Akrep Burç Yorumları 17 Ağustos 2022

Akrep burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Para sorunları şu anda aklınızda. Ev arkadaşları sana faturalar için borçludur, ya da daha kötüsü, bir arkadaşın unuttukları bir borç için sana borçludur. En kısa sürede onunla ilgilen.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün cazip fırsatlar var – istediğinizi seçin. Bencil olmak.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Boğa burcu Venüs ile zorlu bir kareye girerken profesyonel ve romantik hayatınızdaki sorunlar ortaya çıkabilir. Sınırlara saygı gösterilmediğini hissetmeye başlayabilirsiniz, bu da duygusal olarak kapanmanıza neden olabilir. Neyse ki, öğleden sonra yerleştiğinde uyumlu bir enerji havayı dolduracak ve bu çarpık görünüm gökyüzümüzden kaybolacak. Bu özel kişiyle bir randevu gecesi de bu kozmik iklimde başarılı sonuçlar verecek olsa da, fişi prizden çekip akşamınızı kişisel bakımınıza adamak için kendinize izin verin. Venüs ve Jüpiter arasındaki bir uygulama yönü, gün sona erdiğinde sağlığınızı kontrol etmenizi isteyecek ve akşam germe veya arabuluculuk uygulamalarınıza yeniden bağlanmak için iyi bir zaman olacaktır.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, kendiniz için sürekli değişim, hareket ve evrim arzu ettiğiniz kadar, bunu bir ortaklıkta deneyimlemekten pek hoşlanmıyorsunuz. 2018’den beri ilişkilerle ilgili güneş enerjisi yedinci evinizde sizden gökyüzünde dönen Büyük Uyandırıcı ile, bazı büyük inişler ve çıkışlar gördünüz. Bir yandan, bekarlar muhtemelen çok benzersiz, eksantrik ve hatta uzun vadeli potansiyele sahip olan vizyon sahibi insanları yaşamlarına çekiyorlar. Çiftler, eşlerinin daha fazla özgürlük ve coşku talep ettiğini ve her zamankinden çok daha kararsız davrandığını fark etmiş olabilirler.


17 Ağustos 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir ortamda kimi yanınızda istersiniz, Akrep? Boğa burcundaki yüce ay, Aslan burcundaki Venüs ile kare açı yaptığında, çalışma ilişkileriniz profesyonel olarak statünüzü yükseltmelidir. Mükemmel bir dünyada, iş alanınızdaki en iyilerle ilişkilendirilirsiniz. İnsanlar sizi saygın profesyoneller ve dernekler aracılığıyla tanır. Kare, özellikle kurulmuş bağlantılarla görünmek istiyorsanız, bazı tavizler vermeniz gerekebileceğini gösteriyor. Ancak, mesleğinizde tanınmak uğruna sadakat ve güvene ihanet etmek istemezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.