Akrep Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

Akrep burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Özellikle yeni tarihlerden özel iyilikler istemenin zamanı değil Gizlice uzanın ve başkalarının dikkatini çekmesine izin verin, çünkü ön plana çıkma zamanınız henüz gelmiyor. Sabırlı ol. Olduğunda, dikkat et!


22 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu yeni tatlı kızla daha entelektüel bir bağlantı mümkün olmayabilir. Devam et.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç ayı Jüpiter’le kare açı yaparken, hayal kurma tutkunuz bu sabah görev ve sorumluluklarınızda tökezlemenize neden olabilir. Bu aydınlatıcı yerleşim, sezginizi ve diğer tarafla bağlantınızı kesinlikle yükseltecektir, ancak topraklanmış kalmak bir öncelik olarak kalmalıdır. Neyse ki, Merkür ve Pluto arasındaki tatlı bir ittifak sosyal yönünüzü tetiklediğinden, başkalarıyla etkileşim kurma arzusu sizi anda tutmanıza yardımcı olabilir. Bu gece, popülaritenizi artırmaya ve önümüzdeki dört hafta boyunca yeni bağlantılar kurmaya hazır olan Başak mevsimi ortaya çıktığında hava değişecek.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Elinde güç ve etki doğal olarak sana geliyor, Akrep. Aslında, buna bayılıyorsun. Bugün, zihinsel Merkür, solar onbirinci evinizin son derecelerinde şarkı söylerken, o, güneş üçüncü iletişim evinizin son derecelerinde yörüngede dönen güç merkezi Plüton ile gökyüzünde bağlantı kuracaktır. Bir arkadaştan, tanıdıktan veya eski bir kişiden bir iyilik istemek veya hatta iddialı bir şekilde talepte bulunmak istiyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı. Sözleriniz ve düşünceleriniz çok iyi karşılanacak – öyle ki, emirlerinize uyurken kıkırdayasınız.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla konuşun, Akrep. Merkür Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığında, destek sisteminizle temele dokunarak profesyonel yolculuğunuzda daha güçlü hissedebilirsiniz. Görünüşte basit bir konuşma, profesyonel bağlantılarınızın dinamiklerini değiştirebilir. Güneş Başak burcuna girerken size yardımcı olacak önemli bir şey bile konuşmalarınızda ortaya çıkabilir! Başak mevsimi, daha büyük profesyonel topluluğunuzda ince bir diş tarağı çalıştırmanın zamanıdır. İlişkilerinizi, bağlantılarınızı ve arkadaşlıklarınızı mükemmelleştirmek için Başak’ın detay odaklı enerjisini kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.