Akrep Haftalık Burç Yorumları (22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası)

Akrep burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın bu başlangıcı sizin için gerçekten iyi bir şekilde alışılmadık derecede sert olacak. Sanki yakıt kaynağınızı süper enjekte etmek için anahtarı çevirmişsiniz ve yolunuza çıkan herkesi ezeceksiniz. Hatta bunun için size teşekkür edecekler. Önce harekete geç, sonra düşün. Gerçek hayatınız etrafınızda yığılmaya başladığında, Perşembe veya Cuma günü birkaç hızlı pit stop yapmanız gerekebilir, ancak sizi çok fazla yavaşlatmalarına izin vermeyin. Bu hafta sonu parti yapmak istiyorsanız, epik olacak. Bütün bunlardan sonra, hafta sonu sizin için bir meditasyon inzivası gibi olacak.


Akrep Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyi sorular sormayı öğreniyorsunuz.

Hafta 21 Ağustos Pazar günü Merkür’ün Başak’ta ve dostluk evinizin Neptün’ün Balık burcunda olmasıyla başlıyor. Bugün, büyük olasılıkla, ev işleri, sıkı çalışma veya hoş olmayan faaliyetler içeren planları rafa kaldıracaksınız. Bu gün, oturup filmlerden bahsetmek ve yayınlanacak harika bir şov bulmak için iyi bir gün. Kendinize karşı nazik olun ve bugün zor aktiviteler yapmak için kendinizi zorlamaya çalışmayın.

22 Ağustos Pazartesi günü Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda ve iletişim eviniz, gerçekler ve rakamlarla üçgen açı yapıyor ve enerji önemli ölçüde değişiyor. Akrep, sanki dün verdiğin mola sana bugün esintiler verecek yakıt ve enerji veriyor. Karmaşık iletişimler oluşturabilir, e-posta gelen kutunuzu temizleyebilir ve sözleşmeleri güvenle inceleyebilirsiniz. Bu, elektronik tablolar oluşturmak, net değerinizi hesaplamak veya bir krediyi itfa etmek (kafanızda, hesap makinesi olmadan) için iyi bir özelliktir.


Akrep Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bir roller coaster haftasına en iyi şekilde hazırlanın. Ekstra manyetik hissedeceksiniz ama aynı zamanda çok hassas olacaksınız. Psişik yetenekleriniz de artacaktır, bu yüzden cebinizde biraz kristal bulundurun ve kendinize birkaç gün ayırın. Tetikleyici mutlu manifatura ellerinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Kesinlikle kaçınılmaz olmadıkça eski sevgiliyle konuşmayın.

Hafta sonu boyunca, yeni bölgeleri keşfetmek için tutkulu bir dürtü hissedeceksiniz. Bu, galeriye atlamak veya yeni bir mahalleyi keşfetmek için harika bir zaman. Bir ilişkiniz varsa, duyguların yoğunlaşmasını ve ortaklığın fizikselliğinin yeni seviyelere ulaşmasını bekleyin. Tüm hayal kırıklıklarınızı partnerinizle ya da derin bir öz sevgiyle geçen sıcak bir geceye kanalize edin. Bekar Akreplerimiz için, eşleşmelerinizi flört uygulamalarından iletin ve başkalarıyla bağlantı kurun. Yeni bir aşk bulmaktan çekinmeyin.


Akrep Burcu 22 Ağustos – 28 Ağustos Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Daha büyük profesyonel topluluğunuz Akrep ile bağlantı kurun.

22 Ağustos Pazartesi günü güneş Başak burcuna geçtiğinde iş arkadaşları ve yeni bağlantılar bir araya gelecek. Başak mevsimi sizi yeni networking fırsatları için cesaretlendirecek. Detaylı Başak gözü yanınızdayken, belirli bağlantılarla çalışma seçeneklerinizi düşünürken hiçbir şey gözden kaçmayacaktır. Kimin ve neyin profesyonel bir ortaklığa devam etmeye değer olduğunu anlamak için Başak mevsiminin kritik enerjisini kullanın. Ancak bu kritik enerjinin sizi arzularınızı takip etmekten caydırmasına izin vermeyin. Bu, birkaç gün sonra Uranüs istasyonları Boğa’da geri hareket ettiğinde, çalışma ilişkileriniz bir değişiklik için geciktiği için yardımcı olabilir. Çalışma ilişkileriniz ve düzenlemeleriniz şu andan Ocak 2023’e kadar büyük bir değişim geçirmek üzere. Sıkıcı olsa da, bu gerileme döneminin diğer tarafında istikrar ve rahatlık bekleyebilirsiniz. 25 Ağustos Perşembe günü Merkür Terazi burcuna geçtiğinde hafta devam ederken içiniz rahat olsun. Merkür iç dengeyi aşıladığında profesyonel fırtınayı atlatmak daha kolaydır. Haftanın sonunda, Başak burcundaki yeni ay sırasında profesyonellerle bağlantı kurmak için yeni fırsatlar mümkün!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.