Akrep Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Akrep burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hala yoğun bir şekilde iyi hissediyorsun – geleceğin olmasını istediğin gibi görmelisin. Bunu takip edin ve gerçekleştirmeniz için iyi bir şans var, ancak hemen işe başlayın.


28 Ağustos 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İçine kapanık insanlara dikkat edin. Cömert olun ve onları sohbetlere dahil edin.


28 Ağustos 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Başak burcu Uranüs ile bağlantı kurarken, haritanızın aşkı yöneten bölümünü aktive ederken, kalbiniz birkaç vuruş atlayabilir. Bu arada, Venüs ve Satürn arasındaki karma bir karşıtlık, gerçek duygularınızı inkar etmenize neden olabilir ve kalbinizde ne olduğu konusunda kaybolmuş veya belirsiz hissediyorsanız, sessizliğe ve iç gözleme biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Neyse ki, bu gece Luna Pluto’ya bir öpücük gönderdiğinde netlik sizi bulacak, ancak sizi ve durumunuzu iyi tanıyan bir arkadaşınıza güvenmek isteyebilirsiniz.


28 Ağustos 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerde sıkıntı yaratan sorunlar yıldızlara yazılabilir, Akrep. Bunun nedeni, daha az faydalı olan ve evlilik ve romantizmin tanrıçası gezegeni olan tatlı Venüs’ün, sonunda zorluk, yenilgi ve keder gezegeni olan buzlu Satürn ile bir savaşa girecek olmasıdır. Bu, herkesin biraz gergin hissedeceği anlamına gelir – yalnız, karamsar ve içten kırılmış. Yapılacak en iyi şey, yalan söylemek ve aşırı tepki göstermeden veya incinmiş hissediyorsanız birileriyle bunları tartışmak istemeden duygularınızın derinliklerini işlemek için elinizden gelenin en iyisini yapmaktır. Bu sadece tekneyi sallayabilir ve bunun yerine ayrılmanıza neden olabilir.


28 Ağustos 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir süperstar gibi parla, Akrep! Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde kısıtlamalarınızı bırakın. Kariyerinizde yeni zirvelere ulaşmak için kasıtlı veya beklenmedik bir şekilde kendinizi kısıtlayabilirsiniz. Neyse ki, geri giden Satürn, Venüs yanınızdayken tam olarak dışarı çıkabilmeniz için dizginlerinizi biraz gevşetmenizi teşvik ediyor. Kendinizi güvensiz, şüpheli veya işinizden memnun hissetmeden emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Venüs’ün sizi ilgi odağı haline getirmesine izin verin, böylece hak ettiğiniz takdirin tadını çıkarabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.