Yengeç Burç Yorumları 5 Temmuz 2022

Yengeç burcunun 5 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 5 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 5 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 5 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece bugün her anı fanteziye geri çekilmeden veya dikkatinizi dağıtmadan yaşayın. Kötü veya alınması zor görünse bile, sizin için hala iyi ve gerçekten önemli.


5 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün elinizden geldiğince çabuk herkese ve herkese hizmet edin. Ödüllendirileceksin.


5 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Başak ayı aldatıcı Neptün ile karşı karşıya gelirken, yarı gerçeklere ve yanlış bilgilere karşı tetikte olun. Bu titreşimler, başkalarında manipülatif veya taslak davranışlar da ortaya çıkarabilir, bu yüzden kime güvendiğinize dikkat edin. Neyse ki, Luna öğleden sonra Pluto’ya bir öpücük gönderinceye kadar bu dengesiz titreşimler ortadan kalkacak. Bu kozmik iklim, aşk hayatınıza kesinlikle fayda sağlayacak samimi sohbetlere yol açabilir, bu yüzden özel birine güvenmek istiyorsanız kendinizi geri çekmeyin. Ay Terazi burcuna ve güneş dördüncü evinize girerken geceyi evde dinlenerek geçirmeyi planlayın.


5 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hakkında kin tutma, Yengeç. Bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır, ancak Mars Boğa’ya girerken ve Merkür birbirinize destekleyici bir altmışlık açı oluşturarak burcunuza girerken, temel sorunlarınız hakkında verimli bir şekilde konuşmanız gerekecek. Bu altmışlık ve her geçiş ortaya çıkmaya başladığında, işteki hayal kırıklıklarınızla nasıl başa çıkacağınızı düşünmeniz gerekecek. Yüzünüzü kurtarmak yerine, sıkıntınızın zaman içinde gizlice birikmemesi için çatışmayı nasıl yapıcı bir şekilde ortaya koyabileceğinizi düşünmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.