Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Eylül 2022

Akrep burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Arkadaşlar ve Bağlantılar

Akrep, 22 Eylül’e kadar Başak burcundaki güneş sizi dışarı çıkmaya teşvik ederken sosyal hayatınızdan en iyi şekilde yararlanmanın zamanı geldi. Ve dördüncü günkü sevimli Venüs aynı bölgeye hareket ederken, faydalı bağlantılar kurmanın keyfine varacaksınız.

Önümüzdeki haftalar yeni çevrelerde hareket etmek, ağ kurmak ve dalga boyundakilerin etrafında olmak için mükemmel. Ayrıca eski arkadaşlarla bağlantı kurmak, bir ekip üzerinde çalışmak veya bir topluluk projesi başlatmak için de harika bir zaman. Yeni biriyle tanışmayı umuyorsanız, bu sektördeki Venüs bunu flört etmeye başlamak için harika bir zaman yapar.

Konuşkan Merkür, 9 Ekim’den 2 Ekim’e kadar tersine dönecek. Bu aşama, ruhsal sektörünüzde başlar, bu da, geçmişinizden, bitmemiş bir iş olan insanlarla bağlantı kurabileceğiniz anlamına gelir. Bu, işleri konuşmak ve uzun süredir devam eden sorunları çözmek için harika bir fırsat.

Balık burcundaki dolunay ve 10 Eylül’deki eğlence sektörünüz bu ay yüksek bir nokta olabilir. İster yalnız olun, ister adınıza konuşulsun, aşk hayatınıza büyük bir romantizm dalgası getirebilir. Yeni biriyle tanıştıysanız, bu ay evresi ilişkiyi hızla çok duygusal bir düzeye taşıyabilir, bu yüzden hazırlıklı olun.

Yirmi saniyede güneş, dört haftalık bir konaklama için özel ve manevi bir sektöre giriyor. Bu süre zarfında önceliklerinizi düşünme, yarım kalmış işleri bir araya getirme ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakma fırsatınız olacak.

Ve 25 Eylül’de aynı sektörde yeni ay ile birlikte, ruhsal uygulamanızı derinleştirecek düzenli alışkanlıkları başlatmak için harika bir zaman olabilir. Meditasyon, yoga ve farkındalık, farkındalığınızı artırmanıza ve günlük zihninizin huzursuzluğunun ötesine geçmenize yardımcı olabilir.

Son olarak, sevgili Venüs yirmi dokuzunda Terazi burcuna geçiyor ve kendinize olduğu kadar başkalarına da nazik olma fırsatı sunuyor.


Akrep Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yardımcı lideriniz Mars, 1 Eylül’de genişleyen Jüpiter’i altmışlık açıyla hareket ettirdiğinde kolayca bunalabilirsiniz, bu nedenle şu anda olumlu şeylerin olması için iyi bir potansiyel olsa da, içe dönük benliğiniz bunlardan tam olarak yararlanamayabilir.

Dokuzunda, Merkür, açık fikirli hava burcu Terazi ile ortaklık kurarken retro hareketine geçiyor, bu nedenle kontrol sorunlarınızı bir kenara bıraktığınızda bu zor döngüde gezinmeniz en iyisi olacaktır. Mevcut bir partnerle veya tarihle, hikayenin kendi tarafını görmeyi reddettiğinizde veya dar görüşlü fikirlerinize bağlı kalmakta ısrar ettiğinizde, kolayca çatışmalar meydana gelebilir.

10 Eylül’de su burcu Balık’ta dolunayda duygularınızı en üst düzeye çıkararak rüya gibi hisler yayar ve en romantik “sonsuza dek mutlu” senaryonuzu hayal etmenize yardımcı olur. IRL’ye ulaşmaya yakın olmamanız bile önemli değil. Sadece hayal edebiliyor olmak size umut veriyor.

Yirmi üçüncüde, iletişimsel Merkür sadık, dürüst burcunuza giriyor, bu nedenle önümüzdeki haftalarda gerçeği, tüm gerçeği ve yalnızca gerçeği bekleyeceksiniz. Ve mevcut veya potansiyel bir ortağı yalan söylerken yakalarsanız, güveninizi geri kazanmaya çalışırken onlara iyi şanslar. İkinci bir şans verirsin ama nadiren unutursun.


Akrep Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

10 Eylül dolunayı sırasında havada güçlü Balık ve Neptün enerjisi var. Gerçekliği veya profesyonel düzeyde önemli olan şeyleri gözden kaçırmak kolay olabilir.

Bu ay iki yönden birine çekilebilirsiniz. Tuhaf ve romantik kavramlarla meşgul olma fırsatı var. Veya dünyanın şu anki durumundan habersiz veya hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Şu anda ve bedeninizde kalmayı unutmayın. Basit zevkler arayın ve stres seviyenizin yükseldiğini hissediyorsanız biraz rahatlamanıza izin verin. Çok iyileştirici bir zaman olabilir.

Ayrıca patronunuzdan biraz izin istemek için harika bir fırsat. Muhtemelen çok çalıştığınız için size işten biraz zaman ayıracaklar. Bu zamanı, gitmek istediğiniz yönle ilgili planlar yapmak için kullanabilirsiniz. Tamamen bitkin ve hiçbir şey yapmamak gibi hissediyorsan, bunu yap. İş e-postanızdaki otomatik yanıtlayıcıyı etkinleştirin, telefonunuzu bir süreliğine kapatın ve enerjinizi yeniden doldurmaya gerçekten söz verin. Daha sonra gelecekte ne yapmak istediğinize dair kararlar verebileceksiniz.


Akrep Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde bu ay sonbahar romantizminizi bulmak kolay. Elma şarabı tadımı veya kamp gibi sosyal bir gezi bazı kıvılcımlara neden olabilir.

Ancak, bu ilişkiyi bir sır olarak saklamaya çalışıyorsanız, Merkür dokuzuncu ayda Terazi’de gerilemeye başladığında bu uzun sürmez. Birisi fasulyeleri dökebilir ve özel hayatınızı çok halka açık hale getirebilir. Yine de, ertesi gün Balık dolunayı sırasında randevu gecenizi mahvetmeyecek çünkü tutkular yüksek olacak. Biraz sihir yap, Akrep!

Bununla birlikte, 22 Eylül’de güneş Terazi’ye girdiğinde bu yeni romantizm sonunuz olabilir. Saklamanız gerekiyorsa bir ilişkiyi sürdürmek zordur. Hatta ertesi gün Merkür Başak burcuna döndüğünde arkadaşlarınız size kızabilir. Yirmi beşinci Terazi yeni ayında zor bir seçim yapacaksın: sevgilini koru ya da arkadaşlarını koru.

Ne yazık ki, 29 Eylül’de Venüs Terazi’ye girdiğinde bu ay kalp kırıklığıyla sona erebilir. Devam etmeden önce biraz iyileşmen olacak, bu yüzden kendi başına biraz zaman geçir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.