Akrep Burç Yorumları 30 Ağustos 2022

Akrep burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 30 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sıçrama yapmak veya o tatlıyı etkilemek için ne kadar cazip olursanız olun, şimdilik güvenli oynayın. Yakında işler tuhaflaşacak, ama erken başlamak zorunda değilsin.


30 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Artık her şey dayanıklılıkla ilgili. Herhangi bir süre boyunca her şeyi yapabileceksiniz.


30 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah kendinizi şimdiki zamana odaklamak için biraz zaman ayırmaya çalışın, yoksa Terazi ayı ve Chiron arasındaki sert karşıtlık, işte birkaç hata yapmanıza neden olabilir. Neyse ki, gün gelişmeye devam ettikçe bu dengesiz titreşimler ortadan kalkacak ve duygusal ve bilinçaltı olarak daha rahat hissetmenize yardımcı olacak. Bu akşam Luna ve Satürn arasındaki tatlı bir ittifak, özellikle başkalarıyla sözlü veya duygusal sınırlar belirlemeniz gerekiyorsa, kişisel otoritenize dokunmanızı teşvik edecek. Bu titreşimler aynı zamanda evde sessiz kalmak için de mükemmeldir, bu yüzden telefonunuzu “rahatsız etmeyin” moduna aldığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin.


30 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayallerin son zamanlarda her yerdeydi, Akrep. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, güneş on ikinci sezgi evinize ve bilinçaltınıza büyük güç ve dikkat vermesidir. Ancak, hepimiz Eylül ayına hakim olan bir gerileme yaşayacağımız için şu anda gölge öncesi bir aşamada yavaşlıyor. İçgüdüsel önsezilerinizin tahterevalli gibi değişmeye devam ettiğini hissediyorsanız veya bir an ilişkiniz hakkında bir şeyler öğrendiğinizi düşünüyorsanız ve bir sonraki emin değilseniz, bu zamanı derin ruh yansıması için kullanın.


30 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İç huzuru geliştirmeye odaklan, Akrep. Terazi burcundaki ay bugün Koç burcunda geri giden Kayron ile karşı karşıya geldiği için işinizle ilgili yaralar ortaya çıkabilir. Alışkanlıklarınız, uygulamalarınız, mevcut konumunuz ve hatta işinizin sağlığınız üzerindeki etkisi konusunda şaşırtıcı derecede hassas hissedebilirsiniz. Sizi inciten şeylere odaklanmak yerine, iş-yaşam dengenizi aktif olarak daha iyi hale getirmek için yapabileceğiniz şeylere odaklanmaya çalışın. Hem çalışma ortamınızda hem de kendi içinizde uyumu yeniden sağlamak için düşündüğünüzden daha fazla gücünüz var. Barışı seçerek uygun şekilde tepki verin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.