Akrep Haftalık Burç Yorumları (29 Ağustos – 4 Eylül Haftası)

Akrep burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Ağustos – 4 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta sonu kafanız karışmış olabilir, ancak Pazartesi günü kendinizi dinç hissetseniz bile büyük kararlara dikkat etmelisiniz. Her sorunun iki tarafını da göreceksiniz ve bu, arkadaşlarınızı delirtecek. Kendinizle tam olarak ne yapacağınızı bileceğiniz Çarşamba gününe kadar işleri ertelemeye çalışın. Varlıklarınızı gösterin ve ilgilenen tarafları cezbedip çekmediğinizi görün. Büyük haberler Cuma günü gelebilir, ancak henüz üzerine atlamayın. Onunla gerçekten sallanmadan önce daha fazla bilgiyi sindirmek için zamana ihtiyacın olacak.


Akrep Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi ayı, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, aşkınız haftanın ilk bölümünde biraz kafanıza girebilir. Gözünü diktiğin biri ya da daha da kötüsü, geçmişten biri hakkında biraz takıntılı hale geliyormuş gibi hissedebilirsin. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Geçmiş kabarcıklardan yüzeye herhangi bir acı gelirse, perdenin ötesinden sevgiyi çağırırken onları kabul etmek ve serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Haftanın sonunda ay burcunuza girdiğinde hafta ortası geldiğinde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi altında daha kendinden emin, enerjik ve parçalanmış hissedecek ve son birkaç gün içinde tezahür etmiş olabilecek herhangi bir korkunun üstesinden gelmenize izin vereceksiniz. Son zamanlarda duymayı umduğunuz biri varsa, bu onların nihayet size ulaşma zamanı da olabilir. Yay burcundaki Ay, yönetici gezegeniniz Mars’a karşı çıkarken, enerji tutkularınızı yeniden ateşleyecek. Bu titreşimler size her şeyi başarabileceğinizi hissettirecek – ve başarmalısınız!


Akrep Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel mükemmelliği taahhüt et, Akrep.

28 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki Venüs Kova burcundaki geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde, tüm korkularınızı bırakın ve kariyerinize devam edin. Kısıtlı, endişeli veya gergin hissetmeden kariyerinizin tüm yönlerinin tadını çıkarmak için Venüs gücü. Haftanın başında bir süper yıldız olarak parlayın, ardından Mars İkizler’de Jüpiter Koç’ta geri giderken iç gücünüze dokunmaya devam etmek için bu momentumu yanınızda taşıyın. İş hayatınızın temel unsurlarını kökten dönüştürmek için zihinsel ve iletişimsel yeteneklerinizi kullanın. Zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı, işinizi önemli ölçüde etkileyen günlük uygulamalara yatırabilirsiniz. Bunu yaparak, 2 Eylül Cuma günü Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde işinizi daha dengeli bir şekilde algılayabilirsiniz. İşyerindeki performansınızla ilgili olası endişeleri veya güvensizlikleri yatıştırmak için huzurlu bir iç monolog oluşturmaya odaklanın.


Akrep Burcu 29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne istediğinizi müzakere etme fırsatınız var.

Hafta 28 Ağustos Pazar günü, Venüs Aslan’da ve kariyer evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlıyor. Akrep, daha fazlasını isteme zamanı. Yetenekleriniz ve yetenekleriniz var ve muhtemelen düşük maaş alıyorsunuz, fazla çalışıyorsunuz veya sıkıcı bir işte çalışıyorsunuz. Ailen tamamen farklı bir iş bulmanı önermiş olabilir ve şimdi kendini atlamaya hazır hissediyorsun.

30 Ağustos Salı günü Başak burcundaki güneş ve dostluk eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, sana yardım etmeye söz veren bir arkadaşın gelmedi ya da en azından çok geç kaldı. Akrep, bu kişiyi iyi tanıyorsunuz ve uzun süredir aşırı taahhütte bulunduğunu ve söz verdiğini gördünüz. Nasıl hissettiğinizi açıklamak için onları oturmadan önce, kendi sınırlarınızı ve nerede aşırı taahhütte bulunduğunuzu düşünün. Bu, Evrenden bir mesaj olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.