Akrep Burç Yorumları 24 Ağustos 2022

Akrep burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En son sanatsal veya kişisel projenize – özellikle ayrıntılara – yeniden bakmak için iyi bir zaman. Şu anda inanılmaz bir gözünüz var – işleri sıkılaştırabilmelisiniz.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Önünüzde zorlu bir mücadele var, ancak yavaş giderseniz her şey yoluna girecek.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ay Leo’ya ve haritanızın profesyonel hırsları yöneten sektörüne girerken, egonuz ve kariyeriniz bugün hemen iç içe geçmiş hissedecek. Neyse ki, bu kozmik iklim, auranızı yükseltmek için hareket edecek, size meslektaşlarınız arasında parlama ve hak ettiğiniz tanınmayı kazanma fırsatı verecek. İş bilginiz, Luna sabahın ortasında Mars ile bağlantı kurduğunda, pazarlık yapmak ve anlaşmaları kapatmak için mükemmel astrolojik koşulları sağladığında yukarıdaki yıldızlardan da faydalanacaktır. Ay, Jüpiter’i öptüğünde, hedeflerinize göre organize olmanız için size ilham verdiğinde, akşama iyi hisler akmaya devam edecek.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılınızda son derece önemli bir dönüm noktası geldi, Akrep. Aslında, bu hafta boyunca önemli ortaklığınızda meydana gelen tüm değişimlere dikkat etmelisiniz. Bunun nedeni, Büyük Uyanış gezegeni Uranüs’ün, ivmesini kaybetmiş bir müzik kutusundaki bir dansçı gibi gökyüzünde donacak olmasıdır. Evren çarkı döndürecek, dansçıyı geriye doğru döndürecek ve bu gerçekleşirken, ilişkinizin nasıl daha yavaş bir evrim hızından geçtiğini fark edeceksiniz. İkinizin şimdi ve önümüzdeki aylarda eski planlara, projelere ve tartışmalara geri dönmesi gerektiğine karar verebilirsiniz.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Uranüs’ün Boğa burcunda gerilemesi başladığına göre, bu yaklaşan kaos döneminde istikrar arayın! Şu andan Ocak 2023’e kadar, profesyonel taahhütlerinizde inanılmaz, nefes kesici değişiklikler göreceksiniz. Akrep, değişim her zamanki gücünüz değil. Ortaklıklarınızdan, düzenlemelerinizden ve sorumluluklarınızdan ne bekleyeceğinizi bilmeyi tercih edersiniz. Ancak Uranüs’ün geri hareketini, kariyer yolunda sahip olabileceğiniz şeyler için ufuk açıcı bir dönem olarak görmelisiniz. Yeni bir şey deneme veya normal normunuzdan tamamen farklı biriyle çalışma şansınız olabilir. Bu radikal dönüşümün ortasında ilham arayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.