Akrep Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Akrep burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir güç dalgası hissediyorsunuz, ancak bu tam olarak istediğiniz şekilde yönlendirilmeyebilir. Aslında, biraz kontrolden çıkmış olabilir – bu yüzden arkadaşlarınızın etrafta olmadığından emin olmaya çalışın.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gün geçtikçe enerjiniz daha da parlıyor, bu yüzden bir şeye başlamak için harika bir gün.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ateşli Mars İkizler’e ve haritanızın kişisel dönüşümü yöneten sektörüne girerken, evi temizleme ve sizi engelleyen tüm insanları, davranışları veya durumları ciddi şekilde geride bırakma havasında olacaksınız. Bu gezegensel yerleşim, yıldızlar sizi kendinizin daha sofistike, başarılı ve rafine bir versiyonuna evrimleşmeye zorlarken, değişimi ortaya çıkarmak için sizi motive edecektir. İkizler ayı Chiron’u öptüğünde kucaklamak istediğiniz büyük değişiklikleri belgelemek için bir dakikanızı ayırın ve önünüzdeki yolun ana hatlarını çizerken cesaretinizden yararlanmanıza yardımcı olur.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ortaklık 2022’de gündemde olan ve olmaya devam edecek olan bir konu iken sizler için yeni bir trend başladı Akrep. Gezegensel yardımcı yöneticiniz olan güçlü Mars, güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin derinliklerinde cızırdayarak, Mart 2023’e kadar başlarını dikmek için yoğun arzulara hazırlanın. Bir yandan, bu ateş gücünü hayatınızı yenilemek için kullanabilirsiniz. cinsel yaşam ve bedeninizi, ruhunuzu ve zihninizi birbirine yaklaştırmanın yeni yollarını deneyin. Bununla birlikte, bir ayrılığa karıştıysanız, eski sevgiliniz sizi bir düşman gibi karşı karşıya bıraktığında, savaş oldukça yoğun hale gelebilir.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İletişimin gücü senin tarafında, Akrep. Mars bugün Mercurial İkizler’e girerken zihniniz kökten güçleniyor. Küçük savaşan gezegen artık Mars’a rapor verdiğine göre, zihinsel kapasiteleriniz konusunda giderek daha fazla kendinden emin hissedebilirsiniz. İnanılmaz derecede zekisiniz, bu nedenle bu transit sırasında bu entelektüel cesareti ince ama kendinden emin bir şekilde ortaya koymalısınız. Üstünlük kazanmak için yetkilerinizi müzakereler, arabuluculuk ve eğitim için kullanın. İkizler’deki Mars, otorite duygunuza uygun kaynaklarla entelektüel bir güç oyuncusu olarak görünmenize yardımcı olacak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.