Akrep Burç Yorumları 26 Ağustos 2022

Akrep burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ağustos 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçekten görmek veya tanışmak istediğiniz biri sizi özlüyor ve bunun tesadüf olmadığını düşünmeye başlıyorsunuz. Paranoyanız uygun olabilir veya olmayabilir, ancak gitmesine izin vermek zordur.


26 Ağustos 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

şüphe etmekten korkmayın! Muhalefet, işleri daha iyi hale getirmenin gerekli bir parçasıdır.


26 Ağustos 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah iş yerinde aşırı otoriter davranışlara ve yanlış iletişimlere dikkat edin, çünkü Aslan burcu, modern yöneticiniz Pluto ile dengesiz bir görünüm paylaşıyor. Ne yazık ki, Başak güneşi ile geleneksel yöneticiniz Mars arasındaki sert bir kare, özellikle iş ittifaklarınız ve en yoğun ilişkileriniz söz konusu olduğunda, kozmik potu karıştırmaya devam edecek. Bu arada, Venüs öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, profesyonel yaşamınızda aniden engeller ortaya çıkabilir. Bu gece Ay Başak burcuna geçtiğinde, sizi destekleyen ve yükselten insanlarla bağlantı kurmaya teşvik eden bir değişim hissedeceksiniz.


26 Ağustos 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parmaklarını çıtlat ve gerin Akrep, kozmik hava seni test edecek! Bugün ve yarın, tatlı Venüs, bizim Küçük Faydamız, güneş ortaklığınızın yedinci evinde gökyüzünde elektrik Uranüs ile uçucu bir açıya yaklaşıyor. Bu, ilişkileriniz söz konusu olduğunda dramanın ayakta kalmasını sağlar. Aslında, önemli olanınızın kendiliğinden, kaotik ve size karşı tamamen saygısız davrandığını hissedebilirsiniz, bu da sizi yasayı koymaya kışkırtır. Onları kaldırıma atmak yerine zarafet ve onurla yapın. Gelecek hafta hayal kırıklığı konularını tartışmak daha iyi olacak.


26 Ağustos 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Spot ışığından uzaklaş, Akrep. Son birkaç gün içinde her zamankinden daha fazla tanınmış olabilirsiniz. Umarım, diğer profesyonellerin tüm dikkati olumlu olmuştur! Enerji yavaşlarken, ay istasyonları elbette geçersiz olduğunda neler olduğunu düşünmek için biraz zamanın tadını çıkarabilirsiniz. Ay enerjisi, harekete geçmek yerine değerlendirmek için mükemmel bir zamandır. İş alanınızda ne ile tanınmak istediğinizi ve kariyer yolunuzun buradan nereye gitmesini istediğinizi düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.