Akrep Burç Yorumları 29 Ağustos 2022

Akrep burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi senden izin verdiğinden daha fazla hoşlandığını itiraf ediyor ve bu neredeyse her yere götürebilir. Tamamen size kalmış, ancak statükoyu korusanız bile, hala sahip olduğunuzu bilmek harika.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mütevazı ve güzel şeyler şimdi sizin için çekici bir çekiciliğe sahip olmaya başlıyor.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ay Terazi burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girerken, bugün sakinleşmek ve arka koltuğa oturmak isteyebilirsiniz. Luna ve Merkür arasındaki kozmik bir ittifak, evren sizden kendinize ve mevcut durumunuza derin ve dürüst bir şekilde bakmanızı isterken bu duyguları vurgulayacaktır. Neyse ki, bu öğleden sonra ay Mars’a açı yaptığından içeri girmek olumlu sonuçlar verecek ve sizi en yüksek potansiyelinize yükseltmenize yardımcı olabilecek kişisel değişiklikler yapmaya motive edecek. Bu gece yatmadan önce biraz meditasyon yapmaya çalışın, kendinizi perdenin ötesinden gelen şifaya açın.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gelgitte bir dönüş senin için geldi, Akrep. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür’ün, mahremiyet, rüyalar ve bilinçdışından oluşan güneş on ikinci evlerinizi ziyaret etmeyi sadece birkaç gün önce seçmiş olmasıdır. Bu, gece vizyonlarınızın şimdi ve önümüzdeki haftalarda özellikle güçlü olacağı anlamına gelir. Şimdi, kişisel yaşamınızda neler olup bittiği ve romantik dünyanızın nasıl ilerlediği konusunda sezgilerinizi ve içgüdülerinizi dinlemenin ideal zamanı. Ortaya çıkan her şeyi veya déjà vu yaşadığınızda yazmak için bir rüya günlüğü başlatın.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün güzel Terazi burcuna girerken zihninizi dengeleyin. Ay şimdi uyum aradığına göre, önümüzdeki birkaç gün içinde şaşırtıcı bir şekilde huzur içinde hissedebilirsiniz. Akrep, bu enerjiyi, drama veya saçma sapan konuları boş yere strese sokmak yerine, iş gününüz boyunca temel şeylere odaklanmak için kullanabilirsiniz. Ay, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, çok fazla zaman, enerji ve dikkat gerektiren iş konularından geri çekilmenin nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz. Yeniden bir araya gelebilmek için geri adım atmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.