Akrep Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Akrep burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yüzeyin altında pek çok şey oluyor – hepsini yakalayamayabilirsiniz – bu yüzden denemeye zahmet etmeyin. Hepiniz yüzeysel şeylerle ilgileniyorsunuz — diğer mesajları daha sonra yakalayabilirsiniz.


25 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı çok sulu sırlara izin verilecek, ancak duyduklarınız sizi şaşırtmayacak.


25 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan burcu kaderin düğümleri ile sert bir t-kareye girerken, bugün kişisel ve profesyonel yaşamınızı ayırmanız gerekebilir. Neyse ki, ay ve Venüs arasındaki tatlı bir ittifak, tıpkı gün için dışarı çıkarken size kalbinizle yeniden bağlantı kurma şansı verecek. Ne yazık ki, kayalık enerji, akşamın ilerleyen saatlerinde Luna’nın Uranüs’le karşı karşıya gelmesiyle aşk hayatınıza çarpabilir ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne beklenmedik bir kargaşa getirebilir. Neyse ki, Merkür Terazi’ye girdiğinde olayları daha derin ve net görme şansınız olacak ve gece bitmeden kapanışı bulmanıza yardımcı olacak.


25 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün kozmosta gerginlik yaratmaya devam edecek, Akrep. Aslında, sıcaklığın ısıyı artırdığını ve termometrenin patlamaya hazır olduğunu hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güneşin, yukarıdaki göklerde, çatışma ve savaşın kızıl gezegeni olan öfkeli Mars ile kinci bir kareye yaklaşmasıdır. Herkes gergin olacak ve ihtiyaçlarınızın tek başına karşılanmadığını veya bir arkadaşınızın cinsel veya samimi yaşamınız hakkında sizinle alay ettiğini hissedebilirsiniz. Dramayı beslemeyin.


25 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçiniz rahat etmeye odaklanın, Akrep. Sizin gibi Plüton tarafından yönetilen bir burç için zihinsel rahatlık kolay gelmiyor. Ancak bugün Merkür’ün Terazi’ye girmesiyle bunu elde edebilirsiniz. Artık Merkür Terazi’de dengede olduğuna göre, iş gününüz boyunca zihinsel olarak daha uyumlu hissedebilirsiniz. Her zamanki çalışma rutininize kayıtsız bir havayla bakabileceğiniz için teraziler lehinize dönüyor. Bu Mercurial geçişi boyunca gereksiz streslere veya dramlara kafa yormak yerine, iş gününüz boyunca en önemli olan şeylere öncelik verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.