Akrep Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

Akrep burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyayı (ya da her neyse) ele geçirmek için son planınız sıkı, ancak çok fazla hak ettiğinizi bildiğiniz başarıyı kendinize garanti etmeden önce ayrıntıları biraz daha çalışın.


23 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Egonuz kendi kendine büyüyen bir şey değil – onu hemen şimdi beslemeniz gerekiyor.


23 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç ayı Kuzey Ay Düğümü ve devrimci Uranüs ile bağlantı kurarken, içgörü flaşları geleceği farklı bir ışıkta görmenize neden olabilir. Bu titreşimler, diğer taraf sizi en yüksek yolunuza doğru yönlendirirken, perdenin ötesinden gelen mesajları da beraberinde getirecektir. Bu öğleden sonra Luna, Satürn’den bazı dengesiz enerjileri sektirdiğinde duygusal tükenmeye dikkat edin; bu, birisi sorunlarını size aktarmaya başlarsa özellikle sorunlu olabilir. Neyse ki, bu akşam ay ve Neptün arasındaki tatlı açı sayesinde gevşeme ve kendinizle yeniden bağlantı kurma fırsatınız olacak.


23 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, yılın en sevdiğin zamanlarından biri senin için geldi. Dün, arkadaşlıklar, topluluklar, çevrimiçi buluşma ve özlemlerden oluşan on birinci güneş eviniz Başak’a taşınırken, güçlü güneş daha da parlak bir şekilde parlamaya karar verdi. Gelecek ay sizi oldukça sosyal yapacak, bu nedenle bekar veya bağlı olsanız da, başkalarıyla bağlantı kurmak için harika bir an. Kalbinizi ateşleyecek birini arıyorsanız, çevrimiçi flört veya çöpçatanda şansınızı deneyin, hatta sosyal ağınız aracılığıyla yeni seçeneklerle tanışmayı düşünün. Eğlenceli zamanlar sizi bekliyor!


23 Ağustos 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sezginizin size rehberlik etmesine izin verin, Akrep. Yengeç burcundaki mesken ayı sezginizi yükselttiğinden, içgüdüleriniz size mesleki gelişiminiz hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor. Bir deneyim veya fırsat sizi bekliyorsa, ay hem Uranüs hem de Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü ile altmışlık açı oluştururken taahhütte bulunmaktan korkmayın. Radikal olarak farklı ve hatta son dakika olmasına rağmen, kariyer yolunuzun ilerlemesini ilerletmek için yeni olasılıkları taahhüt etmelisiniz. Takip etmeyi seçtiğiniz şey, profesyonel kaderinizin ve kaderinizin bir parçası olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.