam tarzı bölgeniz daha da vurgulanacak. İş/yaşam programınızdaki herhangi bir dengesizliği gidermek ve her yerde daha mutlu ve daha tatmin edici bir yaşam yaratmak için bir fırsattır. Sağlığınızla ilgili kestirmeler yapıyorsanız ve çok fazla fast food yiyorsanız, bu, tekrar yola çıkmak için harika bir fırsat.

Son olarak, yirmi beşinde bu sektörde yeni alışkanlıklar başlatmak ve bunlara bağlı kalmak için mükemmel olan yeni bir ay var. Bu, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Her Fırsatı Kullanmak

Ateşli Mars burcunuzda devam ederken, günleriniz umutla parlıyor. Bu maceracı gezegen, sizi yeni seçenekleri keşfetmeye ve merakınızın yol göstermesine izin vermeye teşvik ediyor. Yerel bölgenizdeki güneşin size başka bir mesajı var, o da, özellikle çok fazla acele ediyorsanız, bir adım geri atıp mümkün olduğunca dinlenmenize ve şarj olmanıza izin vermenizin fayda sağlayacağıdır.

Güzel Venüs 4 Eylül’de Başak’ta güneşe kavuştuğunda, yerinizi düzene sokmak için bir dürtü hissedebilirsiniz. Biraz dağınıklık ve belki de biraz makyaj zamanı. Ve eşiniz veya çocuklarınızla çok kaliteli zaman geçirmediyseniz, şimdi başlayın.

Kişisel gezegeniniz olan meraklı Merkür, dokuzuncu ayda geri hareket yapacağı ve yaklaşık üç hafta boyunca böyle kalacağı için birkaç gecikmeyi hesaba katmanız gerekebilir. Üzerinde çalışılacak son teslim tarihleriniz veya büyük projeleriniz varsa, önceden hazırlanın. Sizi büyük bir dertten kurtaracaktır.

10 Eylül’deki Balık dolunayı sizi ön plana çıkarabilir, bu yüzden kameraya hazır olmaya çalışın. Kendinizi bir dramın içinde bulsanız bile, onu haysiyet ve olgunlukla ele alan kişi olun. Diğerleri fark edecek.

Güneş, dört haftalık konaklaması için 22 Eylül’de Terazi burcunda süzülürken, eğlenceli yönünüzü ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Rekabetçi sporlardan hoşlanıyorsanız, yaratıcı bir yeteneğe sahipseniz veya sadece bir aşk macerasına çıkmak istiyorsanız, bu sizin şansınız.

Yirmi beşinde, küstah Jüpiter ile karşı karşıya gelirken Terazi’deki yeni aydan yararlanın. Sizi konfor alanınızdan çıkaracak bir şeyi denemek için cesaretlenmiş olabilirsiniz ama bu aynı zamanda çok keyifli.

Son olarak, nefis Venüs 29 Eylül’de Terazi ile dans ederken, romantizm mevcut bir bağda veya yeni bir ilişkide çiçek açabilir. Biraz eğlenmenin zamanı geldi.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

düzenlilik

Bu ay, evrak işlerini halletme ve genel olarak organize olma havasında olacaksın, Yengeç. 22 Eylül’e kadar olan önümüzdeki haftalar, özellikle hayatınızın bazı alanları biraz kaotik hale geldiyse, tekrar yola çıkma konusunda istekli olabilirsiniz. Dağınıklık, üretkenliğe yardımcı olacak sistemleri devreye sokmak ve önemli belgeleri güvenli bir şekilde dosyalamak size gönül rahatlığı sağlayabilir.

Bu aynı zamanda herhangi bir sağlık veya diş randevusu hakkında bilgi almak ve hayatınızı devam ettiren her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için iyi bir zamandır.

Büyüleyici Venüs, müzakereler ve tartışmalar için mükemmel bir etki olan dördüncü ile yirmi dokuzuncu arasında Başak burcunda hareket edecek. Bir anlaşma yapmanız gerekiyorsa, Venüs’ün burada bulunması hayatı çok daha kolaylaştırabilir.

Öyle olsa bile, meraklı Merkür 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar geri harekette olacak ve bu da işleri bir maymun anahtarına sokabilir. Canlı Merkür, ev ve aile sektörünüzde geri dönecek, bu yüzden mümkünse bu süre zarfında alım satım yapmaktan kaçının. Başka seçeneğiniz yoksa, programda beklenmeyen değişikliklere ve planladığınızdan farklı şeyler olmasına hazırlıklı olun.

Onuncu ayda Balık burcundaki dolunay sizi kaşif moduna sokabilir. Tatile çıkma arzunuz varsa ve zamanınız varsa, bu derinden iyileştirici ve dinlendirici bir deneyim olabilir.

Güneş 22 Eylül’de yaklaşık bir ay süreyle Terazi burcuna geçerken odakta bir kayma var. Ev ve aile meseleleri gündeminizin en üst sıralarına taşınıyor ve hayattan geri adım atmaya ve dinlenmek ve enerji toplamak için zaman ayırmaya hazır olacaksınız.

25’inde Terazi burcundaki yeni ay, ev işlerini ve diğer ev işlerini çok daha kolaylaştıracak yeni alışkanlıkları başlatmak için bir şans olabilir.

Son olarak, 29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçiş yaparken, yerinize renkli bir görünüm kazandırmak isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlü Yönlerinizi Takdir Edin

Güneş, 22 Eylül’e kadar Başak ve kaynak sektörünüzde yolculuk edecek, Aslan, bu yüzden becerilerinizi ve yeteneklerinizi değerlendirmenin ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi. Aynı zamanda finansal resminize bakma ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamanın yolları olup olmadığını görmek için bir şans. Bu, bir tasarruf hesabı açmayı veya size ekstra nakit kazandırabilecek bir yan iş başlatmayı içerebilir.

Büyüleyici Venüs de dördüncü evde Başak burcuna ve para bölgenize geçiyor, bu da kendinize yatırım yapmanız için size ilham verebilir. Kaliteyi gördüğünüzde anlarsınız, bu nedenle kıyafet arıyorsanız veya makyaj yapmaya hevesliyseniz, en iyi fırsatları nereden alacağınızı bilirsiniz.

Ek olarak, konuşkan Merkür, 9 Eylül’de konuşma ve düşünce sektörünüzde gerilemeye başlar ve bu, projeleri ve önemli tartışmaları veya müzakereleri geciktirebilir. Bazı planlar, 2 Ekim’den kısa bir süre sonra, işler yeniden hareket etmeye başlayana kadar ikinci plana atılmalıdır.

Onuncu aydaki Balık burcundaki dolunay zamanında ilişkiler duygusallaşabilir. Bu, şimdiye kadar kendinize sakladığınız duyguları paylaşmak için bir şans. Ancak hepsinin bir anda ortaya çıkabileceği konusunda önceden uyarılmalıdır. Tersine, eğer ilk randevunuza gidiyorsanız, unutulmaz bir zaman olabilir ve tekrar etmeye hevesli olabilirsiniz.

22 Eylül’de güneş Terazi’ye geçerken iletişim ve yönetici gündeminizin üst sıralarına çıkıyor. Bu sektörde dört haftalık kalması, konuşkan Merkür’ün gerileme aşamasına rağmen önemli projeler için destek almak için mükemmel olabilir.

Son olarak, yirmi beşinci aydaki yeni ay aynı bölgededir, yani bu, ileride çiçek açacak yeni fikirlerin tohumlarını ekme şansınız olabilir. O romanı yazmaya veya yeni bir beceri öğrenmeye hazırsanız, şimdi yapın.


Başak Burcu

Başak Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı ve Etkileyici

Başak, 22 Eylül’e kadar burcunuzda olan güneş, geçmişi geride bırakmak ve yeni bir kişisel döngü başlatmak için mükemmel. Önümüzdeki haftalar yeniden doğuş gibi olabilir ve size kişisel etkinizi ortaya koyma ve başkaları üzerinde iyi bir izlenim bırakma şansı verir.

Büyüleyici Venüs de dördüncüde burcunuza geçiyor ve bu, bunu bir makyaj yapmak ve başkalarına ulaşmak için mükemmel bir zaman haline getiriyor. Bazı değerli bağlantılar kurabilirsiniz. Bu ay gerçekten kendinize yatırım yapmak için en iyi zaman.

Buna rağmen, kişisel gezegeniniz olan zeki Merkür, 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar geri harekette olacak. Paranız varken faturaları ve diğer masrafları ödeyin, böylece beklenmedik bir sorun ortaya çıkarsa yetersiz kalırsınız.

Duygularınızı açığa çıkaracak onuncu Balık burcundaki dolunay ile ilişkileriniz çok duygusal hale gelebilir. Biriyle sorunlarınız olduysa veya kırgın hissettiyseniz, ancak bunu görmezden gelmeye çalıştıysanız, o zaman konuşmaya hazır olacaksınız. Bir başkasına iletmek istediğiniz her ne ise, önce sonuçlarını düşünün. Bir kez ortaya çıktığında, söylenmemiş olamaz.

22 Eylül’de güneş Terazi’ye ve finans sektörünüze kayıyor, bu nedenle önümüzdeki dört hafta kaynaklarınız, yetenekleriniz ve para yönetimi becerileriniz üzerinde bir ışık tutacak. Kullanılmayan yetenekleriniz varsa, bunları küçük bir işletmeye veya kazancınızı artırmanıza yardımcı olabilecek ek işlere dahil etmenin tam zamanı olabilir.

Son olarak, yirmi beşinci Terazi burcundaki yeni ay, tasarruf hesabı açmak, harcamalarınızı takip etmek, gerekirse harcamaları kısmak ve eşyaları atmak yerine geri dönüştürmek gibi yeni finansal alışkanlıkları başlatmak için yardımcı olabilir. uzak.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Bu ay başlarken, Terazi, güneş yirmi saniyeye kadar Başak ve özel bir bölgede yolculuk ediyor. Önümüzdeki haftalar, kendinize zaman ayırma ve gerçek bilgeliğin yattığı daha derin bir seviyede kendinizle temas kurma şansınız.

Bu, meditasyon yapabilmeniz ve kendi gerçeğinizi daha kesin bir şekilde öğrenebilmeniz için doğada yürüyerek ve ekranlardan ve araçlardan bir mola vererek zihninizi susturmak için bir fırsattır.

Kişisel gezegeniniz Tatlı Venüs, 4 Eylül’den 29 Eylül’e kadar aynı bölgede olacak ve bu, kendinize biraz sevgi ve değişim için özen gösterme fırsatı. Arkadaşlarınızı ve ailenizi neşelendirmekle meşgulseniz, şimdi kendiniz için güzel şeyler yapın ve bunun faydalarını hissedeceksiniz.

Zeki Merkür dokuzuncu gün burcunuzda geri hareketine başlayacak ve 2 Ekim’e kadar böyle kalacak, bu da bazı karışıklıklara ve karışık mesajlara neden olabilir. İşleri halletmek için kendinize bolca zaman verin ve bu aşamanın en kötüsünden kaçınacaksınız.

10 Eylül’de Balık burcunda dolunay ve yaşam tarzı sektörünüzde iş/yaşam dengeniz de bir sorun olabilir. Tabağınızda ne kadar çok şey olduğunu ve rahatlamak ve yeniden şarj etmek için ne kadar az zamanınız olduğunun farkına varabilirsiniz. Bu, hayatınızı daha iyi hale getirmek için ihtiyacınız olan katalizör olabilir.

Güneş burcunuza girerken, önümüzdeki dört hafta kendinizi daha güvende ve canlı hissedeceğiniz keyifli bir zaman olabilir. Dikkatinizi sizin için en anlamlı olan ilişkilere ve etkinliklere çevirerek biraz bencil olmanızda bir sakınca yok.

Son olarak, yirmi beşinci burcunuzdaki yeni ay dikkat çekicidir. Yeni alışkanlıklar, ilişkiler ve projeler başlatmak için kullanın ve planlarınız hızla ivme kazanacaktır.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Arkadaşlar ve Bağlantılar

Akrep, 22 Eylül’e kadar Başak burcundaki güneş sizi dışarı çıkmaya teşvik ederken sosyal hayatınızdan en iyi şekilde yararlanmanın zamanı geldi. Ve dördüncü günkü sevimli Venüs aynı bölgeye hareket ederken, faydalı bağlantılar kurmanın keyfine varacaksınız.

Önümüzdeki haftalar yeni çevrelerde hareket etmek, ağ kurmak ve dalga boyundakilerin etrafında olmak için mükemmel. Ayrıca eski arkadaşlarla bağlantı kurmak, bir ekip üzerinde çalışmak veya bir topluluk projesi başlatmak için de harika bir zaman. Yeni biriyle tanışmayı umuyorsanız, bu sektördeki Venüs bunu flört etmeye başlamak için harika bir zaman yapar.

Konuşkan Merkür, 9 Ekim’den 2 Ekim’e kadar tersine dönecek. Bu aşama, ruhsal sektörünüzde başlar, bu da, geçmişinizden, bitmemiş bir iş olan insanlarla bağlantı kurabileceğiniz anlamına gelir. Bu, işleri konuşmak ve uzun süredir devam eden sorunları çözmek için harika bir fırsat.

Balık burcundaki dolunay ve 10 Eylül’deki eğlence sektörünüz bu ay yüksek bir nokta olabilir. İster yalnız olun, ister adınıza konuşulsun, aşk hayatınıza büyük bir romantizm dalgası getirebilir. Yeni biriyle tanıştıysanız, bu ay evresi ilişkiyi hızla çok duygusal bir düzeye taşıyabilir, bu yüzden hazırlıklı olun.

Yirmi saniyede güneş, dört haftalık bir konaklama için özel ve manevi bir sektöre giriyor. Bu süre zarfında önceliklerinizi düşünme, yarım kalmış işleri bir araya getirme ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakma fırsatınız olacak.

Ve 25 Eylül’de aynı sektörde yeni ay ile birlikte, ruhsal uygulamanızı derinleştirecek düzenli alışkanlıkları başlatmak için harika bir zaman olabilir. Meditasyon, yoga ve farkındalık, farkındalığınızı artırmanıza ve günlük zihninizin huzursuzluğunun ötesine geçmenize yardımcı olabilir.

Son olarak, sevgili Venüs yirmi dokuzunda Terazi burcuna geçiyor ve kendinize olduğu kadar başkalarına da nazik olma fırsatı sunuyor.


Yay Burcu

Yay Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksek uçan

Yay, bu ay devam ederken en üst sıradasın. Başak burcundaki güneş ve yüksekten uçan bir bölge, size parlama ve başkalarına neler yapabileceğinizi gösterme şansı verir. Yapmanız gereken şeyler yüzünden aceleye gelmiş olabilirsiniz, ancak buna çok değecektir, çünkü bu, büyük ilerleme kaydedebileceğiniz bir zamandır.

Büyüleyici Venüs, 4 Eylül’den 29 Eylül’e kadar kariyer bölgenizde ilerlerken, elementinizde olacaksınız. Doğru insanlarla sosyalleşmenin ve bazı faydalı bağlantılar kurmanın zamanı geldi. Başkalarıyla işbirliği yapın, onlara yardım eli uzatın ve ödüllendirileceksiniz.

Aynı zamanda, zeki Merkür dokuzuncu günde geri hareketine başlayacak ve 2 Ekim’e kadar öyle kalacak, bu da işleri zora sokabilir. Planlar ertelenebilir ve karışık mesajlar ve yanlış anlamalar olasılığı vardır. Görevlerinizi tamamlamak ve son teslim tarihlerinizi karşılamak için kendinize bolca zaman verin.

10 Eylül’de Balık burcunda ve kendi bölgenizde gerçekleşecek güçlü bir dolunay oldukça duygusal olabilir. Bu ay evresi, son haftalarda inşa edilen bazı yerel dramalarla çakışabilir. Bu, bir karışıklık döneminden sonra havayı temizleme ve netlik bulma şansınız olabilir.

Dört haftalık bir konaklama için güneşin Terazi burcuna geçtiği yirmi saniyeden itibaren sosyal hayatınız daha canlı görünüyor. Bu, yeni çevrelerde gezinmek ve fikirlerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşan insanlarla bağlantı kurmak için bir fırsattır.

Ve başlamak için sabırsızlandığınız bir hedef varsa, hamlenizi 25 Eylül’de Terazi burcundaki yeniay zamanında yapın. Bu ilk birkaç adımı bu zamanda atmak, ivme kazanmanıza ve olayları bir noktaya kadar görmenize yardımcı olabilir. başarılı sonuç.

Son olarak, sevgili Venüs 29’unda Terazi burcuna geçiyor ve bu, mevcut partnerinizle daha sık flört etmek veya sosyalleşmek için bir fırsat olabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni Fırsatlar Aramak

Oğlak, bu ay yeni maceralara ve deneyimlere hazır olacaksın. Başak burcundaki güneş ve seyahat bölgeniz, yeni arazileri keşfetmeniz ve bilinmeyene adım atmanın keyfini çıkarmanız için size ilham veriyor. 22 Eylül’e kadar olan önümüzdeki haftalar seyahat etmek, yeni fırsatlar aramak ve neyin mümkün olduğuna dair vizyonunuzu genişletmek için mükemmel.

Uyumlu Venüs de bu bölgeden dördüncüden yirmi dokuzuncuya geçtiğinden, daha fazla yaşam deneyimleme arzunuz artacaktır. Dallara ayrılmak ve yeni beceriler öğrenmek istiyorsanız, bunun tam zamanı.

Zeki Merkür, 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar kariyer ve hırs sektörünüzde geriye gidecek. Öngörülemeyen koşullar nedeniyle projelerinizi veya planlarınızı beklemeye almanız gerekebilir. Taş gibi görünen anlaşmalar, ince ayarlar ve hatta büyük değişiklikler gerektirebilir, bu yüzden buna hazır olun.

Balık burcundaki dolunay ve onuncu günkü konuşma ve düşünce sektörünüze dikkat etmekte fayda var. Oldukça kaygan bir etki olabilir, bu yüzden neyin doğru olduğunu ve neyin olmadığını bilmek zor olabilir. Verecek önemli kararlarınız varsa, işler yoluna girene kadar birkaç gün beklemeye çalışın.

22 Eylül’de dört hafta boyunca güneş Terazi’ye ve kariyer bölgenize yaklaşırken ilgi odağı olacaksınız. Fikirleriniz çok pratik ve harcadığınız çabanın sonuçlarını görmek isteyeceksiniz. İtibarınız ve duruşunuz önemli. Fark edilmek istiyorsanız, kendinizi tanıtmanın tam zamanı.

Son olarak, başlatmaya hevesli olduğunuz bir şey varsa, devam etmenin tam zamanı. Yirmi beşinci gün Terazi burcundaki yeni ay size yardımcı olabilir. İster bir proje veya ürün başlatıyor olun, ister yeni bir fikir tartışıyor veya bir hedef hakkında düşünüyor olun, şimdi başlarsanız mümkün olan en iyi başlangıcı yapacaksınız.


Kova Burcu

Kova Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Değişim ve Dönüşüm

22 Eylül’e kadar Başak’taki güneş, hayatınızın kilit alanlarında değişime ihtiyaç duyulduğunun farkına varmanıza denk geliyor, Kova. Sizi engelleyen şeyin çok farkına varacak ve bu konuda bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Duygular yoğun olabilir ve bir süredir sizi rahatsız eden herhangi bir sorunun nedenini bulmak için derinlere inmeye hazır olacaksınız.

Nefis Venüs, dördüncüden yirmi dokuzuncuya Başak burcunda hareket eder ve bir şeylere olan arzunuz güçlenir. Bir öğeyi satın almak için zorlayıcı bir dürtünüz varsa, geri durmayacaksınız. Bu etki biraz saplantılı olabilir, bu yüzden kendine iyi bak.

Hızlı ayaklı Merkür 9 Eylül’de Terazi’de ve seyahat ve macera sektörünüzde geri hareketine başlayacak ve 2 Ekim’e kadar öyle kalacak. pasaportunuz veya biletleriniz gibi önemli öğeler. Bir kontrol listesi oluşturun ve herhangi bir yere gitmeden önce gözden geçirin.

Onuncundaki Balık burcundaki dolunay, şefkat ve şefkat duygularını teşvik edebilir. Bu dolunay para bölgenizde meydana geldiğinden, başkalarına yardım etmek için zor kazandığınız parayı vermek için çok cazip olabilirsiniz. Kendinizi kısa bırakmayın. Ayrıca alışveriş yaparsanız savurganlık yapabilirsiniz, bu yüzden cazip olabileceğinizi düşünüyorsanız kendinize bir sınır koyun.

22 Eylül’de güneşin Terazi burcuna geçişi ve maceralı bir bölge, yeni fikirler ve seçenekler keşfetmeniz için size ilham veriyor. Konfor alanınızdan çıkmanız, seyahat etmeniz ve yeni deneyimlerin tadını çıkarmanız için bir şans var. Öğrenmeye veya çalışmaya hevesli olduğunuz bir şey var mı? Devam etmek için harika bir zaman.

Son olarak, yirmi beşinci aydaki İkizler burcundaki yeni ay, yeni başlangıçlar için mükemmeldir. İster uzun bir yolculuğa çıkıyor olun, ister bir roman yayınlıyor olun, ister başka bir şeye başlıyor olun, o ilk adımları şimdi atın.


Balık Burcu

Balık Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

İşbirliği

Balık, Eylül ayına girerken, güneş Başak ve ilişki sektörünüzde yolculuğuna devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda başkalarının arkadaşlığına ve desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olabilir. Havuz deneyimi ve kaynakları, tek başınıza yapabileceğinizden çok daha fazlasını başardığınızı görebilir.

Tatlı Venüs, 4 Eylül’den 29 Eylül’e kadar Başak burcunda ilerlerken, varlığı ortaklığınızı güçlendirebilir ve birbirinizle daha fazla zaman geçirmenizi teşvik edebilir. Son zamanlarda randevu gecelerini kaçırdıysanız, daha sık dışarı çıkmaya özen gösterin, böylece birbirinize yetişebilir ve birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Quicksilver Mercury dokuzunda finans ve iş sektörünüzde retro hareket yapacak ve 2 Ekim’e kadar da bu şekilde kalacak. Herhangi bir büyük bilet satın almayı düşünüyorsanız, makbuzları sakladığınızdan emin olun.

10 Eylül’de burcunuzdaki dolunay duygusal olabilir. Yüksek gelgitte denizde olduğunuzu hissedebilirsiniz ve yapabileceğiniz en iyi şey akıntılara teslim olmaktır. Mümkünse gününüzü basitleştirmek akıllıca olacaktır. Ve dinlenmek ve kendinizi şımartmak için zaman ayırabilirseniz, bu daha da iyi olur.

Yirmi saniyede güneş, derinden duygusal bir sektör olan Terazi’ye kayar ve odak daha yoğun bir bölgeye kayar. Önümüzdeki dört hafta, artık işe yaramayan her şeyi bırakmak için mükemmel. Durumlar veya insanlar sizi engelliyorsa, ilerlemek ve yeni fırsatları kucaklamak için bu tür konularla ilgilenmek için iyi bir zaman.

Son olarak, 25 Eylül’de Terazi’deki yeni ay yeni başlangıçlar için harikadır. İster bir iş kuruyor olun, ister mevcut işinizde şubeleşiyor olun, harekete geçme şansınız bu.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.