Akrep Haftalık Burç Yorumları (15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası)

Akrep burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, insanlar her zamankinden biraz daha çılgınca hareket ediyor gibi görünüyor. Notu özledin mi? Çarşamba günü, kendinizi evde araya girip yardım etmek zorunda veya pazarlık ettiğinizden daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz, ancak sizden ihtiyaç duydukları hiçbir şey sizi yormaz. Her ilişkide olduğu gibi, ailenizle iyi geçinmek, Perşembe günü size çok iyi hatırlatılacak bir uzlaşma gerektirir. Cumartesi gel, çok yorgun olacaksın, ama tatmin edici bir yorgunluk olacak.


Akrep Burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sevdiklerinizle vakit geçirmek için bir projeye başlamaya veya ders almaya meyillisiniz. Bu projeler ve etkinlikler, bu hafta gelen soğuk boyunca ikinizi de meşgul edecek. Hem birlikte katılabileceğiniz hem de aynı anda öğrenebileceğiniz bir aktivite olması güzel olacak. Bir partnerle birlikte büyürken bir birey olarak istediğiniz kişiye dönüşmenizi sağlayacak enerjilerinizi sağlıklı ve faydalı bir şekilde yatırmanız özellikle yararlıdır. Bu herkes için nadir bir durumdur. Gelişmeye ve büyümeye başladığınızda bunu aklınızda bulundurun.

Bu hafta, özellikle ev hayatınıza olan bağlılığınızla ilgili değişiklikler havada. Durumunuzdan memnun ve memnunsanız, hayatınızın her alanında geliştiğinizi görmeye başlayacaksınız. Temele başlamak için bu hafta kökleri dikmek çok önemlidir ve önümüzdeki aylarda ve mevsimlerde sizi yeni sınırlara götürecektir.


Akrep Burcu 15 Ağustos – 21 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir çıkış yolu arıyorsunuz.

Hafta 14 Ağustos Pazar günü, güneşin Aslan’da ve kariyer evinizin Kova’da Satürn’e karşı çıkmasıyla başlar. Aynı gün Boğa burcundaki Mars, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Yaklaşan çalışma haftasına biraz korkuyla (veya en azından can sıkıntısıyla) bakabilirsiniz. Akrep, gemiye atlayıp yeni bir maceraya atılmak istemen mümkün. Bu, bazı yan işler almak veya özgeçmişinizi bir istihdam web sitesinde yayınlamak için iyi bir gün. Bugün küçük bir değişiklik, gelecekte büyük bir değişikliğe yol açabilir.

16 Ağustos Salı günü Merkür Başak’ta ve dostluk eviniz Uranüs Boğa’da ve ilişkiler eviniz ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaşınız sizi arayabilir ve spontane bir parti önerebilir. Onlarla birlikte şehir dışına çıkmanız için size meydan okuyabilirler. Akrep, bugün dürtüsel bir şey yapmak eğlenceye, heyecana ve hatta aşka yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.